Voit luoda tilin myös sosiaalisen median tunnuksillasi. Klikkaa alta. :)

Kuva

Haku löysi 369 tulosta

Lasse Candé
tammi 1, 2020, 20.49
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Viimeisin katsomasi elokuva
Vastaukset: 9658
Luettu: 551700

Viimeisin katsomasi elokuva

Mieluummin luen sinun analyysisi tai oikeastaan kenen tahansa tässä ketjussa pohtivien ajatuksia. :D

Miten voi olla noin hyvin alkava kirjoitus, mikä on lopulta noin passka? :o

Tuona aikana alkoi heräämään uudella tavalla kaikenmaailman antisankari- ja muut katsojaa haastavat setit. Fight Club on ihan kaikkea. Kyllä se on ahdetun miehisyyden heräämisen toksisen maskuliininen riemulaulu samassa kuin se on myös kaikkea sitä kyseenalaistava setti. Tätä siinä haastetaan pohtimaan ja tietenkään kaikki eivät selviä haasteista, joita taiteilijat asettavat. Sitten pitää valkata ja paljastaa samassa mitä osaa ei tajua.

Nerokasta siinä on se, kuinka metafora kaksista täysin päinvastaisista kolikon puolista kertoo myös sen kuinka leffa pitää tulkita samaan aikaan kahdella eri tavalla. Ja tämä tulkinta on osaltani johdettu ihan pelkästään siitä miten se kolisee. Se kolisee aikalailla jokaisella tavalla. Sekä niillä miten tuo teksti tulkitsee itse leffaa (eikä joitain witun miesasiamiehiä :D ) että miten tuo teksti kertoo että leffaa muka ei tule tulkita. Mitenkä niin ei?

Tuo miesasiamiesjuonne siinä sen sijaan on täysin leffan todellisuudesta vieraantunutta, vaikka nyt joku jonkun maan oman elämänsä Laasanen jossain siteeraisikin elokuvaa. Mitä sitten? Määritteleekö muka se kuka elokuvaa fanittaa elokuvaa itseään? (Tietyssä mielessä kyllä, mutta silti...)Itselleni Fight Club toisin kuin monelle muulle oli paras nimenomaisesti ekalla kerralla, enkä koe sitä joka kerralla paranemista, mistä monet puhuvat. Ylipäätään se on vain yksi merkittävä ja hemmetin hyvä leffa minulle, mutta ei mitenkään siinä sakissa kovin erityinen. Mutta esimerkkinä ajankuvasta ja leffojen/sarjojen kehityksestä, se on loistava ja tekeleenä tässä suhteessa merkittävä.

Aissaattana, nyt en muista jauhoiko Žižek koskaan tästä pätkästä? Siinä sentään on nero, jonka näkökulma on aina mielenkiintoista kuulla. Varsinkin leffoissa.
Lasse Candé
tammi 1, 2020, 06.54
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Viimeisin katsomasi elokuva
Vastaukset: 9658
Luettu: 551700

Viimeisin katsomasi elokuva

Viitsisitkö laittaa kopiota tuosta Hesarin tekstistä, kun ottaa jo melkein valmiiksi päähän. :D

Sopivan pitkät sitaatitkin kelpaavat.

Naisvihamielistä se leffa ei ole nähnytkään. On melko ala-arvoista elokuva-arvostelua ottaa mitään sivuseikkaa siitä ytimeen. Ydin on kuitenkin aika paljon suuremmissa linjoissa. Missä tarkalleen; siitä voi vääntää. Mutta se ei esim ole militanteissa, tissit omaavissa miehissä, alkoholisteissa tai muissa ongelmaisissa jne mistä kaikesta voi varmasti joku keksiä jotakin hyvin pienen jutun tynkää. Naisasioista jutun tynkä on yhtä lyhyt, vaikka tietenkin romanssia viritellään. Käsitteli leffa mitä tahansa, se on muuta ja naisystävällisyys tai -vihamielisyys ei mahdu edes maininnaksi. Eikä sitä edes ole. :roll:

Kaipaisin kyllä kopiota tuosta arvostelusta...
Lasse Candé
joulu 25, 2019, 00.12
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Viimeisin katsomasi elokuva
Vastaukset: 9658
Luettu: 551700

Viimeisin katsomasi elokuva

Christmas with the Kranks, eli "Skipataan joulu".

