Voit luoda tilin myös sosiaalisen median tunnuksillasi. Klikkaa alta. :)

Kuva

Haku löysi 5 tulosta

airakti
helmi 4, 2020, 17.15
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Tositilanteet
Vastaukset: 2944
Luettu: 440144

Tositilanteet

Ei noilla napapiirin sankareilla liivejä ollut päällä, tuosta kerhoon kuulumisesta ei ole muuta takeita kuin sankareitten huimat jutut. Baarin nimeä en tiedä, mutta sijaitsi Koskikadulla Hotelli Rudolfin lähellä.
airakti
helmi 1, 2020, 19.55
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Tositilanteet
Vastaukset: 2944
Luettu: 440144

Tositilanteet

No niin, enpä olisi enää tässä iässä luullut joutuvani vääntämään. Tein road tripin pohjois Norjaan, ja ajelin sieltä alaspäin etelää kohden. Pysähdyin yöksi Rovaniemelle. Kävin keskustassa syömässä ja kävelin hotelliani kohti joka oli vähän syrjässä. Vähän ennen hotelliani oli pub, sinne siis väli huikalle. Istuin omaan pöytääni itsekseni tuoppini kanssa, eiköhän alta minuutin karvanaamaturilas änkesi siihen sönköttämään, en saanut sanaakaan selvää mitä se yritti sanoa, agressiivinen vaikutti olevan. Sen kaljupää kaveri tuli pyytelemään anteeksi kaverinsa käytöstä ja istui pöytään. Kutsumatta. Kaverinsa kuulemma hakkaa kaikki. Kaljupää esitteli itsensä ja on cannon ball kerhon paikallinen presidentti, kysyin että kuinka iso kerho teitä täällä on, niin vastasi että, minä, toi turilas tossa vieressä ja yksi kolmas. Meinasin kuolla nauruun, todella pelottava karhukopla :-). Turilas oli koko illan tarjonnut lapaa että väännetään kättä, olin koittanut vältellä tätä, koska kokemukseni mukaan siitä ei seuraa mitään hyvää. Mutta koska en saanut sanaakaan selvää mitä turilas sönkötti, otin handusta kiinni ja sanoin että väännetään sitten. Mulla on kaksi poikaa, molemmat väänsi 5 vuotiaana paremmin kuin tursas. Kysyin että oletko tosissasi, saatanan lapanen, nuori mies, häviät 6 kymppiselle. Tursas meni tiskille tilaamaan, seurasin liikkeitänsä, päässä taisi v1tuttaa tapahtuma, näin noin kolmen kilometrin päästä että nyt se tulee kimppuun, kunnon länkelmäveteläinen ladattuna rynnisti mua kohti, en viitsinyt edes nousta pöydästä, löin kämmensyrjä lyönnin solarikseen, istahti pöydän viereen hengittelemään. Kaljupäätä tilanne ei miellyttänyt, olin istualtani pudottanut varapresidentin ja kaikki paikalliset näki nöyryytksen. Tässä kohtaa alkoi itselläkin olemaan virtaa, sanoin että jos on sanottavaa, niin nyt on sen aika, vedän sinutkin pystyyn koska vaan. Kaljupää lähti vessaan, oli siellä helvetin pitkään, jälkeenpäin tajusin vasta että oli narkkaamassa ( olen huono huume hommissa, en tajua niistä mitään) Kun tuli vessasta, niin turilas istui sohvalla sen edessä, otti niskalenkin ja paiskasi lattialle. Turilas nukahti samantien, baarissa syntyi paniikki, soitettiin ambulanssi ja poliisit. Oman arvioni mukaan olisi riittänyt kun turilas olisi viety pihalle raittiiseen ilmaan ja vähän hierottu niskaa. Mutta, ambulanssi ja poliisit saapui paikalle, kuinkahan pitkältä? Veronmaksajien rahoilla.... Turilas "elpyi" ja nousi kanveesista kuin Rocky Balboa kädet ylhäällä. Menen seuraavaksi baariin kun ole 70v :-D
airakti
elo 13, 2010, 19.06
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Tositilanteet
Vastaukset: 2944
Luettu: 440144

Tositilanteet

halmehe kirjoitti: Oliks se toi reissu, ku lähtöä edeltävänänä iltana Opel jäi (Paakarin?) eteen?
en oo kyllä ihan varma, onks se joskus jäänyt sinne, hitto että olenkin ihmetellyt että missä on yx ooppeli, mut kuka niitä laskee


