Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 43 tulosta

Ralle Ryökäle
marras 22, 2017, 22.36
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Portsarit
Vastaukset: 1345
Luettu: 236683

Portsarit

Olipas p.skin ikinä näkemäni mot! Sekava ja maaninen. Poliisikin oli pitkin ohjelmaa ihmeissään että "mitä v.ittua tässä selitetään" Paitsi tietenkin krpn perusurpo joka maalaili ihan hirveitä kauhukuvia ihmis, huume ja atomipommikaupasta- ei v.ttu mä en kestä!
Portsari ei ole mikään salapoliisi vaan järjestyksenvalvoja. Ja toisekseen nää liivijengiläiset on 99 pros ihan omissa oloissaan ja osaavat pääosin käyttäytyä ravintoloissa, ilman mitään ihmeellistä. Ja helvetin harvoin näkee liivejä edes päällä.
Taas tätä mantraa kontakteista ja tuntemisista. Kaikki portsarit tuntee kaikenlaisia asiakkaita. Tunteminen ei voi olla sallittua vain krpn "erikoisasiantuntijoille" joita, mainosvalotkin noin lähtökohtaisesti häikäisee.
Jos tota tuntemiskorttia käytettäis niinkuin tuossa esitetään, tässä maassa ei olisi yhtään poliisia, tullimiestä, vartijaa saatikka portsaria missään työsuhtessa.
Ohjelma oli puhdasta p.skaa!
Ralle Ryökäle
heinä 9, 2015, 12.50
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Portsarit
Vastaukset: 1345
Luettu: 236683

Portsarit

jjs kirjoitti:
Huppu kirjoitti: Lähinnä mietityttää mitä se sekoilu mahtaa jossain isossa kaupungissa olla jos jonku välitysfirman järkkärit hoitaa noita ovia liukuhihnalta.
Enimmäkseen liukuhihna on nuoria, alipalkattuja ja kokemattomia jv:ia, joille tulee alalle epämiellyttävämpi alku kuin olisi tarpeen. + työntekijöiden kollaaminen vessassa firman toimesta taskuihin eksyneiden tippien varalta on ihQ... Olis siistiä päästä ko. tilanteeseen, kun joku kenopää käskee riisumaan kohteen vessassa, mutta kun en edes pääse näihin firmoihin töihin... :P
Siis hetkonen! Menetteleekö joku ovifirma todella näin? Vai onko legenda sitten syntynyt siitä, että on polattu lipunmyynnistä ja jääty kiinni :lol: Vaikea uskoa, mutta kaikkihan on mahdollista.
Ralle Ryökäle
marras 18, 2012, 12.12
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Portsarit
Vastaukset: 1345
Luettu: 236683

Portsarit

Olen näitä vedoksia nähnyt jo pidemmän aikaa sitten. Tämä uudistus on ollut valmistelussa vuosia.
Tässä mennään ojasta allikkoon.
Palkkoihin on sitten ainakin luvassa tuntuvat korotuspaineet.
Veikkaampa että lausuntokierroksella tapahtuu pakostakin jotain hanketta pakittavaa, toivottavasti.
Ei järjen hiventä. Isot ovilafkat toki hieroo käsiään ja mollaavat, kuten ovat vuosikaudet mollanneet toisiaan kilvan. Kaikki haluavat päästä isoonjakoon mukaan keinolla millä hyvänsä.
Pumaskaan toki liittyy lisäksi merkittävä koulutusvaatimusten nosto. Tällä ei ole mitään tekemistä käytännön oviduunaamisen kanssa. Joko olet ovimies tai sitten et.
Firmoille tämä "tärkeä" kouluttaminen toki käy paremmin kuin hyvin. Onhan se niin paljon mukavampi vetää kursseista venyttämällä 50 prossaa enemmän paxia.
Ralle Ryökäle
loka 26, 2012, 13.02
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Portsarit
Vastaukset: 1345
Luettu: 236683

Portsarit

Yleensähän se menee niin että, soittamisesta ei ilmoitella, eikä sillä uhkailla kohdetta. Sehän on vähän niin että myöntäis, ettei pysty kohteelle yhtään mitään, ja tästähän ne sitten riemastuis ja sen jälkeen vasta ottais ritolat.
Voihan se olla, että joissain tapauksissa toimisikin, jos asiakas tajuaa menneensä rajan yli, mutta näille kunnon urpoille toimii varmasti pelkkänä sytykkeenä. Kyllähän se niin on, että poken tehtävä on se järjestys siellä pitää yllä, siitä se palkka tulee.
Aika useinhan noi apinat riehumisen jälkeen lähtee muutenkin paikalta.
Yks juttuhan tietty se ettei ravintolat halua sitten yhtä ainutta turhaa soittoa poliisille. Niitä kun kertyy tarpeeki, tulee selvittelyjä anniskeluluvista yms...
Ralle Ryökäle
loka 26, 2012, 06.28
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Portsarit
Vastaukset: 1345
Luettu: 236683

