Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 1 tuloksen

uku
touko 20, 2007, 15.29
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Käytä päätä
Vastaukset: 75
Luettu: 12632

Killuminati kirjoitti: Tosta säkkiin treenaamisesta, joskus tein ihan kestävyysharjotteena ja pääisku harjotteena noita pääjuttuja potku säkkiin, mutta sitten lopetin ku se kuulemma oli hirveen epäterveellistä aivoille, ja usein sen jälkeen tulikin vähän sellanen olo että pään sisällä joku heiluu. Olikohan kyseessä väärinsuoritettu tekniikka ? En jännittänyt niskaa, vaan käytin sitä nivelenä/osana lyövää juttua, vähän niinku hartiaa käytetään lyönnissä.
Vaikka jännittäisit lihaksia kuinka paljon tahansa ja vaikka ne olisivat kuinka huippuunsa treenatut, se ei silti poista sitä tosiasiaa, että aivot ne iskut ottavat myös vastaan ja se ei ole pidemmän päälle tervettä. Kyllähän kaikki tietävät nyrkkeilynkin vaarat ja haitat... jatkuvat iskut päähän, oli suojat tai ei, ei ole terveellistä.