Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

DeusVult
tammi 27, 2016, 19.14
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Järkee vai ei - mitä lajia kannattaa treenata tai opettaa
Vastaukset: 24
Luettu: 2473

Järkee vai ei - mitä lajia kannattaa treenata tai opettaa

Andy kirjoitti: Miksi tuomoista kellaritoimintaa kannattaisi alkaa treenaamaan?
Jos se toiminta kiinnostaa henkilöä, ja henkilö kokee sen mielekkääksi tavaksi käyttää vapaa-aikaansa? Tietysti jos ihan naapurissa olisi isompi, hienompi ja parempi seura jossa tarjolla samaa harrastusta, niin sitten moni saattaa tietysti mieluummin haluta mennä sinne.
Jos siellä on joku 5-10 jamppaa mukana niin ne on vuoden päästä ohjaajaa lukuunottamatta luultavasti kaikki jo lopettaneet.
Entäs sitten? Toisaalta voi myös olla, etteivät olekaan lopettaneet.
Sitten saa ruveta ottamaan vetovastuuta ihan liian aikaisessa vaiheessa ja kaikki treenikaverit on itseä vähemmän treenanneita.
Tai sitten se sama jätkä vetää aina. Ja yleensä kait tosiaan ne vedettävät on vetäjää vähemmän treenanneita, oli laji (melkein) mikä tahansa.
En osaa nähdä tätä kovin positiivisena tilanteena.
En osaa nähdä tätä erityisen negatiivisena tilanteena. Jos joku haluaa opettaa jotain kamppailujuttua kellarissa, ja joku haluaa oppia sitä, niin sittenhän kysyntä ja tarjonta kohtaa. En näe syytä miksi näitä kumpaakin pitäisi patistaa siirtymään vaikka jalkapallon pariin mieluummin, kun siinä on kuitenkin enemmän harrastajia ja korkeampi taso tai whatever.
DeusVult
tammi 27, 2016, 09.46
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Järkee vai ei - mitä lajia kannattaa treenata tai opettaa
Vastaukset: 24
Luettu: 2473

Järkee vai ei - mitä lajia kannattaa treenata tai opettaa

En oikein hiffaa miksi kamppailulajiopetusta pitäisi ajatella automaagisesti jonain liiketoimintana tai huippu-urheiluna? Jos se kourallinen tyyppejä siellä kellarissa tykkää treenata keskenään ja vuokrakin saadaan maksettua, niin eikö riitä? Mitä järkee kenenkään on siihen tulla kommentoimaan että eikö näidenkin kannattaisi vain vaihtaa johonkin suositumpaan lajiin? Mitä sitten jos ne on kaikki ihan p4skoja kun eivät pääse sparraamaan missään kv-leireillä EM-tason skabaajien kanssa? Kuulemma suosituissa ja etabloituneissa kehälajeissakin suurin osa jengistä on ihan skeidaa, hädin tuskin selviäisivät perus-katukohtaamisesta, joten siinäkään suhteessa se kellariporukka ei hirveästi mitään menetä.