Portsarit

On tää sinällään eriskummallinen maa, länsieuroopan väkivaltaisin. Mutta sitten turvapuolen resurssit, siis yksityisen, ihan mitättömät.
Ajan kuluessa tämä kelkka tulee vielä kääntymään takaisin siihen suuntaan missä se oli, ei ole muita vaihtoehtoja.
Vetelyoikeuksia lisää.
Poliisin soittaminen nujakan jo käynnissä ollessa on ihan sama, sillä ei ole mitään merkitystä. Toki sillon on pakko, jos tulee jollekkin vammoja ja parku alkaa.
Suomessa vartijat ja jv:eet tekevät ihan samoja hommia järjestyksenpidon suhteen kuin, poliisikin. Poliisilla on sentään aika iso koskemattomuus, pyssy vyöllä, pari apuna, ja langan päässä se 6 lisäpartiota, jos tulee vaikka paini.
Vaan eipä kuulu vartijoille ja jv:ille valtuuksien lisäämistä toistaiseksi, ei etälamauttimia, eikä sympatiaa.
Sakkoja sen sijaan tulee ja kortteja viedään, jos joltain on revennyt takki tai tullut nirhauma käteen ulosvietäessä.

Ei voi kun ihmetellä, kuka hemmetti alottaa poke-hommat tänäpäivänä. Noilla palkoilla ja asetelmilla.
Ralle Ryökäle
loka 21, 2012, 21.41
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Portsarit
Vastaukset: 1345
Luettu: 236683

Re: Portsarit

YJT kirjoitti:
Ralle Ryökäle kirjoitti: Toinen saanut jo korttinsa takaisinkin, ja toinen vissiin saamassa.
Kuinka tuore tämä kortin takaisin saamis - tieto on?
Toissa viikolla oli hallinto-oi
keus näin päättäny.Lehdestä luin. En muista mistä enkä pysty nyt oikein ettiin kun olen muutaman päivän sähköttömällä alueella.
Ralle Ryökäle
loka 18, 2012, 01.07
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Portsarit
Vastaukset: 1345
Luettu: 236683

Portsarit

Juu... Toinen saanut jo korttinsa takaisinkin, ja toinen vissiin saamassa. Narikassahan nuo varmaan sitten pyörineet tämän tärkeän virkatoimen jälkeen.
Mutta pääasia että lööppiä riittää, vaikka sitten vuoden vanhoista jutuista.
Ralle Ryökäle
loka 16, 2012, 09.56
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Portsarit
Vastaukset: 1345
Luettu: 236683

Portsarit

tupla
Ralle Ryökäle
loka 16, 2012, 09.54
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Portsarit
Vastaukset: 1345
Luettu: 236683

Portsarit

Mikko ynnää hyvin Tigerin tapauksen. Positiivista että Helsingin Poliisilaitos, ei osallistunut tähän värittävään sekoiluun:



"Tigerin laukauksista tuli median Waterloo
Ti, 09/10/2012 - 16:07 — mikko
Hysterian lietsomisen aloitti Helsingin Sanomat: "Poliisin mukaan joillain ovimiehillä on yhteyksiä liivijengeihin". KRP näki tilaisuuden propagandan levitykselle, johon empimättä lähtivät mukaan YLE ja iltapäivälehdet. Poliisin toimittajilla piti taas kiirettä.

Helsinkiläisessä yökerho The Tigerissä oli sunnuntaina 30.9 aamuyöstä tappelu, jonka aikana yhtä miestä ammuttiin, ja myös toiseen osui, poliisin arvion mukaan vahingossa. Tungoksessa ja hämmingissä ampuja pääsi pakenemaan. Lehtitietojen mukaan yökerhossa on erilaisia asiakaspaikkoja yhteensä noin 1200. Sellaiseen joukkoon katoaa paljon helpommin kuin Kulma-Pubissa.

