Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 4 tulosta

Eelo
tammi 18, 2008, 21.57
Keskustelualue: Voimistelusali
Aihe: Jaksaminen
Vastaukset: 20
Luettu: 1708

kollegiassessori kirjoitti:
flammee kirjoitti: Sitten kun pystyy vetään urheilijatahdilla eli 7-10 treeniä viikkoon yhtäjaksoisesti pitempään, niin sitten ehkä voi harkita sitä lisälajin ottamista mukaan.
Mikäpäs siinä, jos vain joku suostuu käymään koulut puolestani :)
Eli teet lukion 4v, niin ehdit tehä mitä ikinä tykkäät.
Eelo
tammi 17, 2008, 22.18
Keskustelualue: Voimistelusali
Aihe: Jaksaminen
Vastaukset: 20
Luettu: 1708

kenttiensankari kirjoitti: Olettekos te treenanneet palauttavia treenejä ollenkaan? Lisäksi tietysti ravinnon- ja unentarve lisäntyy aika dramaattisesti kun vähän ahkerammin jumppaa.
Juu ja palauttavia (jos olen ymmärtänyt oikein eli lämpö päälle ja pitkään venyttelyä olen tehnyt palautteluna) ja muutenkin venytellyt melkeen joka päivä. Ravinnosta ja unesta en tiedä. Vois olla paljon ja 9h.
Eelo
tammi 17, 2008, 22.15
Keskustelualue: Voimistelusali
Aihe: Jaksaminen
Vastaukset: 20
Luettu: 1708

Muistakaa myös tuo kun ei tiedä lause tossa keskellä. Missä olen kuullut on treeneissä joku vetäjistä joskus sanonut kun kysyin pelonsekaisesti, että tuleeko tämmösellä treenimäärällä ylikuntoon. Nimiä en halua mainita sillä saattaisin huijata koska meillä on monta vetäjää. Joskus salillakin samaa kyselin ja samanlaisen vastauksen sain. Eli ei välttämättä niin varmaa tietoa, mutta olen herkkäuskoinen

Sitten näin omalta kohdalta. Olen pitänyt about 2kk lepotauon, jonka aikana myös tätä samaa on tapahtunut ja myös sitä ennen oli tätä väsymystä. Taino lukion aikana kokoajan ollut väsynyt. Sitten taas toisaalta on tullut nivelkipuja jotka menis ehkä tohon, mutta huonot nivelet muutenki... Toivon ainakin, ettei ylikuntoa sillä silloin tulis taas taukoa.
Eelo
tammi 17, 2008, 20.41
Keskustelualue: Voimistelusali
Aihe: Jaksaminen
Vastaukset: 20
Luettu: 1708

Itellä on kanssa sama ongelma. Ei jaksa oikeen muuta tehä ku treenata, aina ei ees sitä. Voisko liittyä jotenki tähän ikään ja kasvamiseen? Kun ei tiedä. Mutta semmosta oon kuullu, ettei ainakaan ylikunnosta pitäis olla nuorilla kauheeta vaaraa, ettei sitä toivottavasti oo.

ps. voisko jotku palautusjuomat yms. auttaa tämmöseen?