Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 3 tulosta

Tapani
helmi 1, 2005, 13.51
Keskustelualue: Bothoan
Aihe: Hannu Hiltunen?
Vastaukset: 23
Luettu: 9450

Näin juuri, samaa mieltä Kikudon kanssa. Toivottavavasti en astu kenenkään varpaille(ja ei, en tiedä Inosantosta muuuta kuin mitä olen lehdistä lukenut), mutta tuollainen joka vuosi uusittava opetuslisenssi kuulostaa aina hiukan rahastukselta. Toisaalta Inosanton antamalla lisenssillä ei ole täällä läheskään niin paljon arvoa kuin Jenkkilässä, missä heppu on ilmeisesti erittäin tunnettu.


Tapani
Tapani
tammi 29, 2005, 13.22
Keskustelualue: Bothoan
Aihe: Hannu Hiltunen?
Vastaukset: 23
Luettu: 9450

Jos hiukan lainaa Tero Laaksosen Kamppailijoita dojolta tatamilta -kirjaa, niin:
Hiltunen aloitti Karatella Turussa v 1973. Filippiiniläisten lajien harjoittelun aloitti 1979, opettajan oli ollut Dan Inosanto ja paikkana Colorado. Oli ilmeisesti kuitenkin kakkoslajina, mutta siirtyi vähitellen enemmän filippiiniläisiin. Treenasi JKD:ta ensimmäisen kerran Inosanton alaisuudessa vuonna 1980. Saanut opetusta Inosantolta ja Cass Magdalta, sekä Pentjak Silatissa Victor de Thouarsilta.

Opetti kai ensin Ilpo Jalamon salilla täällä Turussa, mutta myöhemmin omassa seurassaan. On minun käsittääkseni yksi harvoista Inosanton auktorisoimista JKD -opettajista Suomessa. Korjatkaa jos olen väärässä.
Olin itse Hiltusen vetämällä leirillä joskus 1990-luvun puolivälissä ja sain oikein hyvän kuvan tyypistä. Ystävällinen ja hyvä opettaja, tuntui tietävän mitä tekee.

Tapani
Tapani
tammi 5, 2005, 21.04
Keskustelualue: Bothoan
Aihe: Hannu Hiltunen?
Vastaukset: 23
Luettu: 9450

Moi!

Ainakin vielä joitakin vuosia sitten Hiltunen opetti pientä porukkaa täällä Turussa. Ei kai mainosta, eikä kai oikein etsi uusia oppilaitakaan. Olisi ottanut kyllä mukaan treenaamaan, kun sitä erikseen kysyi. Tosin tämä tieto saattaa olla vanhentunut, jos joku tietää paremmin, korjatkoon.


Tapani