Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

DeusVult
huhti 29, 2014, 16.47
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Harjoittelijoiden seurantajärjestelmät
Vastaukset: 46
Luettu: 3255

Harjoittelijoiden seurantajärjestelmät

Miksi muuten niin monessa seurassa (mukaanlukien omani) vyökoevaatimuksena on joku minimi käytyjä harjoituksia? Mitä väliä sillä on, onko harjoittelija käynyt yksissä vai sadoissa harkoissa, jos hän osaa tai ei osaa kokeessa vaadittavat asiat?
DeusVult
huhti 28, 2014, 11.56
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Harjoittelijoiden seurantajärjestelmät
Vastaukset: 46
Luettu: 3255

Harjoittelijoiden seurantajärjestelmät

Eikö yksinkertaisin ratkaisu ole sellainen lista vaikka salin seinällä, jossa harjoittelijoiden nimet ja treenien päivämäärät? Sitten treeneihin tullessaan jokainen ruksaa sieltä oman nimensä kohdalta kyseisen päivämäärän. Näin tiedetään että ketkä on käyneet treeneissä, montako kertaa ja minä päivinä.

Tapanilan Erä käyttää tosiaan myClubia. Minä en sitä hallinnoi, niin en tiedä mitä kaikkea se mahdollistaa, mutta ainakin just harjoittelijoiden läsnäolo sinne merkitään. Ilmeisesti myös laskutus hoituu jotenkin sitä kautta. Harjoittelijoiden merkitseminen läsnäoleviksi treenien aikana on tosin kohtalaisen hankalaa. Meillä eräs ohjaaja koodasi myclubiin mobiilisovelluksen, jotta harjoittelukortit voidaan lukea kännykällä, mutta se on silti hitaampaa ja vammasempaa kuin tuo rasti seinään -metodi.