Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

NCP
syys 12, 2012, 22.01
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Foorumikeskustelun etiketti?
Vastaukset: 115
Luettu: 6063

Foorumikeskustelun etiketti?

Lasse Candé kirjoitti: On minuakin TRU:n tavoin välillä kyrsinyt. Jotkut keskustelijat myös ovat vähän hankalampia. Enkä tarkoita sitä että olen osan kanssa aina eri mieltä, sillä esim NCP:n kanssa olen usein eri mieltä tai luultavasti jotenkin eri asenteella mutta hänen kanssaan pystyy keskustella ihan hyvin, koska hän argumentoi sivuttamatta ja omalta osaltaan osuvasti, jolloin on vuorovaikutusta. (Itseasiassa varmaan melkeinpä kaikilla on egoa sen verran että tekee mieli välillä sivuutella ettei puhu itseään pussiin tai joudu tunnustamaan jotain, jolloin poikkeukset ovat kyllä erittäin ilahduttavia.)
Kiitos. On hyvä tietää, että yrittämisen tulos näkyy.

Huomasin muuten tässä yhtenä päivänä pettyneeni, kun yhdessä ketjussa ei alkanutkaan väittely. Yritin kyllä sitä hieman provosoida...

Noin ylipäätään kaikesta tuosta pahasta fiiliksestä jäi mieleen ihmetys siitä, miksi joku lukee pahaa mieltä aiheuttavia keskusteluja? Ja jos jo ketjun lukemisesta tulee paha mieli, on aika varma että siihen ketjuun kommentointi levittää sitä pahaa mieltä. En kyllä muutenkaan ymmärrä nettimasokismia. Jos se ei tunnu hyvältä, eikä ole pakollista tai tarpeellista, älä tee sitä.

Tuosta maahanmuuttokeskustelun tasosta on sanottava, että keskustelun tason valittaminen tuppaa olemaan itseään toteuttavaa. Se ei rohkaise parempaan keskusteluun, eikä houkuta hyviä keskustelijoita.
NCP
syys 10, 2012, 18.22
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Foorumikeskustelun etiketti?
Vastaukset: 115
Luettu: 6063

Foorumikeskustelun etiketti?

Ale kirjoitti: PS: Vastoin yleistä käsitystä mielipiteistä voi ja pitää kiistellä. Kuka hullu sitä nyt faktoista riitelisi, siinähän olisi voisi joutua toteamaan olevansa väärässä.
Juuri näin.