Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

Lasse Candé
helmi 9, 2024, 22.42
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Sijoittaminen
Vastaukset: 485
Luettu: 34712

Sijoittaminen

Sijoittamisessa on varmaan läsnä myös sellaisia ajatuksia, että nähdään isänmaallisena tms omistaa kotimaista. Ja taas kauhukuvana, että kotimaisten lafkojen omistus valuu ulkomaille. Ehkä jälkimmäinen kommentti noista konkretisoi ensimmäisen mielenmaisemia.

Jos voitaisiin olettaa kestävä ja luotettava systeemi (mitä ei voi tehdä), ei ole oikeastaan mitään väliä mistä maailmankolkasta omistaa jotain. Ja tämä siis isänmaallisessa mielessä. On palvelus maalle omistaa mahdollisimman paljon ja myös muista maista. Tällöin joku muu tekee töitä joka takoo sinulle tuloja ja Suomelle verotuloja sekä sinun kauttasi muiden selkänahasta revittyjä eurodollaripuntia. Suomen näkökulmasta vain parempi, jos halpatyövoima jossain muualla takoo tulot tänne.

Ne vähät ropot mitä laitan noihin, niin niistä ei ole vielä yksikään mennyt Suomeen. Tapauksessani täytyy huomioida se, etten tiedä näistä asioista kuin sen verran, etten ole luultavasti tehnyt tyhmästi. Kun joskus opin lisää, saatan myös sijoittaa Suomeen. Mutta maallemme teen saman palveluksen sijoittamalla ihan mihin tahansa. Tämä on ehkäpä pointtini.
Lasse Candé
marras 1, 2019, 19.08
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Sijoittaminen
Vastaukset: 485
Luettu: 34712

Sijoittaminen

Tarkoittaako indeksin tuplaantuminen että kiinni olevan omaisuuden eurosumma on nykyään noin 200 000 euroa, jos osakkeet ovat jollakin tapaa katsottuna tyypillisen kehityksen omanneita?

Ja siis että lisäksi tullut vielä osinkoja?

Vai mitä tuo tarkoittaisi maallikolle muotoiltuna?