Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

DeusVult
tammi 23, 2018, 13.20
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Tositilanteita Suomesta ja maailmalta
Vastaukset: 139
Luettu: 40691

Katupainit

Meinasin siis sitä, että usein (perinne)lajien pariharjoitteissa uke hyökkää tahallaan ns. nakkikiskalyönneillä tai jos kyseessä on asetta vastaan toimiminen, niin hyökkäykset tulee armottomilla olan-takaa swingeillä. Usein näitä kuulee ja näkee kritisoitavan sitten niin, että "ei kukaan oikeasti noin lyö", vaan oletettavasti oikea hyökkääjä lyö niinkuin tasokkaassa nyrkkeilyottelussa tai käyttää asetta kuten joku koulutettu kommando tai kaksintaistelija. Tässä sitten taas on vähän evidenssiä päinvastaisesta.
DeusVult
tammi 23, 2018, 10.19
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Tositilanteita Suomesta ja maailmalta
Vastaukset: 139
Luettu: 40691

Katupainit

https://www.is.fi/viihde/art-2000005535297.html

Koomikon kimppuun käydään lavalla (videokuvaa).

Jos tapaus ei ole jotenkin järjestetty, mikä tuntuisi aika epätodennäköiseltä, niin hyökkäykset näyttäisivät taas kerran olevan hyvin pitkälti sellaisia laajakaarisia mahtilyöntejä, joita näkee perinteisten ja historiallisten lajien opetuksessa. Tämä siitäkin huolimatta, että iso ja tasainen näyttämö mahdollistaa vähän tuollaisen kärkkyvän, melkein ottelunomaisen liikkumisen, jossa kummallakin osapuolella on ainakin muutamia sekunteja aikaa reagoida tapahtumiin. Lisäksi liikkuminen näyttää vähän siltä, että kumpikin on ainakin joskus jotain treenannut. Koomikko itse taitaa tuossa yrittää jopa vähän jotain shootintapaistakin, mutta yritys jää kelvottomaksi.