Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

Jussi Häkkinen
loka 9, 2022, 13.11
Keskustelualue: Dojo
Aihe: Karateuutisia
Vastaukset: 90
Luettu: 44633

Karateuutisia

Onnittelut Erälle! Hyviä uutisia ja pitäkää homma pyörimässä! Hieno homma, että myös seuran nimi on pidetty - diggaan vanhoista seurojen nimistä ja niiden tiilimurskan ja Terinitin verkkareiden tuoksuisesta havinasta.

Ja olipa kiva lukea positiivista tästä langasta, jotenkin alkanut tuntua, että viime aikojen karateuutiset suunnilleen missä tahansa verkkomediassa ovat aina "se ja se vanha sensei on kuollut".
Jussi Häkkinen
loka 25, 2016, 14.31
Keskustelualue: Dojo
Aihe: Karateuutisia
Vastaukset: 90
Luettu: 44633

Karateuutisia tms

Lasse Candé kirjoitti:Tehtiinkös siellä Fukyugataa?
Muistelen että ainakin jossakin Shorinjiryussa on tehty jotakin harjoitetta missä kääntyillään ja lyödään eri suuntiin tms. (Muistelen lukeneeni täällä.)

Viittaan siis noilla kaikilla kootusti katoihin tai harjoitteisiin, jotka valmistavat klassisten katojen tekemiseen eri suuntineen, ovat suht lyhyitä ja tekniikoiden määrältä pieniä. Elikkäs harjoitteisiin, jotka soveltuvat erinomaisesti massaopetukseen.
Renshinkanin vastaava katoihin valmistava harjoitus on Kenshu-ho. Käytännössä useampaan suuntaan tehtävä lyöntiharjoitus. Sisältö on miltei monipuoliseksi sanottava, mutta katanomaista bunkaita ei ole => ei kata (Suomessa toki katana joskus pidetään).