Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 1 tuloksen

kaik
tammi 9, 2005, 14.08
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Filosofia?
Vastaukset: 65
Luettu: 10098

sokrates kirjoitti: Esim. rähinäkapakassa oleileva vapaaottelija usein ilmaisee olemuksellaan, pukeutumisellaan tai käytöksellään melko selvästi, kuka on tiukan paikan tullen niskan päällä, ts. hän hallitsee tilannetta väkivallan uhalla. Vertaisin häntä konetuliasein varustettuun kaveriin, joka sanoo kantavansa niitä vain rauhan turvatakseen.
Oikeastaan hyvä esimerkki. Tuollaisella käytöksellä tulisikin olla portsarina kuten Keiju totesi. Jos jokainen alkaa käyttäytymään tuolla tavalla on kapakassa taatusti rähinää tiedossa.

Sama homma rauhanturvaajien kanssa. Jos maassa jokaisella kujeksijalla on konetuliaseita mukana, on rähinää todennäköisesti tiedossa. Ja jos suurin tulivoima on molempien osapuolten hyväksymällä rauhanturvaajalla, on todennäköisyys rähinälle jo huomattavasti pienempi.