Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 1 tuloksen

Lasse Candé
touko 8, 2019, 19.06
Keskustelualue: Dojo
Aihe: Shintaido
Vastaukset: 20
Luettu: 2566

Shintaido

Mielestäni on aika mielenkiintoinen sekoitus, että tehdään Chintoa (tai siis Gankakua) ja toisaalta juostaan pihalla melkein talon seinää päin jossain miekkatreenissä moneen kertaan.

Itsekin tykkään avausvideon kehonkäytöstä, joskaan en kyllä voi yhtään sanoa ymmärtäväni sitä. Mutta osa liikkeen pehmeydestä viestii Akuman pointin esittämässä mielessä kyllä kamppailullisesti validista perustasta - kehosta joka kykenee paljoon muuhunkin kuin juuri videon kataan.

Minulla on vain aina ollut junttiuteni takia vaikea ymmärtää edes Shotokaita. Siellä kyllä vissiin jonkun merkittävän opettajan poika tai pojanpoika takoo mielestäni sellaista settiä, että ensimmäistä kertaa näin hommassa jotain järkeä. Sekin taisi näkemälläni videolla vetää muissa vaatteissa kuin kakepyjaamassa. En kyllä yhtään muista milloin näin kyseisen videon.