Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

F. M. Luder
loka 19, 2010, 10.45
Keskustelualue: Voimistelusali
Aihe: Juokseminen
Vastaukset: 393
Luettu: 67238

Juokseminen

Ile kirjoitti: Tuossa F. M. Luderin jutussa oli muuten kiintoisaa se, että hän kokee käsittämättömän tylsäksi juoksun, mutta tykkää kävellä - pitkiäkin lenkkejä. Tämä on minulle uusi "ala-laji".

Ja sitäpaitsi, F. M. Luder kävelee väärin.
Hmm. Se on varmaan se suorittamisen tunne, joka siinä juoksemisessa tylsistyttää. Pitää niin kovasti keskittyä tahtiin ja hengitykseen ja siihen, ettei horjahda ojaan, etten ehdi ajatella mitään tai katsella ympärilleni. Mulla pää pyörii kun liikun kävellen, ja juostessa sitä ei voi tehdä tai tosiaan päädyn sinne ojaan. Kun kävelen reippaasti, ehdin silti vielä katsella ympärilleni ja mietiskellä syntyjä syviä ja pysyn vielä polullakin. Tällä tavalla jaksan melko kauaskin. Juoksemista treenaamalla tämäkin varmaan helpottuisi, mutta kun se treenaaminen on niin käsittämättömän tylsää. ;)

Ilman kenkiä astun aina päkiä ensin. Kävelylenkit teen kylläkin kengät jalassa, koska lasinsiruja.
F. M. Luder
loka 17, 2010, 13.28
Keskustelualue: Voimistelusali
Aihe: Juokseminen
Vastaukset: 393
Luettu: 67238

Juokseminen

En juokse. Se on minusta jotenkin käsittämättömän tylsää. Kävellä voin pitkiäkin matkoja ja lenkkeily tapahtuukin kävellen, sauvoilla tai ilman.
Juostessa kyllästyn tosi nopeasti ja vaihdan kävelyyn. Siinä ehtii paremmin katsella maisemia, eikä pääse kyllästymään. Nykyään en edes yritä juosta. Jos pitää päästä nopeammin, menen pyörällä. ;)