Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

Invictus
marras 28, 2008, 14.03
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Lajisi taviskuuluisuudet?
Vastaukset: 83
Luettu: 14983

Re: Lajisi taviskuuluisuudet?

Mika kirjoitti:
Polvi kirjoitti: Jos tuo kuva on ko. kisoista, on tuon aikainen tuomarointilinja suosinut suht sulavalinjaisia uimarikroppia. Joku Yates painaa enemmän kuin noi kolme yhteensä.
Tämä on nääs ajalta ennen doping-teollisuuden kukoistusta... ;)

Voisin muuten lyödä vetoa, että nuo kehot kiinnostavat valtaosaa nykyajan naisista enemmän kuin nykyisten Mr. Universe -kisojen mitalistit.

Mutta joo, ohi aiheen, tsorge...
Ohi aiheen vähän väliä lisää, mutta itse olen kanssa pannut merkille että kyllä vaan on aika siistin näköisiä kroppia noilla vanhemman koulun kehoilijoilla, mitä nyt kuvista nähnyt. Verrattuna näihin uudempiin bodauksen ihanteisiin (?) jossa kroppien ilmeisesti kuuluu näyttää siltä, että on joku 10 kiloa kasvaimia joka ruumiinosassa. En tajua kyllä bodauksesta mitään, eikä mitään alan miehiä vastaan - mutta kunhan tuli todettua. Minusta tuo vanhempi malli "terveempi" jos näin voi sanoa. Mutta eipä tästä sen enempää kun oli offtopikkia toisen perään...
Invictus
marras 23, 2008, 12.59
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Lajisi taviskuuluisuudet?
Vastaukset: 83
Luettu: 14983

Re: Lajisi taviskuuluisuudet?

timppa000 kirjoitti: "Taviskuuluisuuksilla" haen tässä siis sellaisia jotka ovat kuuluisia näiden lajien ulkopuolella, esim. näyttelijöitä, poliitikkoja, tiedemiehiä tms. maan- tai maailmanlaajuisesti kuuluisia henkilöitä, joiden voidaan katsoa harrastaneen jotain lajia tiiviisti useampia vuosia, ja edistyneenkin siinä huomattavasti (esim. musta vyö). Jätetään siis myös kaikki Chuck Norrisit ja Bruce Leet tämän keskustelun ulkopuolelle, lähinnä sellaisia joista tällaista ei välttämättä tiedetä. Eikö esim. Elvis harrastanut aika tiiviisti kenpo karatea tjsp.?
Tuosta elviksen kamppailuharrastuksesta oli taannoin joko fighter tai fightsport lehdessä (sorry, mutta menee nämä 2 lehteä aina sekaisin) ihan kohtalaisen pitkä artikkelikin. Omasi vyöarvoja monessa tyylissä, suurin osa näistä oli karatetyylejä, sitten 1 taisi olla juuri tuota mainitsemaasi kenpo-karatea ja 1 taekwondoa. Tämä nyt ihan ulkomuistista, että voi olla osittain väärinkin... Suuri osa noista vyöarvoisat oli aika korkeita vieläpä, mutta saattoi tietysti olla naamakertoimen tuomalla promootio-arvolla osuutta asiaan tms.

edit: quote korjattu