Voit luoda tilin myös sosiaalisen median tunnuksillasi. Klikkaa alta. :)

Kuva

Haku löysi 5 tulosta

Lasse Candé
loka 9, 2019, 12.40
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Vedonlyönti
Vastaukset: 12
Luettu: 506

Uutisia UK:sta

Tässä ollaan totaalisen sivuraiteilla, mutta tässä olisi roskasivun keskustelua vuodelta 2008, milloin ainakin ollut tuo systeemi. Itse löin eniten vetoa 90-luvulla ja aina kun olen lyönyt vetoa (tulos- tai voittajaveto) ovat kertoimet olleet muuttuvia. Ja siis tämä tarkoittaa että se elää vielä lappu kädessä. En välttämättä suosittele linkkiä, mutta siitä näkee mitä elämän koulussa on ollut noihin aikoihin opetussuunnitelmassa.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/6085435 ... -kertoimet
Lasse Candé
loka 8, 2019, 23.21
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Vedonlyönti
Vastaukset: 12
Luettu: 506

Uutisia UK:sta

Vieläkin mennään sivuraiteilla, mutta noista kertoimista...

Ennen vanhaan pitkävedossa oli kiinteät kertoimet jotka asiantuntijat laativat. Tulos- ja voittajavedossa taas oli sillä tapaa muuttuvat kertoimet, että jo lunastetunkin lapun kerroin muuttui. Kaksi jotka veikkasivat samaa tulosta omasivat saman kertoimen. Tämä systeemi tuottaa AINA pyöristysten rajoissa samalla prosentilla talolle.

En ole mitään vetoja lyönyt pitkään aikaan, mutta nykyään on kai aika yleistä että malli on jossain näiden kahden välillä, esim niin että alussa kertoimet perustuvat asiantuntijoiden laadintaan ja sitten muuttuvat sitä mukaa kun vetoa lyödään. Ja ilmeisesti yleensä se kerroin millä lappunsa lunastaa jää voimaan. (?)

En silti näkisi tuollaisten systeemien tuottavan mitään kovin asiantuntevia lukemia vain koska ihmisillä on rahat pelissä. Vetoa lyötäneen suurimmaksi osaksi huvikseen harrastuksena. Enemmänkin mielestäni siinä on pointtia, ettei niitä tuota arvailujen suhteen mediakaan. Kyse kun on lopulta kai siitä että milloin tulee valmista. Ja siitä tietty pääsee paremmin aiheeseen, jos joku meinaa ettei ole kyse pelkästään tästä vaan että Brexitiä ei tulisi ollenkaan. Itse en tiedä tästä riittävästi, mutta missä mennään?
Lasse Candé
loka 7, 2019, 16.13
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Vedonlyönti
Vastaukset: 12
Luettu: 506

Uutisia UK:sta

Kahdenlaisia asiantuntijoita kahdenlaisissa kysymyksissä?

Tällaisessa kysymyksessä gallupeista ei voi vetää yhtäläisyyksiä kertoimiin oikein lähellekään. Gallupien tulokset eivät juurikaan muutu eikä kai tuloskaan ollut kovin kaukana gallupeista. (?)

Matka 25:n kertoimesta 2,5:n kertoimeen voi aivan hyvin olla gallup-luvuissa hyvin lyhyt.
Lasse Candé
loka 7, 2019, 15.25
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Vedonlyönti
Vastaukset: 12
Luettu: 506

Uutisia UK:sta

Joo, vähän jo sivuraiteena, ammattimaiset vedonlyöjät ja vedonlyöntitoimistot laskelmoivat vähintään osin pää viileänä. Toimittajat ja asiantuntijat taas haluavat puskea settiä elämää suuremmalla varmuudella, koska sellainen viesti on helppo vastaanottaa.

Täällä jaettiin video suomalaisesta joka kertoi varmuudella ettei Trump voita ja selitti vaalisysteemiä. Hieno esitys, koska oli mukaansa tempaava ja siitä pääsi oikeastikin oleellisten asianhaarojen ääreen. Oli vielä jokin uudelta tekijältä näyttävä, jolle tuollainen pystyi toimimaan hyvänä näytön paikkana, joten lisää vain varmuutta peliin. Vastaavasti jos otsikoi hallituksen kasaamisen mahdottomuudesta, pääsi ihan hyvin käsittelemään itse asioita. Äkkiseltään tosin näyttää nykyisellään että ek-vaalien jälkeiset pohdinnat eivät olleet oikein missään mielessä kovin järkeviä, mikä tosin olisi vielä suurempi sivuraide.

Niin, oikeastaan oli sitten tuollaisissa ennustuksissa oikeassa tai väärässä, mediataloille se ei ole tärkeää. Ne jutut elävät vain siinä ajassa milloin ne julkaistaan ja kaikki unohtavat.
Lasse Candé
loka 7, 2019, 14.32
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Vedonlyönti
Vastaukset: 12
Luettu: 506

Vedonlyönti

En ole detaljeja seurannut, mutta yleisesti ottaen politiikan ennustamisessa ei kannata kuunnella liikaa asiantuntijoita. Trump voitti vaalit ja hallitus kasattiin Suomessa normitahtiin.

(Tätä ennustin esim itse täällä, johon tuli kysymykseksi miten. Vastasin jotakuinkin, että "jotenkin... tapoja on monia".)

Jos asiantuntijat tosin sanoo että Brexit voi tapahtua ennen kuun loppua ja on painavia syitä miksi näin olisi, 4,9:n kertoimella veto voi olla kannattava. Kannattaa ajatella asia niin, että jos tämä peli pelattaisiin viisi kertaa, tapahtuisiko Brexit kerran? Jos samaan voisi vastata kyllä, jos kysyttäisiinkin neljästä kerrasta, niin veto olisi kannattava.