Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

HITB
touko 26, 2010, 09.24
Keskustelualue: Asehuone
Aihe: Ampumataito
Vastaukset: 559
Luettu: 69348

Ampumataito

planter kirjoitti: Venäläistä Wolfia ammuttaessa 20 laukauksesta toimii vain 10 eli 8 laukeamatonta. Olkoonkin niin että ongelma olisi a-tarvikkeessa, muilla AK47 tyyppisissä aseissa ase laukeaa normaallisti mutta ei SusiSakossa. Olen syvästi pettynyt maamme aseita valmistavan yrityksen tuotteeseen, siis korostan hyvin pettynyt, siis lähes sanomattoman pettynyt.
Itsellä teki yksi rk-95 vähän samaa, tosin ei ihan noin monta laukeamatonta jäänyt. Joka lippaallisessa tuli 2-3 laukeamatonta, tiedä sitten mikä oli vikana. Muuten ei kyllä rk:lla ole minkäänlaisia häiriötä tullut vaikka on tullut ammuttua niin -20c suomalaisessa metsämaastossa kuin +50 asteen hiekka-aavikolla. :)
HITB
marras 4, 2007, 20.41
Keskustelualue: Asehuone
Aihe: Ampumataito
Vastaukset: 559
Luettu: 69348

Viimeisimmässä kfor rotaatiokoulutuksessa tuli kyllä oltua hyvissä ammunnoissa. Kulki nimeltään stressiammunta tms. ja täytyy kyllä myöntää, että kyllähän se osumatarkkuuteen vaikuttaa huomattavasti, kun syke on lähes koko ajan maksimissa ja kädet ja reidet ihan velttona kaikenlaisista fyysisistä harjoitteista. Vielä kun ammuttaja kävi vähän tönimässä ja vittuilemassa/huutamassa ja tekemässä jotain kysymyksiä samaan aikaan, kun piti koittaa tähdätä pariin maaliin ja ampua tarkkoja laukauksia.

Omaksi yllätyksekseni huomasin, että pistoolilla osuin paremmin kuin rk:lla.