Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

fuusetsu
marras 16, 2019, 00.39
Keskustelualue: Dojo
Aihe: Cobra Kai (tv-sarja)
Vastaukset: 110
Luettu: 38518

Cobra Kai (tv-sarja)

Lasse Candé kirjoitti: marras 16, 2019, 00.02 Toisen kauden viimeinen jakso on kyllä aivan loistava! Ja nostaa koko kauden tasoa, koska antaa edeltäville tapahtumille merkitystä. Siis vaikka ne ovatkin perussettiä. Olin jakson päätteeksi että huhhuh, kun oli hyvä! :o Syitä en viitsi perkaa, spoilereiden takia.
Täysin samat fiilikset oli tuosta vikasta jaksosta, kun sen katsoin tuoreeltaan. Pidin ihan tarkoituksella täällä suuni kiinni, jotta ei tule kenellekään siitä minkäänlaisia ennakko-odotuksia.
fuusetsu
touko 12, 2018, 22.40
Keskustelualue: Dojo
Aihe: Cobra Kai (tv-sarja)
Vastaukset: 110
Luettu: 38518

Cobra Kai (tv-sarja)

Ensimmäinen jakso katsottu. Sopivasti kieli poskessa tehty. Johnnyn hahmoon oli saatu paljon toimivia juttuja, Daniel oli vielä yhden vitsin juttu. Katsellaan miten edistyy. Se häiritsi, kun en tunnistanut katseltuja leffoja, näyttivät niin hyviltä.

Selvästi oli otettu vaikutteita tästä kymmenen vuotta sitten tehdystä musiikkivideosta, missä pääosan esittäjät olivat mukana:



Ainakin pääpotkusta alkanut alamäki, menneisyydessä eläminen, pokaali, pizza, banzai ja Pontiac Thunderbird näytti videolla vilahtavan.

Kari Aittomäki kirjoitti: touko 11, 2018, 21.45 Niinkuin Daniel-sankin, se hahmohan oli aika nilkki. Söpöili varatulle mimmille ja kerjäs sääliä, marmatti mutsilleen, valitti ja voihki pataaan saatuaan ja koetti olla jotain muuta kuin kiukkuinen kynäniska. Sehän veti puskista, hyökkäs ensin (huonosti) ja oli kaikin puolin ikävä. Rikko skaba-sääntöjäkin.

Niinpä. Kerrataan, mitä ensimmäisessä elokuvassa tapahtui: