Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

airakti
tammi 26, 2018, 18.04
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Mitkä lajit ovat nuorten keskuudessa muodissa?
Vastaukset: 159
Luettu: 14906

Mitkä lajit ovat nuorten keskuudessa muodissa?

Vanhempi poikani aloitti Judon 4 vuotiaana, vuonna -96, käytiin Tikkurilassa katsomassa näytöstä jossa oli lajeina paini ja judo, molemmilla oli tosi hyvät näytökset, mun mielestä painilla oli NIIN hieno näytös, ne lapset heitteli voltteja ja kärrynpyöriä ja niillä näytti olevan tosi hauskaa, mutta judo vei voiton koska: Mä haluan puvun :-D Jätkän harrastus on jatkunut siitä kun aloitti, kävi testaamassa wadoa, ei napannut ollenkaan, mikä ei mua yllättänyt yhtään, mielestäni nuorille on mielenkiintoisempaakin tekemistä, kävi myös muutaman vuoden ashiharassa, sieltä bjj:n kautta vapariin, mikä taitaa olla se kiinostavin juttu, tosin on jo kasvanut tuosta "nuorten keskuudessa" ohi. Nuorempi poika, 17v, sitä ja sen kavereita ei kamppailulajit kiinnosta vähääkään, vaikka kuinka olen markkinoinut :-) Puntti on se juttu heille.
airakti
tammi 12, 2018, 23.38
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Mitkä lajit ovat nuorten keskuudessa muodissa?
Vastaukset: 159
Luettu: 14906

Mitkä lajit ovat nuorten keskuudessa muodissa?

Pakko laittaa: Jokaisen Wadokanin treenin jälkeen Tarkkonen tokaisee: Näin se Wadokanin nuoriso treenaa puhtaan valkoisissa puvuissaan kurinalaisesti ja tiukassa komennossa, näin heistä kasvaa kunnon kansalaisia. Tämä mainoslause on peräisin 70-luvulta ja totta :-) Tällä sloganilla karatea mainostettiin ussr:n alla. Nykyään tämä nuoriso on vähän vanhentunut, taidan olla melkein juniorein, 54v, vanhin on 82v, kukaan koko seurasta ei ole harrastanut karatea alle 40v. Wadokan ei ehkä ole kaikkein nuorisoon vetoava seura :-)