Jostain syystä Helsingin Sanomat päätti tehdä tästä rähinästä Suuren Jutun. Maanantaiksi oli aiheesta koottu lehden pääuutiseksi kokonainen sivu. Katja Kuokkasen avausartikkelissa otsikko saattoi pitää paikkansa: "Poliisi tarkkailee Tigerin ovimiehiä". Paikkansa saattoi pitää myös väite, jonka mukaan Kampin ostoskeskuksen vartijat olivat aikaisemmin huomautelleet Tigerin ovimiesten olevan liian välinpitämättömiä. "Vartijoiden mielestä järkkäriporukka ei ole toiminut vaan katsonut vierestä tappeluja ravintolan edessä", kertoi komisario Jussi Huuhtela (HS 1.10.2012).

Väitettiin myös, että Tigerissä tarjoillaan liian humalaisille. Se on täysin mahdollista, koska niin tehdään Suomen kaikissa kapakoissa.

Kaikki muu artikkelissa oli maalailua. "Poliisin mukaan joillain ovimiehillä on yhteyksiä liivijengeihin", julistettiin jo ingressissä. "Poliisilla on tiedossa, että joillain Tigerin järjestysmiehillä olisi yhteyksiä moottoripyöräkerhoihin". "Keskusrikospoliisi on aiemmin pitänyt ovimiesbisnestä keinona hankkia laillinen suoja rikolliselle toiminnalle".

STT lähti mukaan jo samana päivänä uutisella, joka otsikoitiin HS:n nettisivuilla näin: "Poliisi: Jengiportsari voi suojella omiaan". Itse jutussa kerrottiin: "Jengin etu voi tiukan paikan tullen olla jengiin kuuluvalle järjestyksenvalvojalle tärkeämpi asia kuin järjestyksen valvominen, arvioi keskusrikospoliisin rikoskomisario Jussi Oksanen".

STT:n tarjoama evidenssi oli niukka: "Uutistoimisto STT:llä on tiedossaan ainakin yksi tapaus, jossa asiakkaan pahoinpidelleet jengiläiset päästettiin takaoven kautta ulos ravintolasta. Järjestyksenvalvonnasta vastanneella taholla oli hyvät suhteet useampaankin ryhmittymään".

Minulla on tiedossani tapaus, jossa toista asiakasta lyönyt merkittävä talouselämän vaikuttaja päästettiin takaoven kautta ulos ravintolasta. Onko sekin todiste jengistä?

IL jalosti STT:n tuotosta. "Jengiläisiä yhä useamman ravintolan portsareina" se otsikoi "Ravintolat kiinnostavat lähinnä Helvetin Enkeleitä, Bandidosia, Cannonballia ja United Brothedhoodia" väitti jutun ingressi (IL:n nettisivut 1.10).

Todisteita artikkelista sai turhaan etsiä, mutta asenteessa löytyi: "Järjestyksenvalvojan lakisääteinen tehtävä on ylläpitää järjestystä ja turvallisuutta sekä estää rikoksia. Keskusrikospoliisin rikoskomisario Jussi Oksanen kertoo, että valvoja, jolla on jengikytköksiä, saattaa kuitenkin tiukan paikan tullen arvioida, että lakia tärkeämpää on jengin etu."

Maanantain aikana HS sai mobilisoiduksi mukaan myös poliisikansanedustajat. Tällä kertaa ei Joonas Laitisen jutussa epäilty perussuomalaisia populismista, sitä kirjoitettiin itse: "Kansanedustaja ja poliisina toiminut Tom Packalén (ps) väittää, että rikollisuusjengien läsnäolo Helsingin keskustan ravintoloissa on lisääntynyt."

Tiistaina 2.10. HS uhrasi aiheelle jälleen melkein sivun. Jorma Palovaaran ja Minna Passin artikkelin otsikot huusivat: "Portsariyritysten valvontaa kiristetään" / "Jengiläiset ovat perustaneet omia firmoja, kertoo HS:n haastattelema portsarialan sisäpiiriläinen".

Oli otettu käyttöön tuo näytön ja todisteiden oiva korvike, nimetön lähde. Nimetön lähde kertoi HS:n jutussa: "Jengiläisiä alkoi näkyä ovilla 2000-luvun alussa. Viime vuosien ilmiö on, että jengiläiset perustavat omia firmoja", kertoo nimetön toimittajille. HS kytki tämän saagan tiukasti Tigerin laukauksiin.

