Voit luoda tilin myös sosiaalisen median tunnuksillasi. Klikkaa alta. :)

Kuva

Haku löysi 3 tulosta

Mänzy
touko 10, 2017, 09.53
Keskustelualue: Bothoan
Aihe: Escrima/CQC Lahti
Vastaukset: 56
Luettu: 7598

Escrima/CQC Lahti

susanna.kaukinen kirjoitti:
Paanari kirjoitti:Pysytellääpä aiheessa…
Kainosti koitin saada keskustelua aikaiseksi kuinka soveltaa Escrimaa/ Silattia/Kas-Pinia/mitä tahansa puukko tai keppityyliä pankkiautomaatilla tapahtuvaan väkivaltaiseen tulonsiirtoon.
Jotain vastaan tähän. Ensinnäkin en ite mee automaatille kyyläämättä ympäristöä ensin tarkoin. Jos siinä on epäselvää niin odotan, että epäilyttävät henkilöt poistuu paikalta ennenku ite meen. Siis ihan arkena, pienessä kylässäkin. Ihmiselle syntyy rutiinit, niin toimin aina näin ni ei sitten tule lipsuttua muuallakaan.

Ja siis ennenkaikkea tuossa on tuon tilanteen ehkäisy se pääasia. Jos siihen joutuu on koko itsesuojelu epäonnistunut ja joudutaan siirtymään itsepuolustukseen, mutta kun se on valhe-sana, niin oikeasti joutuu hyökkäämään. Verottajista riippuu miten tilanne etenee. Itestä riippuu se, että onko käsi tyhjä vai ei. Yleensä siihen kuitenkin jotain löytyy, jos ei muuta niin avain. Siis sen jälkeen, kun on ensin sillä pienellä led-taskulampulla ottanut lähimmältä hetkeeksi näkökyvyn, joka sattuu olemaan siinä avainnipussa, jotta saa ilmasen vaparin.

Ja niin se on kuten sanoit, että jos ne näkee, että uhri on peto, niin yleensä jättävät sikseen. Varkaus tai ryöstö on kuitenkin hanke, jossa pedot saalistaa heikkoa uhria: sitä gnuta, joka ei pysy lauman mukana. Älä siis mene sinne maatille yksin kännissä.

Ja miksi jumalan tähden olet a) kaupungissa b) yöllä c) kännissä d) automaatilla e) kyseenalaisilla kulmilla??? - kuten sanottu, tossa on jo semmonen yhdistelmä, että kaikki mahdollinen välttäminen on ryssitty viimestä myöten. Juuri tästä on aina puhe, että näin ei toimita.

Ja jos kuntoa ja räjähtävyyttä löytyy, ykkösveto on sadan metrin aidat, jos on tilaa. Jos ei ole tilaa, niin tekee tilaa ja 100 metrin aidat. Jos on vanha ja väsyny, on pakko turvautuu wing-tsunin periaatteisiin: jos on tilaa, mene eteenpäin (lyö kajuuttaan tai mikä maali ny on auki ja riippuen mitä on kädessä) ja jos ei ole tilaa, tee tilaa. Saa sitä kaikenlaista suunnitella, mutta tilanteessa voi mennä kaikki pieleen. Ton yleensä muistaa, että mene eteenpäin tai tee tilaa. Loput pitäis tulla kropasta ku videonauhalta, jos on harjoittelut harjoiteltu. Etenkään alakynnessä ei oo varaa jäädä odottamaan, että miten ne karkaa päälle sieltä. Siinä käy varmana hullusti.
Täähän kuulostaa hyvältä. Ihan samankaltaisia periaatteita itsekin käytän. Treenimenetelmännekin vaikuttivat päällisin puolin tutunkuuloisilta.

Ei minulta varmastikaan mitään validointia kaivattu, mutta kirjoitanpa kuitenkin.
Mänzy
touko 5, 2017, 13.02
Keskustelualue: Bothoan
Aihe: Escrima/CQC Lahti
Vastaukset: 56
Luettu: 7598

Escrima/CQC Lahti

suski kirjoitti:
Mänzy kirjoitti:Mä voisin koskea tuollaista keppeilijää vaikka pitemmällä kepillä tai varsikirveellä. Silleen ennaltaehkäisevästi vaikkapa. :bojutsu:
Jos jätettäisiin nämä laittomat uhkaukset jollekin toiselle alustalle. Kiitos.
Tulkitsit täysin väärin viattoman harjoitteluehdotelmani.
Mänzy
touko 4, 2017, 09.08
Keskustelualue: Bothoan
Aihe: Escrima/CQC Lahti
Vastaukset: 56
Luettu: 7598

Escrima/CQC Lahti

Paappa kirjoitti:Kaukinen on aikaisemmin mainostanut tätä viritystään esim. Rajat kiinni - ryhmässä. Jokainen voi vetää omat johtopäätöksensä asiasta. Itse en koskisi tuohon pitkälläkään kepillä, esim. hilparilla. Voitte katsoa osanottajat esim. täältä:
https://www.facebook.com/groups/cqcc.finland/?fref=ts
Mä voisin koskea tuollaista keppeilijää vaikka pitemmällä kepillä tai varsikirveellä. Silleen ennaltaehkäisevästi vaikkapa. :bojutsu: