Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

Mänzy
syys 7, 2019, 16.41
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Asennoista
Vastaukset: 261
Luettu: 24868

Taisteluasento

En jaksa lähteä tuohon määrittelyhippaan, mutta kommentoin sitä silti tällä tavoin metana. :P

Hmmm, tuo aggressioaloite, jota Aittomäki tarjoaa, kyllä eittämättä krav magan ja sen kehittäjien meininkiin sopisi... Ehkä pali ketjun aloittajana kommentoi kummanlaista asemointia/toimintamallia pitää itselleen tavoiteltavampana?
Mänzy
syys 6, 2019, 21.43
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Asennoista
Vastaukset: 261
Luettu: 24868

Taisteluasento

Asento on tilanteeseen mukautuva eli käytännössä enemmän asenne pään sisällä kuin fyysinen kehon asento. Kannattanee miettiä mitä oman lajin opit tarjoavat ja mihin tilanteeseen, niin fyysiseen kuin päänsisäiseenkin, ne sopivat.

Alkuun on varmaan ihan hyvä miettiä olevansa sellaisessa tilassa (fyysinen asema, mieli), josta voi oman lajin keinoin helposti vastaanottaa hyökkäyksen. Tämä tarkoittaa alkuun yleisellä tasolla suunnilleen sitä, että ollaan hyvässä tasapainossa ja omia raajoja on valmiina tekemään harjoiteltuja asioita + ylimääräiset häröt, kun yksittäinen aggressori käy päälle.

Tuosta sitten lavennetaan.