Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 1 tuloksen

DeusVult
helmi 4, 2016, 08.31
Keskustelualue: Asehuone
Aihe: Veitsi vastaan veitsi
Vastaukset: 70
Luettu: 16787

Veitsi vastaan veitsi

Hyvä pätkä tuo ensimmäinen. Siinä esiintyy jälleen lähes yksinomaan sellaisia hyökkäyksiä, joita mm. HEMA-kirjat ovat pullollaan, mutta joita kehäotteluun tottuneet nykyihmiset jatkuvasti kommentoivat jotenkin niin että "eihän nyt kukaan oikeasti noin hyökkää?!" Olisi kiva tietää, kuinka paljon tuossa strategiassa on sovittua sääntöä, ja kuinka paljon kyse on luontaisista vaistoista?

Rojolan pätkässä myös tiukkaa toimintaa! Hämmentävää, miten vähillä luokkaantumisilla tuossakin myllerryksessä ilmeisesti selvittiin. Voisi helposti kuvitella, että ensimmäisen 5 sekunnin jälkeen jo jollain olisi se puu-puukko silmässä ja toisella olisi leegot lunarissa. Ehkä ne on vaan niin hullun hyviä, tai sitten Fortuna tosiaan Audentes Iuvat.

Nohevimmat kenties kerkesivät tekemään jo sen tärkeimmän havainnon näiden kahden välillä, eli miten fundamentaalilla tavalla homma muuttuu, eikä välttämättä pelkästään parempaan suuntaan, kun ei tarvitse pelätä oikeasti kuolevansa (ja on todennäköisesti harjoiteltu juuri tietynlaista ottelemista, tietyillä varusteilla ja tietyllä alustalla, jne jne).