Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 1 tuloksen

Lasse Candé
maalis 24, 2020, 13.59
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Maassa seisova nyrkkeilysäkki
Vastaukset: 6
Luettu: 3255

Maassa seisova nyrkkeilysäkki

Minulla on tuollainen. Tai punainen.

En tykkää mitenkään tosi paljoa, mutta jos ei mitään muuta lyötävää saa ja talon metelitilanne ei kärsi, niin suosittelen varovasti. Totta kai pitää myös olla sitten sopiva tila.

Kyllä tuosta saa vastuksen kevyeen naputteluun ja joihinkin tarkkuusharjoitteisiin ja jos haluaa tutkia työntämistä, niin varsinkin sitä tehdessä ei tule edes sitä meteliä. Mutta kovin rokkaavia bileitä ei imho saa aikaiseksi ainakaan sillä mallilla mikä minulla on.

Toimii myös erikoislyönteihin ja jopa hipaisusnäppimawoihin (kiertopotku). Potkuihin yleisesti ottaen aika huono. Jonkin verran olen myös vedellyt kyynärpäällä, mutta vain koska se nyt on ollut siinä.

En ole koskaan treenannut mitään systemaattisesti hökkeliin. Eli siis miettinyt ja toteuttanut jotakin treeniä. Ainoa syy varovaiseen suositukseeni on, että jotakin on pakko lyödä. Jos ei muuta saa, niin sitten tuota.