Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 1 tuloksen

CrazyCatt
joulu 29, 2008, 18.11
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Ukemi
Vastaukset: 154
Luettu: 19131

Ukemi

Ôari kirjoitti:
Mansikka kirjoitti: Tällä hetkellä ainakin. Pitäs saada homma haltuun ennen ku voi siirtyä karumpiin heittoihin ja silleen.
Heittäjän kanssa voi oppia jopa paremmin. Tämä kun voi antaa sen oikean hetken ja suunnan johon sitten sijoittaa sitä vastaanottoaan.
Itse ainakin opin kovan ukemin vasta kun alettiin enemmän ja vähemmän tosissaan heitellä.
Eipä sitä muuten ole tarpeellista oikein tehdäkään.

Pehmeä taas tulee kyllä siinä tutuksi kun tekee sen 10 000 toistoa. Ja muistaa vaan alussa katsoa sen tekniikan kuntoon, ettei sitten opettele vääriä tapoja, jotka varsinkin ukemissa hyvin äkkiä voivat keskeyttää harjoittelun pitkäksikin aikaa (esim. toinen käsi ottaa kämmenellä vastaan alasmenovaiheessa, saattaa joskus kovempaa tehtynä murtaa/venäyttää/muuten vaan satuttaa kättä, varsinkin paritekniikassa).

Ei tässäkään asiassa oikein ole oikotietä onneen. Samalla tavalla sen ukemin oppii kuin muutkin perustekniikat ja -temput. Harjoittelemalla niin maan perusteellisesti. :patsukki: