Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

Tyttö
huhti 30, 2007, 12.06
Keskustelualue: Bothoan
Aihe: Mistä "keppiopetusta"?
Vastaukset: 11
Luettu: 5058

bodyguard kirjoitti: Hmm... sanoit käyväsi magaa Espoossa, joten yksi vaihtoehto on Takado jossa on BIFF Escrimaa tarjolla. Takado järjestää melko usein leirejä, jotka ovat avoimia kaikkien lajien harrastajille. Tosin tänä keväänä ei taida enää olla.

Kiihkein leirikausi alkaa pikkuhiljaa olemaan ohi, mutta syksyllä taas on varmasti leirejä vaikka muille jakaa. Noista innokkaimmat leirien järjestäjät taitaa olla Takado Ja SSKF
Kiitokset vinkeistä.

Takadon ilmoituksia on tullut seurattua ja maaliskuussa järjestetty leiri missattua. :ainiin: Ehkä tässä tosiaan pitää malttaa odotella syksyyn, vaikkakin kesäaikaan olisi kaikista eniten aikaa treenailuun...
Tyttö
huhti 30, 2007, 10.05
Keskustelualue: Bothoan
Aihe: Mistä "keppiopetusta"?
Vastaukset: 11
Luettu: 5058

Mistä "keppiopetusta"?

Kiinnostaisi käydä jokin avoin leiri, jossa saisi vähän perustuntumaa kepin käsittelyyn. Eri lajeja tuntuu olevan kuin pipoa, on escrimaa, kalia, jodoa ja kaikkea muuta. Osaisiko joku suositella "sopivaa" lajia ja onko tiedossa lähiaikoina jotain avointa leiriä (mielellään Etelä-Suomen alueella)? Saisi olla tyyliin "keppi for dummies"... :lol: