Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

bantza
marras 24, 2008, 12.42
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Lajisi taviskuuluisuudet?
Vastaukset: 83
Luettu: 14775

Re: Lajisi taviskuuluisuudet?

timppa000 kirjoitti:
En nimittäin tiennyt että tuolla Chuck Norrisilla on BJJ:ssäkin musta. Mut sehän ei tähän ketjuun kelvannut :).
Tuo oli oikeasti mielenkiintoinen tieto. En tiennyt minäkään, kuvittelin hänen olevan henkeen ja vereen hapkido ja osittain potkunyrkkeilymies. Onko tietoa missä vaiheessa alkoi harrastaa BJJ:tä (esim. vastako 90-luvun alun jälkeen kun BJJ pompsahti pinnalle UFC1-2 avulla)?
Itse asiassa en löytänyt useampaa mielestäni luotettavaa lähdettä sille onko Norrisilla tosiaan musta. Mutta useampi luotettavan tuntuinen lähde ainakin kertoo että hänellä oli ruskea joskus 2000-luvun alussa. Chuckin elämänkerta tms. (kuulemma) kertoo, että ensikosketus BJJ:hin oli ennen UFC:tä.

Edit: Niin ja Carlos Machadon opissa on treenaillut.
bantza
marras 23, 2008, 22.50
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Lajisi taviskuuluisuudet?
Vastaukset: 83
Luettu: 14775

Re: Lajisi taviskuuluisuudet?

Guy Ritchiellä tais olla BJJ-ruskea Renzo Gracielta.
Onhan noita muitakin BJJ-harrastajia, mut ne on jotian nonameja niinku Jim Carrey, Milla Jovovich, Nicholas Cage. Ja tulipahan tässä hutkiessa uuttakin tietoa minulle. En nimittäin tiennyt että tuolla Chuck Norrisilla on BJJ:ssäkin musta. Mut sehän ei tähän ketjuun kelvannut :).