Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 1 tuloksen

Lasse Candé
heinä 26, 2018, 19.31
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Teleskooppipamppu vs. nyrkki
Vastaukset: 11
Luettu: 3156

Teleskooppipamppu vs. nyrkki

Nähnyt tästä myös tietyllä tapaa Trump-myönteisen thuglife-version.

En varsinaisesti pidä tällaista hauskana, mutta siinä kohtaa kun arskat ja suitsuke tulivat kuvaan, jouduin vähän repeilemään.

Jotta tästä otsikosta saisi enemmän asiaa, mitä osapuolet teidän mielestänne tekevät oikein ja väärin?

Kun olen katsonut ammattimiesten pamputusvideoita, ainakin yksi asia mitä on näkynyt on ollut ettei aseeseen juurikaan luoteta, vaan pelataan tarkkaa etäisyyspeliä ja pidetään siitä kiinni että lisäetäisyyshyöty ei katoa. Ja ovat osoittaneet selvästi että myös toinen käsi on käytössä, suojaten takakädessä olevaa pamppua.

Tässä tuo menee luultavasti kahdesta syystä pieleen. Ensinnäkin osaamaton käyttelijä ja toisekseen luultavasti kokee yhteisöllistä painetta näyttää itselleen ja muille että jotakin tehdään, mutta todellista satutusintoa ei liene. Tästä sitten seuraa epätoivoista arpomista ja tulee liian isona yllätyksenä kun nyrkkimies näkee tyypin laadun ja huomaa että tässähän voisi vedellä päättäväisesti vaikka turpaan.