Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 4 tulosta

Kyynikko
helmi 5, 2019, 12.33
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Suurimmat vyöarvot Suomessa
Vastaukset: 183
Luettu: 50739

Suurimmat vyöarvot Suomessa

Kari Aittomäki kirjoitti: tammi 26, 2019, 06.58 Tästä tulee mieleen tapaus kun olin jollain ysäri-Turunleirillä jossa yliyliylisenseit Dillman ja Wally Jay antoivat Jalamolle jonku vyöarvon, niinku hehkuttaen.
Jengi ei varsinaisesti ollut haltioissaan eikä kunnon budotyöläinen (Avelainaus) Jalamo juuri tuntunut asialla leijuvan.
Eikä kai käyttänyt annettua vyöarvoaan markkinoinnillisesti..

Hänelle kai riitti Inouen myöntämät.
Joo, Ilpo ei oikein ole sitä tyyppiä joka ottaa vastaan jotain Dillmanin ylileveitä punamustia silkkivöitä hirveen innoissaan :D :D :D

Muistaakseni tae-kwon-dosta ainakin Ilpolle tarjottiin mustaa vyötä ja vähän kaikkea muutakin. Mikä yllätys.
Kyynikko
tammi 28, 2019, 00.31
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Suurimmat vyöarvot Suomessa
Vastaukset: 183
Luettu: 50739

Suurimmat vyöarvot Suomessa

Eihän Avella mitään legitiimiä 5 dania karatessa voi olla.
Kyynikko
tammi 17, 2019, 11.07
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Suurimmat vyöarvot Suomessa
Vastaukset: 183
Luettu: 50739

Suurimmat vyöarvot Suomessa

Sitä en muista mutta yksissä avoimien ovien päivissä oli esillä muiden aseiden joukossa pari afrikkalaista asetta niin herra totesi kovaan ääneen naisystävälleen että "ei neekeri muuta osaa käyttääkkään" :D
Kyynikko
tammi 17, 2019, 09.25
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Suurimmat vyöarvot Suomessa
Vastaukset: 183
Luettu: 50739

Suurimmat vyöarvot Suomessa

sikajudoka kirjoitti: tammi 14, 2019, 13.48 Goshin judon perustaja Risto Laitinen on saanut näköjään 8 danin jujutsussa. Ilmeisesti judo muuttunut jujutsuksi?

Martial Art´s Symposium Shaolinilla. Kokeneet Ilpo Jalamo, karate 7. dan, Guro Hannu Hiltunen, kali/silat sekä Risto Laitinen, jujutsu 8. dan ohjaavat yhteisen viikonloppuseminaarin kamppailusta. Aiheina mm. eri etäisyydet, nivellukot ja sidonnat, itsepuolustuksen realiteetit, flow lukoissa ja asetekniikoissa.
Eiköhän se vyö ole saatu sieltä World Jujutsu nönnönnöööstä ihan shekki lähettämällä niinkuin ennenkin.

Kuulin entisen opinahjoni seminaarista ja aikuisten oikeasti nauroin ääneen. Jos tasaiselle mennään niin Risto varmasti pärjäisi ikäisekseen joten kuten tuossakin porukassa, mutta seminaarin vetäjänä kahden huippuvalmentajan kanssa??

Muistan ikuisesti häneltä saamiani neuvoja heittotekniikassa. "älä sählää" oli yksityiskohtaisimpia teknisiä neuvoja. Lämpimiä muistoja on myös siitä kun vedän harjoituksia ja tämä aikuinen armeijassa työskentelevä mies huutelee minua koiraksi uudestaan ja uudestaan oven raosta. Hän oli nimittäin kuullut että olin ollut sotilaspoliisi armeijassa.... Ja me emme siis tunteneet toisiamme, mitä hän joskus harvoin veti jujutsusakille reenit. Vähän aikaa kuuntelin, reenaajat katselevat että mikä meininki??, minkä jälkeen (tyhmänä luullen ettei yli 19 vuotias vapaana kulkeva ihminen voi olla tosissaan tällaisissa asioissa) vastasin nauraen että älä hylje huutele siellä. Risto kun oli raivaajasukeltaja.

Tästä seurasi jumalaton raivari epäkunnioittavasta käytöksestä :D :D :D

Parasta antia oli myös Riston näytökset Shaolinin avoimien ovien päivinä. Jutut lähtivät niin laukalle aina että välillä nauratti ja välillä teki mieli mennä maan alle ja vetää ovi perässä kiinni. Se ainakin tehtiin aina selväksi että mitään tårta på tårta hän ei halua reenaajiksi.