Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

Raineri
loka 16, 2011, 15.03
Keskustelualue: Kisahalli
Aihe: BJJ-kysymys & vastaus
Vastaukset: 1496
Luettu: 213323

BJJ-kysymys & vastaus

Kertokaapa kilppariasiantuntijat taas. Omat käytännön tutkimukseni ovat osoittaneet, että on olemassa yksi voittamaton tekniikka kilpikonnapuolustusta vastaan, ja se menee näin: Kun vastustaja pyörähtää nätisti kerälle, tehokkain tapa hyökätä on hypätä hajareisin kaverin selän päälle. Tämän jälkeen tiukka riuhtasu kaverin niskasta ja hookit väkisten sisään. Ei siis kannatta yrittää mitään kivan näköisiä pyöräytyksiä, vaan todellakin: istutaan kaverin selän päälle ja riuhdotaan tarvittava määrä.

Onko todella näin? Itse olen yrittänyt miettiä ja etsiä puolustusta tälle, eli jos itse olen kilpparissa ja vastustaja istahtaa päälle. Pyörähtämään ei pääse kuin korkeintaan alle mounttiin, ja nilkkalukko tuntuu vaikelta? Vai onko tämä jokin peruskurssitekniikka, joka pitäisi jo tietää? Miksi siis kilpparia vastaan opetetaan usein asettamaan oma kylki kaveria vastaan, kun puolustuksia tähän asetelmaan on vaikka kuinka paljon?

Me so confused!
Raineri
elo 27, 2010, 10.36
Keskustelualue: Kisahalli
Aihe: BJJ-kysymys & vastaus
Vastaukset: 1496
Luettu: 213323

BJJ-kysymys & vastaus

Hei kaikki viisaammat, neuvokaa kilpikonna-amatööriä. Kysymys siis kilpparissa hengailusta: Kannattaako kyynärpäitä pitää polvien sisäpuolella, vai ulkopuolella? Molempia näkyy, mutta kuinka on? Entä kämmenet, korvien korkeudella vai kauluksilla, vai jotain ihan muuta?