Suuri liivijengi-viikko huipentui 4.10 YLE:n Aamu-TV:ssä, jossa olivat haastateltavina KRP:n kansainvälisen osaston päällikkö Sanna Palo, ja rikosylikomisario Arto Tuomela.

Toimittaja Annika Damström myönsi avauksessaan, ettei Tigerin ammuskelu "tapausta tutkivan poliisin mukaan" suoranaisesti liity liivijengeihin, "mutta todettiin kuitenkin, että jonkinlaisia yhteyksiä ovimiesbisnekseen saattaa kuitenkin olla".

"Vuonna 2000 Suomessa oli 8 liivijengiä, vuonna 2012 noin 60. Se on valtava kasvu. Kuinka paljon näiden rikollisuus sitten on kasvanut", kauhisteli ja kysyi toimittaja Damström.

"Viime vuoden, 2011 lopulla tutkinnassa oli 350 järjestäytyneeseen rikollisuuden henkilöä, avoimissa ilmoituksissa osallisina 600 tällaista henkilöä", väitti Arto Tuomela.

Tässä kohdin Annika Damström teki oleellisen kysymyksen: "Kuinka suuri niistä on näiden liivijengien tekoja?". Tuomela väisti: "Järjestäytyneitä rikollisryhmiä oli 80, niistä tunnuksellisia jengejä oli 60 ja niistä liivi, näitä moottoripyörä-liivijengejä 40. Että siinä skaalassa". Damström ei uudistanut kysymystään, vaikka sille oli ilmeinen tarve, vaan antoi Tuomelan luistaa selvästä vilpistään.

Tuomelan luvun voisi suhteuttaa siihen, että poliisista tehdään vuosittain 700 - 800 rikosilmoitusta, mutta sitä YLE:n toimittaja ei tietenkään tehnyt.

Uskollisesti toimittaja kysyi, pitäisikö liivijengit kieltää. Arto Tuomela halusi kieltää ne: "Mä näen ne vallan symboleina". Toimittaja Annika Damström jätti kysymättä tärkeimmän: mihin perustuu väite liivijengien rikollisuudesta.

Kaikki tämä siis kytkettiin Tigerissä ammuttuihin laukauksiin, mutta oliko niillä mitään yhtymäkohtaa todellisuuteen? Helsingin poliisilaitoksen väkivaltatutkijoiden Tiger-tiedotteissa ei koko syyllisen etsinnän aikana ollut vihjettäkään ampumisen yhteydestä johonkin jengiin. Tutkinnanjohtaja ja tutkijat eivät tiettävästi muutoinkaan levitelleet mitään liivijengijuttuja; he tiedottivat aivan asiallisesti.

Lauantaina 6.10 Helsingin poliisilaitoksen tiedote kertoi: "Helsingin käräjäoikeus vangitsi tänään Helsingin poliisin vaatimuksesta vietnamilaissyntyisen vuonna 1973 syntyneen miehen liittyen ravintola The Tigerissä sunnuntaina 30.9.2012 aamuyöstä tapahtuneeseen ampumavälikohtaukseen. Käräjäoikeuden vangitsemispäätöksessä katsotaan, että miestä voidaan esitutkinnan tässä vaiheessa epäillä todennäköisin syin tapon yrityksestä ja törkeästä pahoinpitelystä."

Nelosen uutisissa Susanna Reinboth kertoi maanantaina tekijästä taustoja: "--- Tigerin ammuskelusta vangitulla nelikymppisellä miehellä on pitkä rikoshistoria. Nelosen uutisten tietojen mukaan mies on syyllistynyt muun muassa useisiin väärennyksiin sekä huumausainerikoksiin. Vakavin rikosepäily on ollut tapon yritys. Oikeudessa tuomio tuli kuitenkin törkeästä pahoinpitelystä." (Nelosen uutisten nettisivut 8.10.2012).

Tiistaina 9.10 Helsingin poliisilaitoksen tiedote kertoi tapauksen ratkenneen: "Epäilty on kuulusteluissa myöntänyt ampumisen. Tutkinnan tämän hetkisten tietojen mukaan laukauksia ammuttiin kolme kappaletta ja syynä tekoon vaikuttaisi olleen epäillyn ja uhrin välille hetkeä ennen ampumistilannetta syntynyt suukopu ja kärhämä. Epäilty ja uhri eivät ennestään tunteneet toisiaan. --- Tekoon ei epäillä osallistuneen muita henkilöitä."

Missä Tigerin ovimiesten osuus?

Missä liivijengit?

Ne sävellettiin mukaan Helsingin Sanomien toimituksessa ja KRP:ssä, ja disinformaation levittämiseen lähtivät mukaan ainakin YLE ja iltapäivälehdet.

Koko ovimiessaaga perustuu KRP:n erään seminaarinsa kunniaksi 31.5.2011 medialle lähettämään tiedotteeseen, jossa on tällainen helmi: "Joillakin alueilla ja toimialoilla ryhmät ovat jakaneet reviireitä keskenään. Ne ovat mm. ottaneet hoitoonsa ravintoloiden ovimiespalveluja, koska niiden yhteydessä on helppo kontrolloida erilaisia laittomia toimintoja."

Tämän enempää näyttöä ovimiesbisneksen siirtymisestä järjestäytyneen rikollisuuden käsiin, koko ongelman olemassaolosta ylipäänsä ei KRP:ltä ole tihkunut, ei ennen eikä jälkeen.

Kaikki median "liivijengit vallanneet ovimiesbisneksen" -jutut perustuvat yksinomaan tuohon väitteeseen. Mitään kyselemättä, mitään tarkistamatta eräät toimittajat ovat muuttaneet ylimalkaisen väitteen vallitsevaksi totuudeksi. Kuten Katja Kuokkanen HS:ssa kirjoitti: "Keskusrikospoliisi on aiemmin pitänyt ovimiesbisnestä keinoja hankkia laillinen suoja rikolliselle toiminnalle".

Minun mielestäni KRP:n tiedote oli kuin Fingerporista, ja luovutankin idean Pertti Jarlan vapaaseen käyttöön.

Suomessa journalistisiin käytäntöihin ei kuitenkaan kuulu poliisin väitteiden tarkistaminen. Itse asiassa huomattava osa toimittajista pitää poliisin väitteiden kyseenalaistamista suorastaan paheksuttavana.

Entäpä liivijengien rikollisuus, jonka media myös on muuttanut vallitsevaksi totuudeksi? KRP:n saagan mukaan "rikollisia liivijengejä" on siis 60, niistä MC-kerhoja 40.

Tosiasiassa tuomioistuimet ovat Suomessa tuominneet täsmälleen yhden (1) MC-kerhon toimimisesta järjestäytyneenä rikollisryhmänä. Kyseessä on Cannonball MC:n Turun osasto, ja Turun HO:n tuomio vuodelta 2009. Sekin koskee yhtä (1) rikosjuttua.

Kerhojen yksittäisiä jäseniä on kyllä tuomittu, myös vakavista rikoksista, mutta ei toiminnasta järjestäytyneenä rikollisryhmänä, kerhonsa puitteissa. Ei liene kattavaa ja luotettavaa tilastoa, kuinka moni noiden 40 MC-kerhon jäsenistä on joskus tuomittu edes jostain, mutta korkealla todennäköisyydellä osuus on reippaasti alle puolet.

KRP:n väitteestä siis 1/40 on totta. Se on aika huono prosentti.

KRP:n tiedote 31.5.2011 kertoo, mistä näissä "liivijengi-" ja "järjestäytynyt rikollisuus" -jutuissa tosiasiassa on kysymys: "Järjestäytynyt rikollisuus on [KRP:n päällikkö Rauno] Rannan mukaan kasvamassa sellaisiin mittoihin, että sen tutkimiseksi ja torjumiseksi tarvitaan omat säännökset tai vaihtoehtoisesti oma erityislaki. Eduskunnan tämän kauden viimeisessä istunnossaan hyväksymä esitutkinta- ja pakkokeinolakien muutos ei tuo mainittavaa lisää tutkintavaltuuksiin, osittain se jopa heikentää poliisin toimintamahdollisuuksia mm. lisäämällä ilmoitusvelvollisuutta pakkokeinoista."

Poliisi pelottelee, liioittelee ja levittää katteettomia väitteitä, koska se haluaa lisää valtuuksia, lisää valtaa. Se haluaa myös tuomarin vallan. Se haluaa itse päättää, kuka on rikollinen ja oikeuden terrorisoida väittämäänsä rikollista mielin määrin.

Useimpien, joskaan ei aivan kaikkien sanoma- ja aikakausilehtien levikki on laskussa. Esimerkiksi vuonna 1998 Helsingin Sanomien arkilevikki oli 472 666 kappaletta. Viime vuoden lopulla se oli 357 199 kappaletta. HS on siis menettänyt yli 115 000 tilaajaa, neljänneksen levikistään.

