Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 3 tulosta

Kyynikko
maalis 2, 2019, 13.58
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Kuzuri-Kai
Vastaukset: 12
Luettu: 2744

Kuzuri-Kai

Shaolinissa Risto veti tosiaan goshin judoa missä kävi useampi tyyppi, kuten Sauli Heilimö ja Harri Niva. Kun FFG aloitti siirttyivät he kaikki sinne. En oman kokemukseni perusteella usko että sinä aikana kun FFG pyöri Jarin johdolla, voidaan puhua mistään opettaja/oppilas suhteesta Riston ja Jarin välillä, mutta mistäs sitä tietää.
Kyynikko
helmi 21, 2019, 09.19
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Kuzuri-Kai
Vastaukset: 12
Luettu: 2744

Kuzuri-Kai

Sitä en osaa sanoa mistä leukutekniikat on saatu, täälläkin on joskus kaspinistien taholta puhuttu lappalaisten matalasta ja ahmamaisesta veitsenkäyttötyylistä... Tietääkseni Jari tai risto eivät omaa lappalaisia sukujuuria joten perhetytlistä ei ainakaan ole kysymys.
Kyynikko
helmi 21, 2019, 09.15
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Kuzuri-Kai
Vastaukset: 12
Luettu: 2744

Kuzuri-Kai

Laitisen oma viritys. Siihen World Joujitsuwhatever liittoon liitytty joitain vuosia sitten. Mielenkiintoista että Ilkka olisi ollut Riston oppillas 20 vuotta tässä. 1999 ainakin oli Finnfighters Gymin vapaaottelumeiningit varmaan jatilla päällimmäisinä ja Risto se viimeinen kenen luota oppeja olisi haettu. Enkä ihmettele jos HR tulee mieleen. Risto jo ysärillä veti treenejä joskus niin että katsoi jonkun videon kotona ja opetti sen tekniikan sitten meille. Oma pohjahan hällä on Ranskasta saatu 1dan judossa. Ja nyrkkeily.