Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

Lasse Candé
heinä 13, 2019, 04.47
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Kamppailulajit ennen ja jälkeen Internetin
Vastaukset: 13
Luettu: 14737

Kamppailulajit ennen ja jälkeen Internetin

Samoilla linjoilla Karin kanssa. Ihme (mukamas) on että taso ei ole kovempi. Se toimii niin, että on ihan älyttömiä modernin ajan tekijöitä ja niitä on paljon enemmän kuin mitä niitä oli 30 vuotta sitten.

Mahdollisesti (?) silloin taas oli hemmetisti enemmän liikunnallisia keskitason takojia.

Jokin vanha suomalainen kakevideo maalaa aika vahvaa fyysisen toiminnan kuvaa, mutta en enää muista mikä. Silti uudemmista videoista löytyy aina parempaa tekemistä, paitsi Wadossa, jossa en löydä parempaa kuin Takagi.
Lasse Candé
heinä 12, 2019, 14.42
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Kamppailulajit ennen ja jälkeen Internetin
Vastaukset: 13
Luettu: 14737

Kamppailulajit ennen ja jälkeen Internetin

Minä uskoisin ettei jalustajutut ole kadonneet yhtään mihinkään. Ihmisten taipumus rakentaa hierarkioita on vain niin vahva. Toisaalta taas uskon että kilpalajeissa missä on aina testattu hierarkiaa, ei vastaavasti ole mikään muuttunut.

Ainoa mikä on muuttunut on että nyt niillä harvoilla kiinnostuneilla, jotka joskus ajattelevat arvotuksiaan hierarkiansa ulkopuolelta on mahdollisuus tonkia muita hierarkioita youtubesta ja seminaareja löytäen.

Ja vastaavasti ulkolajilliset jutut joihin Mika viittasi kirjapointissaan ovat nykyään hieman vahvemmalla pohjalla. Ja lajit löytävät paremmin niille sopivan markkinaraon, oleellisesti vapaaottelun nousun takia.