Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 100 tulosta

Lasse Candé
marras 12, 2023, 17.53
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Hyvän mielen ketju vol. 2
Vastaukset: 5050
Luettu: 306202

Hyvän mielen ketju vol. 2

Pub Ikkuna Kampissa. Tässä mistä ikkunasta näkee Narinkkatorin ja mistä nopsaa vaikka hyppää bussiin.

Maksoin käteisellä ja tuli ”tonnin seteli” -fiilis, että sain väärin takaisin. Baarimikko oli erittäin asiallinen, kuten myös minäkin. Käytiin keskustelut faktoista ja muistikuvista kelaten takaisinpäin, että mitenköhän se meni. Keskustelu oli todella rakentava ja hän kertoi, että kohta tulee herra isoherra paikalle, mistä seuraa, että kameroista näkee miten meni. Molemmat luottivat vahvasti toisiinsa ja baarimikko veti tilanteen todella hyvin.

En ehtinyt häippästä ennen isoherran saapumista, niin sitten vähän ajan päästä baarimikko toi kympin ja lisäksi shotin, kertoen että olin oikeassa. Sanoin, että ei olisi tarvinnut, kun kerran asiasta juteltiin niin rakentavasti, mutta tähän päädyttiin.



Takanani mies itki itsekseen ja katsoi jotain videota kännykältään. Kävin kysymässä, että onko kaikki OK, mihin hänen oli siinä tilanteessa vähän vaikea vastata ja piilotti tunteensa. Taputin hartiaansa ja toivotin tsemppiä.

Myöhemmin kun jätkä lähti, hän kuitenkin otti hetken ja kiitti huolenpidosta. Lähti vissiin jonnekin bussilla. Oli ollut jotakin elämässään, mitä ei alettu avaamaan kummankaan puolesta tuota enempää.



Jotenkin hyvä mieli siitä, että asiat lutviutuu ja että ihmisten välisissä kohtaamisissa on tällaista asiallisuutta. Kikkelis-kokkelis -miestä lainatakseni, tää on tää maailma. Eikä ehkä ihan huonokaan.
Lasse Candé
heinä 27, 2023, 06.15
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Hyvän mielen ketju vol. 2
Vastaukset: 5050
Luettu: 306202

Hyvän mielen ketju vol. 2

Tämä video vain saa minut todella hyvälle tuulelle.






Kaksi musiikin tuon ajan titaania lyö hynttyyt yhteen ja tekee yhden maailman historian parhaista biiseistä.

Ja tällä videolla näkyy se yhtenäisyys niin nätisti. Britti ja Amöriikka kohtaavat. Todellisia legendoja yhteispelissä.

Ja tuossa näkyy luomisen tuskasta lähinnä se hauska puoli. Kovaa settiä.


Tämä biisi tarttui erityisesti haaviin, kun olin Englannissa kesäkuun alkupuolikkaan. Sama juttu kuin Irlannissa, sain vahvat vaibsit siitä, että kun niillä junteilla on vain yhdenkielistä musiikkia, niin rutistavat sitten kaiken siitä irti. Jokainen hyvistä enkunkielisistä biiseistä on niille vain niin paljon tärkeämpää, koska heillä ei ole Yötä ja Junnu Vainiota.

Koska näitä ei ole, niin pyörii hienot biisit, mitkä on jo ehkä täällä Suomessa unohtanut uudestaan ja uudestaan. Ei varsinaisesti haittaa silloin kun taso on tämä.



