Nyt voit liittyä etupotkijaksi näppärästi ja nopeasti PayPalin kautta tästä linkistä. Tukemalla Potkua pidät sivustoa pystyssä. :)

Kuva

Haku löysi 3 tulosta

Fubarbarian
kesä 27, 2019, 08.27
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Kamppailulajit ja media
Vastaukset: 2054
Luettu: 253155

Kamppailulajit ja media

^ Jesu Christo mikä superihminen! Lääkäri, panomies, vertaansa vailla oleva turpiinvetäjä ja vielä ihan komeakin sälli eikä mikään troglodyytti.

Kyllä joillekin on annettu kauhalla, nimimerkillä lusikka.
Fubarbarian
syys 4, 2018, 12.10
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Kamppailulajit ja media
Vastaukset: 2054
Luettu: 253155

Kamppailulajit ja media

Onko niin, että poliittisella vakaumuksella pitäisi olla jotain merkitystä, saako opettaa hoijoilua vai ei, jos pitää sen erillään salitoiminnasta? Mielestäni seura vastasi ihan korrektisti.

Tuskin Heilimö lämmittelyksi on vetänyt mitään heilaussessiota Horst Wessel raikaen, vaan salilla pysytään ottelemisessa.
Fubarbarian
helmi 23, 2018, 07.45
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Kamppailulajit ja media
Vastaukset: 2054
Luettu: 253155

Kamppailulajit ja media

19-vuotias suomalaismalli osallistui thainyrkkeilykilpailuun kolmen ottelun kokemuksella – ja löylytti kaikki vastustajat
paljastus:
Kuvankaunis 19-vuotias suomalaismalli osallistui thainyrkkeilykilpailuun kolmen ottelun kokemuksella – ja löylytti kaikki vastustajat

URHEILU Grite Orgilla oli takanaan vain kolme ottelua kun hän osallistui thainyrkkeilyn SM-kisoihin.

Grite Orgin tarina on kuin suoraan elokuvasta.

Entinen malli aloittaa thainyrkkeilyn, koska pitää sen kilpailullisesta luonteesta. Hän jää lajiin heti koukkuun ja osoittautuu niin hyväksi, että valmentaja kannustaa tätä osallistumaan thainyrkkeilyn SM-kilpailuihin, vaikka naisella on lajikokemusta vain kahdeksan kuukautta ja takana kolme ottelua.

Kilpailuissa lähes kaikille entuudestaan tuntematon nainen pesee kaikki vastustajansa ja voittaa mestaruuden. Tarina kuulostaa niin uskomattomalta, että jopa Orgin on vaikea uskoa sen todella tapahtuneen.

– On ollut vähän hämmentynyt olo. En ole oikeastaan edes kertonut kenellekään, että harrastan tätä, joten onnittelutulvasta on tullut aika epäuskoinen olo. Tuntuu etten vieläkään tiedä kamppailulajeista oikeastaan mitään, Org nauraa.

Virolaissyntyinen 19-vuotias nainen on aina ollut urheilullinen, mistä oli myös apua kehässä.

– Olen harrastanut muun muassa futista, yleisurheilua, lentopalloa ja tanssia. Kehässä tuntui, että jaksoin pidempään kuin monet muut. Olen myös sen verran pitkä, että siitäkin oli etua. Ja nopea. Org analysoi voittoaan.

Pituudesta oli etua myös Orgin ”edellisessä elämässä”. Hän nimittäin ehti vaikuttaa jonkin aikaa mallina.

– Olin vuosia sitten menossa tanssitunnille kun joku nainen tuli kysymään kuinka pitkä olen. Hän kutsui minut castingiin ja siitä se lähti. Tein pääasiassa vaatemallin töitä ja muotinäytöksiä.

– Se aika oli hieno kokemus, mutta ei lopulta kuitenkaan tuntunut omalle jutulle, joten lopetin. En yleensäkään tee asioita, jos ne eivät tunnu minusta hyvälle.

Urheilun suhteen moista ongelmaa ei ole.

– Olen aina ollut tosi kilpailuhenkinen ja kisannut kahden veljeni kanssa vaikka mistä. Minua on aina ärsyttänyt vaikkapa jalkapallossa jos näen jonkun vaan seisoskelevan. Pyrin antamaan aina kaikkeni niissä asioissa, mitä teen. En osaa muuta.

Monet ovat kyselleet mikä on nuoren naisen seuraava siirto. Tähtääkö hän thainyrkkeilyn huipulle vai onko luvassa jokin uusi aluevaltaus.

Grite Org ei tiedä itsekään.

– Kerään kokemuksia, hän tiivistää tuntemuksensa.

Thainyrkkeilyä hän ei kuitenkaan aio lopettaa kuin seinään. Sali on Orgille paikka, jossa saa olla aina se mitä on.

– Meidän Crestin sali on oma yhteisönsä. Sinne voi mennä vaikka olisi kuinka huono päivä ja ihmiset tukevat aina. Siitä tulee tosi hyvä fiilis.

https://www.helsinginuutiset.fi/artikke ... uun-kolmen

Suomen mestariksi 54 kiloisissa 8 kuukauden treenillä, not bad.