Moi! Luo tili ja ota osaa iloiseen keskusteluun. 🙂

Haku löysi 2 tulosta

tmm
touko 22, 2019, 09.58
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Wanhan liiton poket
Vastaukset: 77
Luettu: 22174

Wanhan liiton poket

Kari Aittomäki kirjoitti:
touko 21, 2019, 17.30
Tuo vahtimestari-imago oli gimmick jo kaheksankytluvulla.
Tottakai jossain siistissä ruokailu-/jenkkamestassa se kohtelias narikkavahti selviää hyvinkin pitkään mutta ei se varsinaista portsarointia ole.

Kusipäätermin kevyestä käytöstä, oisiko jotain selviä esimerkkejä tylyttämisestä?
Kun monesti tuntuu että tulkinta tulee vaikka siitä ettei naureskele jonku tampion kertomalle jutulle.
Oletteko nähneet tai itse käyttäneet raakaa puhetta tai suoraa uhkailua tai terävää v*ttuilua tilannemanipulaationa?

Mä olen itse hoitanut kerran mustalaistilanteen varsin suoralla puheella ja valmiudella.. kaskun olivat käyneet erään vanhemman portsarin kotona ja katkaisseet tältä jalan. Mut otettiin paikkaamaan.
Paikka löyty.
Melko monesti. Näkisin jopa, että usealta ongelmalta ja painilta on säästyttä jo kun ovella tai narikassa on hieman jututettu voimiensa tunnossa olevaa urosta. Tyyliin "nyt sitten käyttäydyt nätisti tai mä tulen ihan henkilökohtaisesti hakemaan sut pihalle".

Vaikkakin se kontakti pokeen normiasiakkaalla on varsin lyhyt, sillä voi olla yllättävän paljon merkitystä sille, minkä suunnan se ilta ottaa. Monesti on kiitelty mukavaa iltaa ja kerrottu, kuinka mukava paikkaan on tulla käymään kun ovella/narikassa saa osakseen muutakin kuin murahtelu. Enkä minä edes sen kummemmin höpöttele. Pelisilmää kai sekin vaatii. Ja mahdolliset ongelmatilanteetkin ratkeaa helpommin kun sua ei lähtökohtaisesti pidetä ihan m*lkkuna.
tmm
touko 19, 2019, 09.29
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Wanhan liiton poket
Vastaukset: 77
Luettu: 22174

Wanhan liiton poket

Täällähän hakkaa ääripäät päitään yhteen. Nykyaikanakin ovilta löytyy hyviä tekijöitä sekä niitä, joiden kuuluisi olla jossain ihan muualla. Kyllä se totuus taitaa löytyä sieltä Mikan ja Karin välimaastosta. Oma ura ovipumppuna kun ajoittuu tälle vuosituhannelle, niin vanhoista ajoista on hirveän paha mennä mitään sanomaan, vaikkakin Etelä-Pohjanmaalla hommia loitellessa meno oli välillä varsin...noh, vauhdikasta.

Mutta kyllähän nykyään sitä kuuluisaa (a)asiakaspalvelua vaaditaan melkoisesti, mutta on myös paikkoja joissa pitää olla käteviä kavereita lätkä rinnassa.