Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 1 tuloksen

kaik
heinä 3, 2008, 11.43
Keskustelualue: Voimistelusali
Aihe: Vesi -- maku ja mineraalit
Vastaukset: 29
Luettu: 1683

SkaNestori kirjoitti:
sivarinlötkö kirjoitti:Jenkeissä on kyllä taloja joissa putkistot ovat aivan perberistä ja vesijohtovedestä menee helposti pakki sekaisin...
Ja intiassa on maita ja alueita joissa ei ole edes vesijohtoja, mutta kyse oli nyt Mikankin viestissä paikoista jossa puhdasta vettä saa helposti kuin hanasta vettä konsanaan.
Tulee nyt Suomesta viimeisen vuoden sisään parikin kaupunkia missä saanut turvautua pullotettuun veteen.. Eikä montaa vuotta taaksepäin kun löytyy kolmas. Sen lisäksi haja-asutus alueilla yksittäisissä talouksissa joutuu silloin tällöin turvautumaan pullotettuun veteen.

Mistä ihmettelyni Etelä-Suomea kohtaan. Miten ihmeessä kunnallinen vesijohtoverkosto loppuu kuin seinään siirryttäessä taajama-alueen ulkopuolelle? Käytännössä kaikissa taajama-alueen ulkopuolisissa omakotitaloissa oli omat porakaivot. Siis häh? Luulin että Pohjois-Suomi olisi takapajulaa, mutta täälläkin moisiin törmää vain kesämökeillä. Pahimmillaan n. 500m taajama-alueen kyltistä ja joka talolla on omat porakaivot.