Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

Ralle Ryökäle
kesä 17, 2013, 13.12
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Hamppu ja kannabis — kolikon kaksi puolta
Vastaukset: 97
Luettu: 9448

Hamppu ja kannabis — kolikon kaksi puolta

Ok! Löytyykö jostain tarkempaa julkista tietoa siitä että, soveltuuko ko hoito esim haimasyövän, tai peräsuolen syövän hoitoon? Vai onko näissäkin lukuisia syöpätyyppejä, joista johonkin on käypä tai sitten epäedullinen?
Mitä suomalainen lääkäri näistä tuumaa, jos ehdottaa hakeutumista hoitoon esim jenkkeihin?
Jossain ohjelmassa jenkkiläinen lääkäri totesi, että kemoterapia pitää jättää ehdottomasti pois, jos hoidot öljyllä aloiteaan, että vaikutukset ovat yhtäaikaisesti tuhoisat ja jokainen ainakin hänen potilaistaa olivat tässä yhteydessä menehtyneet.
Ralle Ryökäle
kesä 15, 2013, 18.50
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Hamppu ja kannabis — kolikon kaksi puolta
Vastaukset: 97
Luettu: 9448

Hamppu ja kannabis — kolikon kaksi puolta

Kylläpäs sattui sopivasti tämä aihe! Itse olen perinteisiä viina/viinimäen miehiä, silloin kun on tarkoitus rentoutua yms.
Onko potkulaisilla mielipiteitä hammppuöljyn suhteen, eli onko sillä todella parannettu syöpää täällä meidän oloissa, tai onko muita kokemuksia, esim ulkomailta haetun hoidon pohjalta? Onko tästä mitään tieteellistä näyttöä?
Ei tässä muuta kun, yksi parhaista kavereista parasta aikaa ns linjalla....
Olen meinannut hänelle ehdottaa hakeutumista yhdysvaltoihin tai ruotsiin hakemaan apua, koska kuulemma siellä tähän enemmän perehdytty. Ei kai se mitään maksa, jos koko elämä on pelissä...