Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 4 tulosta

mikjum
maalis 24, 2008, 22.38
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Internet ja seuranhaku
Vastaukset: 129
Luettu: 16690

kenttiensankari kirjoitti: Naisia lienee prosentuaalisesti melko lailla vähemmän netissä tarjolla kuin miehiä. Joten jos on nätti ja urheilullinen neitokainen kuten vanu niin melko varmasti sataa aika julmetusti tarjouksia. Miehenä pitää olla jo sitten aika laadukasta kamaa jos meinaa saada samanlaista tarjousmäärää.
Jep. Naiset saavat tyypillisesti selvästi enemmän vastauksia. Jopa suhteutettuna miesten ja naisten määrälliseen eroon. Tosin vastausten keskimääräinen laatu on melko paljon heikompi. Noilla palstoilla kun vaikuttaa olevan suuri joukko todella epätoivoisia ru...noilijoita, jotka copypastaavat saman vastauksen kaikille naispuolisille. Ja mistä minä tiedän? Olen keskustellut asiasta useiden nettitreffailua harrastavien naisten kanssa.

Itse olen tavannut noiden palstojen kautta jotakuinkin kymmenkunta naista. Kaikki ovat avanneet pelin suuntaani, eli lähettäneet vastausta profiiliini. Tästä syystä en edes itse yritä toimia toisin päin, vaan luotan profiilini puhuvan puolestaan 8)
mikjum
maalis 24, 2008, 18.07
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Internet ja seuranhaku
Vastaukset: 129
Luettu: 16690

premier kirjoitti: No kyllä se mun mielestä on ongelma, jos joudun näyttäytymään julkisesti ja viettämään aikaa jonkun tylsän kammotuksen kanssa :(
Ainiin joo. Enpä ajatellut tätä. Kauheeta!! :shock: :badgrin:

Omien kokemusteni pohjalta en ole huomannut mitään eroa siinä, hengaanko tytön kanssa, joka on löytynyt baarista, snägärijonosta, festareilta tahi internetin suranhakupalstalta.
mikjum
maalis 24, 2008, 17.15
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Internet ja seuranhaku
Vastaukset: 129
Luettu: 16690

premier kirjoitti: Onhan noita tullu kokeiltua. Nettideittailu on vähän kakspiippunen juttu. Porukka usein valehtelee/kaunistelee silmät päästään, mutta toisaalta kyllä siellä paljon erittäin varteenotettavia ja hyviä potentiaalisia kumppaneja. Ongelma on lähinnä niiden erottaminen toisistaan.
Eihän tuo mikään ongelma ole. Asiat käyvät ilmi viimeistään kun tavataan oikeassa elämässä. Itse oon lähtenyt aina melko ennakkoluulottomasti treffeille. Asenteena on se, että mitään ei voi hävitä. Pahimmassakin tapauksessa hukkaat vain pari tuntia aikaasi :lol:
mikjum
maalis 24, 2008, 12.36
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Internet ja seuranhaku
Vastaukset: 129
Luettu: 16690

Onhan noita tullut testailtua. Sinkuksi kun ryhdyin, niin piti tietty tutkia kaikki mahdollisuudet :D

Kokemukset ovat olleet pääosin positiivisia. Ainoastaan yhdet katastrofitreffit on tuota kautta tullut järjestettyä ja nekin olisi voinut välttää, jos olisi ajoissa tajunnut tulkita ilmeiset merkit ;)

Mutta pääsääntöisesti mukavia naisia on tullut netitse tapailtua. Muutamat treffit ovat poikineet hieman pidempikestoisiakin juttuja. Mun mielestä oikein hyviä systeemejä. Aina jos tuntuu elämä käyvän tylsäksi, niin voi hankkia hiukan sutinaa järkkäämällä parit-kolmet treffit tulevalle viikolle ;)

Olen siis ainoastaan näitä ilmaisia systeemejä testaillut. Maksullisista ei oo kokemuksia.