Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 1 tuloksen

F. M. Luder
touko 30, 2014, 10.45
Keskustelualue: Bothoan
Aihe: FMA-Boxing
Vastaukset: 14
Luettu: 11537

FMA-Boxing

Voin kyllä suositella Hipkon viikonlopun seminaaria aiheesta kiinnostuneille.

Tässä toinen video, jonka perusteella voisin veikata, että potkujakin tullaan lyöntien väliin heittämään. Mieheltähän löytyy tuolta läjäpäin videoita sparrista ja erilaisista harjoitteista, joten siitä vaan tutkimaan mitä on luvassa.
" onclick="window.open(this.href);return false;

Tyyli on tosiaan melko brutaali, ja soveltunee lähinnä hätävarjeluun. Miellän sen itse "boxing"-nimestä huolimatta enemmänkin aseettomaksi itsepuolustukseksi joko aseetonta tai aseistautunutta vastustajaa vastaan, enkä nyrkkeilypainotteiseksi ottelutyyliksi.

Pedro on ohjaajana miellyttävä ja vaikuttaa varsin pätevältä ja asiansa osaavalta. Hänellä on filippiiniläisten lajien lisäksi ilmeisesti kokemusta kreikkalais-roomalaisesta painista. Hänen englannin kielen taitonsakin on erittäin hyvä, joten kielimuurikaan ei harjoittelua ja opetetun asian pointin välittämistä haittaa.