Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

Lasse Candé
touko 27, 2010, 18.11
Keskustelualue: Wu Guan
Aihe: Jeet Kune Do
Vastaukset: 220
Luettu: 48773

Jeet Kune Do

Stefan,

:thumbsup:

On ollut hienoa lukea tekstejäsi ja havaita pyrkimys ymmärtää muita. Joskus vuosia sitten kun googlen kautta päädyin lukemaan potkun kirjoituksia, vaikutti että täälläkin riideltiin sikäli turhaan, että ajatuksia ei ehkäpä oltu vielä niin paljoa vaihdettu tatamilla. Mika aina välillä kertoo kehityksestä ja olen saanut käsityksen että potku-tapaamiset ovat osaltaan vieneet keskustelukulttuuria eteenpäin siihen, että halutaan ymmärtää muita, vaikka oltaisikin eri mieltä. Miten tahansa, olen itse kirjoittanut tänne vuoden 2007 lopusta ja meininki on ollut todella hyvä.


Voisitko vielä käydä tuolla "Karate ja karate" -ketjussa kommentoimassa karaten asentoja, mikäli on jotain lisättävää.
http://www.potku.net/forum/viewtopic.ph ... &start=390" onclick="window.open(this.href);return false;
Siellä neljä peräkkäistä viestiä sivulla 14 käsittelevät asiaa, alkaen TimoS:n viestistä päivämäärältä 24.5.
Lasse Candé
touko 13, 2010, 18.59
Keskustelualue: Wu Guan
Aihe: Jeet Kune Do
Vastaukset: 220
Luettu: 48773

Jeet Kune Do

Täällä Suomessa ei yleensä se retoriikka oikein toimi ihmisiin, missä korostetaan että muut tekevät väärin, uhkailevat jne jne. Hauskasti se näyttää siltä että tanssitaan muiden pillin mukaan ja että niillä muilla on parempi juttu. Valtaosaan uppoaa paremmin se että keskitytään siihen omaan juttuun eikä piitata näistä muista.

Sulla, Stefan, vaikuttaisi olevan ihan riittävän hyvä juttu siihen ettei tarvitse muiden tekemisiä liikaa arvottaa. Menestystä!

EDIT: Mikan viesti tuli väliin.