Perinteisen median edustajat vannovat kuitenkin optimismia. Viesti on kaikilla suunnilleen tällainen: "Uskon, että ammattijournalisteilla on edelleen ratkaisevan tärkeä rooli tiedon jäsentämisessä ja tarkistamisessa".

Olen itse asiassa samaa mieltä. Ihmettelen vain, missä ne ammattijournalistit ovat, ja milloin valtamedia alkaa tarkistaa väitteensä. Tällaisiin fiaskoihin kuin jälleen nähtiin, ei medialla ole varaa.
.
Ralle Ryökäle
loka 6, 2012, 17.57
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Portsarit
Vastaukset: 1345
Luettu: 236683

Portsarit

Näin on. Lipsuu se käytös välillä itse kullakin ;)
Ralle Ryökäle
loka 5, 2012, 15.15
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Portsarit
Vastaukset: 1345
Luettu: 236683

Portsarit

Joo.. Sama vika. Kaikenlaista viheltäjää olen minäkin toki nähnyt. Ensimmäistäkään joka olisi jotain liivijengejä pelännyt / käskyjä tai toimintaansa sen pohjalta toteuttanut, en ole nähnyt yhtä ainutta.
Kyllä nuo kerholaiset, on tähän asti Suomea uskoneet, jos ravintolassa on käsky että liivit menee narikkaan, niin ne menee. Ei siinä sen ihmeempää.
Ja tosiaan tuon järjestäytyneen rikollisuuden olemuksesta täällä on myös aika laajasti jauhettu, sitä nää prätkähiiret ei kyllä mun mielestä edusta, jos katsotaan isoa kuvaa.
KRP:ssä ei ole niitä tyhmimpiä ihmisiä töissä, siellä tiedetään ihan tasan tarkkaan missä mennään. Nyt varsinkin kun käy melkoinen puhuri, on erittäin ymmärrettävää että olemassa olonsa tärkeäksi tekeminen on päivän sana tutkijoille. Tämän leikkausohjelman myötä, olen muuten huomannut, että ylijohdon JR kommentointi on mystisellä tavalla vähän rauhoittunut.
Lisävaltuuksia ja jopa erityislakejakin hamutaan ja himoitaan sitten näiden nollauutisten varjolla. Viimeksi toissapäivänä aamu-tv:ssä.
Ralle Ryökäle
loka 3, 2012, 23.25
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Portsarit
Vastaukset: 1345
Luettu: 236683

Portsarit

En epäile. Onhan näitä joka ammattikunnassa.
Ralle Ryökäle
loka 3, 2012, 23.02
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Portsarit
Vastaukset: 1345
Luettu: 236683

Portsarit

Joo ei noita ihan joka vuosi taida vastaan kävellä. Miten nämä yhteydetkin sitten laskee. Suomessa kaikki tuntee toisensa, tänään tais olla uutinen että, jokaisella Suomalaisella on tuttu 2,9 tuntemansa kautta, eli kaikki vaan rautoihin, heh!
Aika monella poliisillakin on suhteita järjestäytyneeseen rikollisuuteen, olemmehan me kaikki, niin vartijat, poket kuin poliisitkin lainvalvojia. Mihinkäs sitä rajaa sitten vetelet.
Ralle Ryökäle
loka 3, 2012, 22.22
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Portsarit
Vastaukset: 1345
Luettu: 236683

Portsarit

Vai että oikein krimeillä ja että mylly. Kaikkea sitä tapahtuukin.

Sinappi. Sä oot tässä jäävi :lol:
Ralle Ryökäle
loka 3, 2012, 22.12
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Portsarit
Vastaukset: 1345
Luettu: 236683

Portsarit

Mika kirjoitti:
Ralle Ryökäle kirjoitti: En.
Jotenkin arvasin... :smt003

No, muistan kyllä kuinka aiemmat epäilysi tiedotusvälineiden ja Kokoomuksen (ja tässähän oli vielä sekin ristiriita, että tiedotusvälineet ovat näiden huhujen mukaan vasureiden käsissä) salaliitosta esim. persuja vastaan lepäsivät pelottavan hataralla pohjalla. Ilmeisesti samanlaisesta "salaliitosta" on nyt tässäkin sitten kyse. Asia on käsitelty. Kiitän keskustelusta.
Niin jos ei viitsi potkua pidemmälle tietoa etsiä:
http://mediaviikko.fi/kategoriat/vieras ... ltoon.html" onclick="window.open(this.href);return false;