Jos haluat päätyä hyvälle tuulelle, kannattaa katsoa video, koska siinä on niin paljon hyvän tuulel settiä, että ei mitään rajaa. :D
Lasse Candé
touko 21, 2022, 21.12
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Hyvän mielen ketju vol. 2
Vastaukset: 5050
Luettu: 306202

Hyvän mielen ketju vol. 2

Olin Helsingissä päiväreissulla. Tuli jotenkin hyvä fiilis siitä, miten paljon pidän kaupungista. Nyt on pari vuotta siitä, että kaupunki jäi taakse ja tykkään kyllä myös nykyisestä pikkukaupungistani. Mutta tästäkin ehti muotoutua eräänlainen koti. <3
Lasse Candé
huhti 25, 2022, 15.47
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Hyvän mielen ketju vol. 2
Vastaukset: 5050
Luettu: 306202

Hyvän mielen ketju vol. 2

Ei hemmetti, yli puoli tuntia menoa. :D :D

Joistain näistähän on huumorivideoita joissa musiikki on vaihdettu. Hyvän mielen kannalta tosiaankin aika turhaa edes tehdä tuolle mitään. :D
Lasse Candé
tammi 16, 2022, 00.38
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Hyvän mielen ketju vol. 2
Vastaukset: 5050
Luettu: 306202

Hyvän mielen ketju vol. 2

Elämässä on kyllä pahan mielen ketju oikein kunnollinen hyvän mielen ketju. :o

Hemmetin hieno leffahetki ja isä-ja-poika-hetki oli joskus, kun katsottiin faijan (R.I.P.) kanssa jotain perushyvää/tårta på tårta ranskalaisleffaa mitä nyt silloin 90-luvulla telkkarissa pyöri.

Kohtauksessa päähahmoilla (jotka ehkä vähän vielä vihasivat toisiaan???) meni kaikki ihan päin helvettiä, oli stressaavaa ja wittumaista, ja lopulta ehkä päätyivät jollekin lavalle ja jotenkin jotain tårta på tårta kaatui päällensä.

Oli tuossa leffassa mahtava hetki, kun tyypit eivät edes ehdi katsoa toisiaan, vaan alkavat vain nauramaan että ”ei saatana tätä”. Faijani oli kaukana jostakin hemmetin pedagogista, mutta hän tiivisti tuon pointin nuorelle minulle niin hyvin, että muistan tämän leffakokemuksen ikuisesti. Sanoi jotain sellaista, että kun wituttaa oikein helvetin paljon, ei oikein voi muuta kuin nauraa. Ja sen leffan kohtaus helvetillisestä witutuksesta johtuvasta naurusta koskettaisi taatusti jokaista. On vähän tästä aiheesta ohi, mutta leffojen kohtaukset, joissa aikaansaadaan vapautunut nauru, kertovat jotain tärkeää elämästä…



Minua silti naurattaa ilon ja traagisuuden takia erityisen paljon. :D :D
Täytin vuodenvaihteessa 40. Jeesuksenahan synttärini on 1.1. Eiku wittu…
No, joka tapauksessa, mimmini ehdotti että lähdetään ihan muualle juhlimaan mun synttäreitä ja otettiin matka Las Palmasiin muutama kuukausi sitten. Oltiin siellä äsken ja takaisin loppiaiseksi.

Reissu oli ihan helskutan jees. Suosittelen kohdetta monesta syystä. Ennen kaikkea, koska siellä voit valita juuri sinun syysi.

Tätä hyvän mielen ketjua voisi pommittaa täysillä sillä että sain hyvähköjä ja mielenkiintoisia Bloody Maryja ja hyvää ruokaa plus rannalla oli… ööö… hyvä olla. Ja hintataso oli erittäinkin alhainen.



Mutta tullaan siihen passkaan, joka kaatuu ranskalaisten päälle ja alkaa naurattamaan. :D :D

Fyysisimmän ja aurinkotäytteisimmän päivän päätteeksi alkoi hikoiluttaa ja ei meinannut tulla unta. Seuraava päivä hiki virtaa ja muuten terve olo. Muutamaa päivää myöhemmin selvisi että jepjep, koronahan se. En pystynyt tätä silloin arvaamaan, koska oireet olivat melko vastaavat kuin aina kun ekan kerran poltan itseni auringossa.



Mutta, referoidakseni vaatehuoneen Simoa, tässä ei ole vielä kaikki. Tullaan kotiin ja keittiö/syömistilan matto on läpimärkä kun astun sen päälle. Helvetti, tapahtunut vesivahinko niin että tiskikoneen hana jäänyt päälle. (Tässä taustalla kunnollisuutta siinä että käytetyt astiat tiskataan ja lisäksi sitten pieni inhimillinen moka.)



