Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 5 tulosta

airakti
touko 9, 2014, 22.37
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Känniketju
Vastaukset: 488
Luettu: 37387

Känniketju

Koko illan tehnyt remonttia, hionut seiniä, vedellyt maalarin teippiä sinnesun tänne, pessyt vehkeitä ( ei, en omiani, vaan maalausvehkeitä), nyt muutaman bissen ottaneena alkaa väsy iskee. Pari bisseä vielä niin kommentoin kohta jonkun potkulaisen kirjoituksia ja sitten mulla on taas lisää kavereita :-)
airakti
tammi 7, 2012, 00.54
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Känniketju
Vastaukset: 488
Luettu: 37387

Känniketju

Yritin tosissani pitää tipattoman tammikuun, tähän asti se kesti, näin voimakkaaksi budo tekee ihmisen :-) Toivottavasti nuoremmat on vahvempia (edes tässä asiassa) ;-)
airakti
loka 22, 2011, 20.48
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Känniketju
Vastaukset: 488
Luettu: 37387

Känniketju

no, loppu hyvin, kaikki hyvin, hän sai mahtailla, vaikkaikin pettyi kun toisesta autosta nousi tän näköinen karju :-) joka ei osannut pelätä (vaikka oikeasti jännitti tilanne). Itse olen tyytyväinen näin jälkeenpäin että tilanne ei eskaloitunut, taas kerran olis seliteltys käräjillä. vaikka olis se ollut kivaa pitkästä aikaa :-)
airakti
loka 22, 2011, 02.11
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Känniketju
Vastaukset: 488
Luettu: 37387

Känniketju

Toissapäivänä meinasin joutua tositilanteeseen, ennen vanhaan tälläinen olis naurattanut, mutta nyt jännitti. Olin menossa Pasilasta itäänpäin teollisuuskatua, siinä kohtaa missä katu muuttui kaksi suuntaiseksi, niin edellä ajavan kanssa miekkailtiin kumpi saa paalun, no, kumpikin sai, siitä alkoi muskeliautojen voimainmittely, mulla skoda 1,6td, vastustajalla Toyta Prius sähkömopo, ja mähän olin ekaks seuraavissa valoissa, kuski näytti peilissä mulle keskarii ja turpaan veto merkkiä, mä peukutin takas, ajelin sitten tyttöystäväni luokse laajasaloon ja huomasin kyllä että Prius seuraa minua, ajoin autoni parkkiin ja olin jo asennoitunut että nyt vedän pitkästä aikaa jotakuta turpaan, vaikka OIKEA olkapääni leikattiin 6 viikkoa sitten, ajattelin että hakkaan sen yhdellä kädell'. No, Priuksesta nousi nahkatakkinen pystyyn nostettu sika, noin 195 cm ja 140kg, täynnä oman voiman tuntoansa, eka kyssäri oli että onko mulla asiaa, vastasin että ei mulla, mutta sulla taitaa olla kun olet 10km ajanut mun perässä, lunasta ne nyt ( voi v1ttu kun olisin halunut potkia sen reidet tårta på tårta ja aiheuttaa sille kipua) niin hän oli joku pikku pomo ja oli selvittänyt missä olen töissä ja ei osta meidän koneita enää...on tää hanurista kun ajaa työsuhdeautolla
airakti
heinä 23, 2010, 00.25
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Känniketju
Vastaukset: 488
Luettu: 37387

Känniketju

Tää taitaa olla se ainoa ketju mihin mun pitäis kirjoitella, koska en muuten kirjoittele kuin kännissä... Paljon on tullut viisasteltua ja pyydän nyt ja tässä anteeksi kaikilta joita olen ehkä loukannut tai tieten tahtoen provosoinut, mutta kaiken tarkoituksena on aina ollut herättää ajatuksia, kertoa omista kokemuksista, treenivirheistä ja kantapään kautta oppimisesta. Tämä on todella hyvä foorumi, vaikka olen monta kertaa luvannut itselleni että nyt se ajantuhlaus loppu jonka vietän teitä lukiessani, olen nämä jutut kuullut 1000 kertaa, mutta silti: Aina vaan löytyy hyviä ja mielenkiintoisia mielipiteitä, niin ihan uusilta kuin konkareiltakin. Onnistunut saitti, olen koukussa.......