Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 3 tulosta

Lasse Candé
maalis 1, 2016, 22.40
Keskustelualue: Kenttä
Aihe: Treenimäärät IP-lajeissa
Vastaukset: 48
Luettu: 21316

Treenimäärät IP-lajeissa

Gjagor kirjoitti:
Andy kirjoitti: Itsepuolustajien tyypilliset treenimäärät huomioiden ei välttämättä ole ihan hirveästi porukkaa jolle olisi sivulajeista enemmän hyötyä kuin haittaa...
Kuinka niin? Siis jos vaikka on tarjolla 2 magatreeniä viikossa, niin onko siitä että magailija käy sen lisäksi vaikka 2 kertaa viikossa nyrkkeilemässä enemmän haittaa kuin hyötyä? Optimaalinen tietenkin olisi että magaa treenaisi enemmän, mutta jos se ei ole mahdollista?
Andy kirjoitti: Tarkoitin lähinnä sitä että jos treenaa kahdesti viikossa niin kestää melko kauan ennen kuin paketti alkaa olla jollain lailla kasassa niin että sivulaji - etenkin jos se on huonommin yhteensopiva kuin nyrkkeily - ei sekoittaisi konsepteja. Useimmat ehtivät lopettaa ennen tälle tasolle pääsyä.
Näissä sivulajipohdinnoissa pitää aina myös muistaa sellainen näkökulma, että jos joku ihan vakavissaan pohtii niitä, selailee potkua ja jossain tapauksessa vieläpä kirjoittelee tänne, niin on luultavasti jo kyseessä sellainen henkilö joka ei sovi kategoriaan "tyypillinen" tai "useimmat".

Mitä olen itse nähnyt heti alusta ristiintreenaavia joilla viikkotreenimäärä on noin 5-7 +omat, niin ovathan he nyt aivan hemmetisti sitä tyypillistä treenaajaa parempia ja varsinkin myöhemmät edellytykset ovat hyvät. Tämä, koska heitä kiinnostaa lajit.
Lasse Candé
helmi 25, 2016, 20.48
Keskustelualue: Kenttä
Aihe: Treenimäärät IP-lajeissa
Vastaukset: 48
Luettu: 21316

Treenimäärät IP-lajeissa

Juu, noin tuo onkin Mjölnir järkeenkäyvää. Saa paljon treeniä kamppailullisesta fyysisestä toiminnasta, joka on saumattomasti yhteensopivaa sen oman jutun kanssa.

Ajattelin aluksi että tuolla oltaisiin tarkoitettu esim taktiikkaa, paineensietoa (tms), fyysistä puolta jne jne. Mutta noin se on järkevämpää. Lähtisinkin siitä liikkeelle, että määrän kasvattamisen tulisi mennä kamppailullinen liikunta edellä.
Lasse Candé
helmi 25, 2016, 17.30
Keskustelualue: Kenttä
Aihe: Treenimäärät IP-lajeissa
Vastaukset: 48
Luettu: 21316

Treenimäärät IP-lajeissa

Mitä lajin osa-alueilla tarkoitetaan tässä tapauksessa?

Mielestäni se jossakin Senshidoketjussa esiin tullut ajatus siitä että treenaa varsinaista lajia sopivan harvoin (esim kerta viikkoon), on sen kaltaisen lajin tapauksessa melko järkeenkäyvä. Tämän tueksi sitten jotain kamppailuliikuntaa tai muuta kivaa harrastusta.