Ollaan sitten mimmini kanssa että wittu että on muuten kaikenlaista. :D

Aloitetaan siitä että mahdollisesti koronaa kokeva Lasse testiin minne tahansa missä tämä onnistuu. Ajettiin melkein 50 km Kotkaan.

Ja wittu, muutaman päivän päästä: Positiivinen.

Pitää järkätä vesivahinkoremppa…

Lasse ja mimmi lähtee helvettiin, jotta remppamies voi tulla korjaamaan. Ollaan eristyksessä, joten pitää… eristää. :)

Tietty kun minä olen positiivinen, varmaan myös mimmini on… ei muuta kuin testiä kehiin ja ihmisiä karkuun.

Mentiin Virolahdelle mutsin kesämestaan, jonka voi työllä ja tuskalla tehdä talviasuttavaksi. Piti kerran pyytää yhtä kaveria hakemaan kaupasta tavaraa ja kaksi kertaa mun mutsia kiikuttamaan tavaraa sinne hemmetin syrjäseudulle.


Hyvää mieltä silti siitä, että päädyttiin mimmin kanssa tuonne hewonwithuun. :) Se helvetin talo on totaalisen hanurista, mutta on omanlaisena fiilis päätyä sellaiseen, johonkin hemmetin koronaeristykseen.

Kun oltiin melko kunnossa, minä tein lumitöitä ja me saunottiin joka päivä. Koska eristys ei ole sairautta, opetettiin molemmat etänä lukioryhmät ja (hän on lukio-ope… minä olen lukio- ja yläasteope) ja minä väsäilin ohjeet yläkoulutunneille.



Nyt siis tultu reissulta takas, täytetty tässä 40v, saatu korona, nähty vesivahinko, muutettu väliaikaiseen taloon (mitä en edes ehtinyt selittää) ja on aika hemmetisti töitä.



Tästä tullaan taas niihin ranskalaisiin siellä rekan lavalla, jotka saavat passkaa niskaansa. Ei voi muuta kuin nauraa. :D



Oikeastaan päämotiivini tulla tänne on silti seuraavassa… Tässä siis hyvää mieltä. Tiesin suurin piirtein missä tämä väliaikaiskämppä (sen vesivahingon takia) on. Olen aina kellottanut kaikki toistuvat kävelymatkat niin että tiedän että kestää 12 minuuttia Keravan kämpältä asemalle,
20 minuuttia Haminan kämpältä aaemalle ja esim 4 minuuttia nykyisestä kodista Loviisassa asemalle.

Sanoin mimmilleni mahtipontisesti, että ”Sano minun sanoneen, että kestää 9 minuuttia kävellä kotoa meidän väliaikaismestaan.” Startataan kotoa ja kello on 16.23. Katson että onko lähempänä että on just vaihtunut vaiko että vaihtuu kohta seuraavaan minuuttiin. Kestää helvetin kauan. On siis vasta vaihtunut silloin kun katseltiin.

En yhtään fuskannut enkä katsonut kelloa välillä. Otin kellon esiin muutaman kymmenen metrin päässä kotoa ja sanoin että tuo 16.31 muuttuu ihan just 16.32:ksi. Ja se muuttui jonkin verran ennen kämppää.

Ennustin matkan kestoksi 9 minuuttia. Matka kesti jotain väliltä 8 min 40 s ja 8 min 55 s.

Ilahduttaa että matkojen kellottaminen on johtanut tällaiseen osaamiseen.



Nyt tässä evakkoasunnossa, en voi sanoa olevani onnellinen, mutta on tämä kaikki ainakin mielenkiintoista.
Lasse Candé
loka 24, 2021, 21.41
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Hyvän mielen ketju vol. 2
Vastaukset: 5050
Luettu: 306202

Hyvän mielen ketju vol. 2

Vähän vastaavaa hyvää mieltä kuin Karilla. Tai no ehkä ei, mutta ehkä vähän.

