Potku päivitetään perjantaina 7.8.2020. Lue lisää täältä. 🛠️

Haku löysi 2 tulosta

Lasse Candé
tammi 14, 2016, 09.42
Keskustelualue: Kenttä
Aihe: Tunas Close Combat (TCC)
Vastaukset: 57
Luettu: 9898

Tunas Close Combat (TCC)

Minä sanoin että perusteet negatiivisuudelle ovat kevyet.

Miten se että massa tuo laatua liittyy mihinkään?
Haluatko sanoa että TCC:tä pitäisi laajentaa? Jos näin, miksi?
Haluatko sanoa, että toiminta on liian pienimuotoista? Jos, niin millä perusteella?
Mitä oikeastaan haluat sanoa?

Miten se liittyy TCC:iin että olet ollut jossain koulutustilaisuudessa missä kaikki ei mennyt nappiin? Oliko tämä siis TCC:n koulutustilaisuus?
Lasse Candé
tammi 14, 2016, 08.23
Keskustelualue: Kenttä
Aihe: Tunas Close Combat (TCC)
Vastaukset: 57
Luettu: 9898

Tunas Close Combat (TCC)

Onpas täällä taas negatiivisuutta ilmassa...
Ja lopulta melko kevyin perustein.

Andylta silti ihan hyvää pohdintaa menestyneistä suomalaisista lajeista, mutta mistä oletus että ketjun lajin tavoitteenakaan olisi vastaavat harrastajamäärät kuin vaikkapa hokutoryulla?

Viittaamatta juuri Andyn viestiin, kai tämä on täällä jokin automaatio että kaikki uudet lajit haukutaan lyttyyn, paitsi jos on oma kaveri mukana hommissa. Hyvä ja kannustava meininki! :thumbsup:Mutta enemmän tuosta TCC:sta...
Avausviestistä:
- Harrastin aiemmin yli kymmenen vuotta aktiivisesti muun muassa judoa ja potkunyrkkeilyä, mutta ne ovat nyt jääneet taka-alalle. Kamppailulajeissa minua kuitenkin kiinnostaa edelleen se, että niissä voi kehittää taitojaan aina vain paremmiksi, Natunen sanoo.

(...)

Miehen työuraan kuuluvat tehtävät vartijana, järjestyksenvalvojana ja turvallisuusvastaavana.
Tuosta nyt ilmenee että muitakin lajeja on harrastettu kuin judoa ja potkunyrkkeilyä.

Natunen on selvästi oivaltanut melko keskeisen asian liittyen kamppailulajeihin, eli sen että niissä voi kehittyä. Jotenkin vaikuttaisi unohtuneen melko monelta tässä ketjussa. En ole ihan varma, mutta luulisin että jos esim Andyn mainitsema Hokutoryu keksittäisiin vasta nyt, niin eiköhän täällä olisi täysin vastaava meininki siitä ja sen tekniikoista, kuin mitä nyt esim tästä lajista.

Natusella on näköjään myös kokemusta sopivista töistä.Lajia harrastetaan pääsääntöisesti Savon-alueella. Natunen vetää viikkoharjoituksia Varkauden poliisilaitoksella sekä Kuopiossa on myös oma harjoitusryhmänsä.

TCC:ssa ei ole alkeiskursseja. Harrastajat valikoituvat lajiin laadun perusteella ja osoitettuaan potentiaalisuutensa kandidaatti otetaan mukaan harjoitusryhmään.
Kun katsoo sekä nykytilaa että miten tuossa kuvaillaan harrastajien mukaan otto, niin melko korkealentoista settiä alkaa vertailemaan vaikkapa noihin Andyn mainitsemiin lajeihin ja voi myös pohtia onko se nyt oikeasti niin kovin hauska läppä kutsua lajin vetäjää suurmestariksi.Ihan hyvin on nähtävästi saanut pienimuotoiset kuviot aikaiseksi ja puskee materiaalia, kuten kirjoja. Ehkäpä myös tilaa kehittymiselle on. Täytyy sanoa että melko hyvin noin nuorelta jätkältä!