Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 1 tuloksen

DeusVult
loka 2, 2012, 16.31
Keskustelualue: Voimistelusali
Aihe: Kuntosaliharjoittelun perusteet
Vastaukset: 213
Luettu: 24204

Kuntosaliharjoittelut perusteet

dziisus... tämä ketju on taas muistutus siitä miksi en harrasta kuntosalittelua mitenkään tosissani tai edes puolitosissani. Eihän tästä jumankauta ymmärrä mitään, fiilis on kuin lukisi jotain fyysikan kaavakirjaa, ja vieläpä kun joka jannulla tuntuu olevan omat kaavansa... :D

Ite hommasin salikortin tossa keväällä tarkoituksenani pudottaa elopainoa pari kiloa, mutta sitä ei kyllä taida olla tapahtunut. Kortin hintaan kuului joku häthätään laadittu ohjelma, mikä oli ihan hyvä koska en to-del-la-laan jaksa alkaa laskemaan ties mitä prosenttilaskuja voidakseni harrastaa periaatteessa yksinkertaista liikuntaa. Sillä olen nyt vetänyt aina sen 1-3 kertaa viikossa mitä olen jaksanut ja ehtinyt salilla käydä. Ohjemassa pääasiallinen teema tuntuu olevan 4x12 toistoa melkein kaikilla liikkeillä. Kaipa sieltä jotain voimaa on vähän mukaan tarttunut, mutta tosiaan se vyötärönympäryksen kavennus on jäänyt haaveeksi.