Näin kolmea luokkakaveria perjantaina. Alkoi syysloma. Kokonainen viikko ja viikonloput päälle. Meillä oli luokalla päällisin puolin hyvä henki ja hemmetin fiksua väkeä. Meni tuossa koko ilta ja ulos Seurahuoneelta vasta kun sulkeutui. Illan aikana tuli myös tavattua yhden luokkakaverin persukansanedustajamies. Mainitsin että ollaan kerran juteltu netissä, kun oltiin yhdestä Virolahden asiasta vähän eri linjoilla Virolahti-ryhmässä facebookissa. Fiksu mies silleen että osasi laittaa pari osuvaa piikkiä asiallisessa keskustelussa. Kanssaan voisi jauhaa enemmänkin, jos vain joskus tilaisuus siunautuu.

Heräilin sitten eilen erittäinkin onnellisena hyvän illan jäljiltä. Ja sitten taas eilen oli loistava keikka-talkshow-tapahtuma Loviisassa, esiintyjänä norjalainen jonkin tasoinen tähti ja kollegani sekä yksi hemmetin kova pianisti. Paljon tuttuja ja jäätiin sinne chillaamaan pitkäksi aikaa. Jengi soitti bongorumpua ja veti laulua improna. Itsekin innostuin laulamaan karaoketaustaa vasten Weezerin Across the Sean, mitä lauloin teininä varmaan satoja kertoja. Ja kaikki tsemppasi ja peräti vähän hehkutti. Olivat varmaan puoliksi kilttejä, mutta vastaanotto oli aidosti lämmin.

Tiistaina Lahteen moikkaamaan kaveria ja varmaankin jään keskiviikkona Helsinkiin. Pitäisi yrittää nähdä joitakuita ihmisiä joita en ole nähnyt vähään aikaan. Sosiaalisuus on kyllä tärkeää. En ole ihan täysin aina hahmottanutkaan mitä tässä koronan aikana on tullut menetettyä.
Lasse Candé
syys 8, 2021, 21.02
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Hyvän mielen ketju vol. 2
Vastaukset: 5050
Luettu: 306202

Hyvän mielen ketju vol. 2

Kari Aittomäki kirjoitti: syys 8, 2021, 15.27 Taavetti Kansipoika on poseeraaja jonka manerismi on niinku sankariheviversio (joka s-hevi on jo sinänsnä naurettavaa) kaikenlaisista Don Hurma-veikkosista jotka seisoo näytillä ja ääntelee popinomaisesti. Silmäluomet sanoo läpsläps.

Itteään parempien haukkuminen piristää muutenki komiaa syyspäivää.

Silläkin tapaa tämä on oikeassa ketjussa, että hyvä mieli lisääntyi tuota lukiessa ja tuli jopa naurahdettua. :lol:
Lasse Candé
elo 30, 2021, 18.16
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Hyvän mielen ketju vol. 2
Vastaukset: 5050
Luettu: 306202

Hyvän mielen ketju vol. 2

:D

Tuosta tuli mieleen kun katsottiin Super Bowlia kaverin kanssa nuorempina. Helvetisti kahvia vain nassuun ja silmät ristissä aamuyöllä.

Sitten puoliaikashow, jossa Janet Jackson. Loppuu siihen että kanssaan esiintyvä mies repäisee häneltä jonkin vaatteen osan ja tissi paljastuu. Ollaan molemmat ihan seis kun on jo yö niin pitkällä ja tuijotetaan vain tyhjällä katseella telkkaria. Sitten mä ponnistan ylös ja huudan ”TISSI! TISSI! NÄITSÄ TISSIN!” ja kaveri oli että ei nähnyt että näin varmaan harhaa. Ajattelin itsekin näin, mutta sitten tiistain lehdissä se oli ykkösuutinen, eli näin oikein. :lol:
Lasse Candé
elo 23, 2021, 10.52
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Hyvän mielen ketju vol. 2
Vastaukset: 5050
Luettu: 306202