Ylipotkija: Lainaus korjattu.
airakti
elo 13, 2010, 17.50
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Tositilanteet
Vastaukset: 2944
Luettu: 440144

Tositilanteet

Kivittäkää mut jos olen tän jo kertonut, on vaan jotenkin jäänyt mieleeni, vaikka olin jo tässä vaiheessa saanut useasti turpaani. Vuonna -85 ( ei, ei liity eppujen biisiin mitenkään), oltiin kaverin kanssa ekalla ulkomaan reissulla (ruåtsia ei lasketa) Mallorcalla, eihän me tietenkään oltu kuunneltu opasta että jätskiä ei saa syödä, ainakaan ostaa kioskista, varmaan arvaatte miten kävi... Kaveri sai jätti kuumeen (oli salmonellassa 3 kuukautta 40 asteen kuumeessa, suosittelen että kuuntelette mitä se opas sanoo), no, minä silloin vielä nuori mies en jäänyt hotelliin kaverin vaivoja voivottelemaan, vaan lähdin illalla baanalle, siihen aikaan kaikki suomalaiset majottui Terreno nimiseen kaupungin osaan, siellä siis mekin, lähdin into piukeena katselemaan "juttuja", siinä ihan hotellin vieressä oli laadukas strippari paikka nimeltään Broadway jossa akat keikisteli ikkunoissa, varmaan on meikäläisen kuolaa vielä tänä päivänäkin siinä fönarissa, no, akat vei mun huomion ja en huomannut kun Marokon lahja tälle planeetalle vetäs mua upparilla maksan kärkeen ja tönäs viereiselle kujalle ( tää jätkä oli jotain 155cm ja 55 kg, rohkee jätkä, siitä pisteet) tosin sillä oli kolme passiivista kaveria mukana, no, en sen hyttysen pistosta ollut moksiskaan, etenkin olin jo ehtinyt puuduttamaan itseäni, kysyin että mitä sä laku musta haluat, niin se vastas että lompakon, sitä en tarjonnut, siihen aikaan uskoin vielä hullun lailla että olen voittamaton KARATEKA, (nykyään tiedän :-) vitsivitsi) vedin sitä etupotkulla sääreen, vasemman etukädellä nenään, ja homman kruunas takapotku???? jolla pikkumies lensi seinää vasten ja siihen jäi, strippari tytöt anto mulle aploodeja ja olis ollut mukava mennä sisään paistattelemaan sankarina, mutta ne sen kaverit.....onnex osaan juostakkin.
airakti
syys 6, 2008, 22.04
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Tositilanteet
Vastaukset: 2944
Luettu: 440144

Re: Tositilanteet

Hauska tarina Oskari :-) Ei tossa oikeasti mun mielestä mennyt juurikaan mikään vikaan, normi tappelu. Virtaa kun on päällä niin niitä plus ykkösiä ei huomaa, ja jos ei niissä omissakaan pusuissa ollut sitä toivottua magiaa, niin no hätä, kuuluu asiaan, ei me olla niin suuria rakastajia kun itse luullaan, töitä joutuu tekemään jos haluaa toisen pussata tajuttomaksi, ei niin helppo juttu kuin luulisi(vaatii harjoittelua.Oikeasti)
Kun nyt tuli mannet puheeksi, niin yksi (hauska?) juttu tuli mieleeni, asuin koko lapsuuteni helsingin käpylässä, Toukola (silloinen puukkokuja)oli viereinen kylä, jossa oli ainoa lähistöllä oleva ulkoilma uimala, menimmne sinne uimaan äitini ja veljeni(ode 4v)kanssa, paikkahan kuhisi manneja, vain me "robit" (valkonaamat smugujen kielellä)oltiin uskallattu paikalle, Odella oli uikkareissa "hieno" kultainen vyö, jonka isompi manne, noin 7v tuli ja ryösti Odelta, hyppäsi uima-altaaseen vyön kanssa ja alkoi ilakoimisen, ei mennyt sekuntiakaan kun uimataidon veljeni oli jo hukuttamassa mannea ja piti sitä veden alla äitimme ihmetellessä mikä mua naurattaa, sanoin että kato Mutsi, ekaa kertaa olen ylpeä veljestäni(mutsi ei ollut niinkään ylpeä), se pitää puoliansa, ja toden totta,tästä lähtien ei ole veljeäni tarvinnut häpeillä.