Hyvän mielen ketju vol. 2

Näin viikonloppuna kavereita ja nyt on hyvä fiilis. Nyt kolmen vuoden asustelun jälkeen on jo loviisalaiset sosiaaliset kuviot ihan kivalla mallilla, mutta vieläkin tuntuu melko uudelta ja paljolti parisuhteeseeni liittyvilta tuttavuuksilta. Ikäänkuin yhteisiä kavereita. Niin sitten tuntui kivalta nähdä vähän vanhempia ja "omempia" kavereita. :D

Usein kaverikuvioissa niin, että vasta sitten kun pitkästä aikaa näkee kavereita, huomaa kuinka tärkeää se on itselle.
Lasse Candé
elo 15, 2021, 04.24
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Hyvän mielen ketju vol. 2
Vastaukset: 5050
Luettu: 306202

Hyvän mielen ketju vol. 2

Oli pakko vaihtaa sana muokkauksella.
Lasse Candé
elo 15, 2021, 04.23
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Hyvän mielen ketju vol. 2
Vastaukset: 5050
Luettu: 306202

Hyvän mielen ketju vol. 2

Jorge, hyi wittu, kill me now!! :D
Lasse Candé
elo 15, 2021, 04.18
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Hyvän mielen ketju vol. 2
Vastaukset: 5050
Luettu: 306202

Hyvän mielen ketju vol. 2

Tässä oli viittaus siihen, kuinka Point joskus avasi elämän Oikeita Realiteetteja jollekulle (ehkä Hyväriselle tai muulle silloin sopivan nuorelle) että:

(minun tulkintani)

Ideaalisuus kuolee ja arki tylsyyksineen päihittää sinut.


Ei hemmetti, haluaisin löytää sen Pojon tekstin. Hän on muuten sekä hauska että hyvää seuraa. :D
Lasse Candé
elo 15, 2021, 03.40
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Hyvän mielen ketju vol. 2
Vastaukset: 5050
Luettu: 306202

Hyvän mielen ketju vol. 2

Joo, näillä spekseillä se on sitten varmaan juuri virkkaamista tai kutomista. :D

Ja kiitokset! Jee! :)
Siis sulle ja tykkääjille ja mahdollisille tuleville kanssaeliöille.
Lasse Candé
elo 14, 2021, 17.33
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Hyvän mielen ketju vol. 2
Vastaukset: 5050
Luettu: 306202

Hyvän mielen ketju vol. 2

Sain muistaakseni keskiviikkona ensimmäisen vakituisen duunini. Tästä eteenpäin mua voi kutsua Lehtori Candéksi. :D

Vielä muutama vuosi sitten tuntui ettei tästä tule ikinä mitään. Joulukuussa valmistuin (se oli se suurempi askel tässä, tämän ollessa melko pieni) ja nyt 39-vuotiaana eka vakiduuni.

Silleen tuntuu oudolta, kun onnistuin venyttämään nuoruutta niin pitkälle aikuisuuteen. Seuraavaksi varmaan totean että Prisma on hyvä kauppa ja saksalaiset autot ovat ihan jees. :D (Vai mitenköhän se meni...) Löysin jo pienen vatsamakkarankin tänään. Mikä on miehinen vastine kutomiselle? Ei kuitenkaan liian miehinen... Ei tässä esim. mitään omakotitaloja aleta rakentelemaan.
Lasse Candé
joulu 20, 2020, 15.02
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Hyvän mielen ketju vol. 2
Vastaukset: 5050
Luettu: 306202

Hyvän mielen ketju vol. 2

Lasse Candé kirjoitti: joulu 10, 2020, 17.56
Pari merkintää ja valmistuminen varmaankin ensi viikolla. Sen rekisteröinti ja totarit jne varmaan joskus joulun jälkeen.

Perjantaina tuli merkintä, että valmistuminen oli maanantaina 14.12., kuten vähän arvelinkin.

Elikkäs sitä ollaan nyt maisteri!