Siinä on Jamie Lee Curtis ja muita. Taitaa olla vuodelta 2004. Joulupätkä, mikä varmaan on arvattavissa nimestä ja sen käännöksestä. Olisi itseasiassa outoa jos olisi jostain muusta kyse.

Tätä voin suositella vahvasti, jos vielä haluaa joulupätkän jostain syystä viettoonsa. Hyvää komediaa monessa mielessä. Tietenkin jos ei halua joulupätkää enää, niin sitten ei kannata katsoa.

Ostettiin sika säkissä kun joulupätkä piti saada ja hyvä sika se oli.
Lasse Candé
loka 27, 2019, 23.38
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Viimeisin katsomasi elokuva
Vastaukset: 9658
Luettu: 551700

Viimeisin katsomasi elokuva

Watchmen tuli taas katsottua, koska se sarja alkaa HBO:lta. Availin aiheesta vähän keskustelua sarjaketjussa, joten jos joku on katsellut sarjaa, niin olisi siellä kiva lueskella.

Mutta nyt leffasta...
Vieläkin pätkä toimii, vaikka olen nähnyt sen varmaan yli viisi kertaa. Vissiin kerran jonkin vähän pidemmän version. Mulla taitaa olla molemmat versiot, mutta nyt katseltiin HBO Nordicilta, mistä myös leffa löytyy.

Tämä on niitä leffoja, joita voi katsoa moneen kertaan. En tiedä mikä se tekijä minulle on, mikä tekee joistain leffoista tällaisia ja toisista ei. Mutta esimerkkejä tällaisista leffoista on Watchmen, Chinatown ja Inglorious Basterds.

Ehkäpä se on riittävän rikas tarina, joka tuntuu syvältä... Syvemmältä kuin mitä näkee?

Tästä pointista kuvataiteen muodossa...
Aikoinaan huomasin pitäväni tietynlaisista kuvista missä näkyy vettä, koska ne ruokkivat uteliaisuuttani. Hokasin mikä se tekijä on. Pitää piilottaa mielenkiintoisia osia. Alla oleva mutkan ulkokaari vasemmalla on piilotettu. Mitäköhän hemmettiä siellä on? Vene? Hienoin ranta missään? Vai mitä? Ja taas keskustasta hieman alaoikealle, piiloutuu salaisuuksien salaisuus.

Tällaista taulua voi tuijottaa tunteja. Vaikka en noin muuten kyllä ihan tykkää, mutta tämä pointti on tärkeä.

Kuva

BTW, googlasin "painting river", koska arvasin löytäväni mitä haluan helposti. Oli muuten harvinaisen helppoa, eli kikka on yleinen.

Joka tapauksessa hyvä leffa elää täysillä kun se on käynnissä ja jatkaa elämistään sen jälkeen. Chinatown on tässä oikein mestariteosten mestariteos. Tekisi melkein mieli mennä mestoille selvittämään asian taustoja itse. Se tarina herää ihan käsittämättömällä tavalla henkiin ja tekee näin kerta toisensa jälkeen. Inglorious Basterds tekee tämän Tarantinon pätkille tyypillisin keinoin, että ei siitä sen enempää.

Mutta Watchmen tekee tämän todella mielenkiintoisella tavalla. En ole koskaan aiemmin edes miettinyt miten leffa on rakennettu, mutta nyt katselin vähän sitäkin puolta. Kun The Comedian haudataan, tuntee katsoja jo pari hahmoa pinnallisesti ja hautajaisten yhteydessä Comedianin hahmo avataan suhteessa muutamaan hahmoon. Ja tässä tulee myös näitä esiteltyä. Ja vastaavalla tavalla todella iso osa koko leffasta menee hahmojen esittelyyn ikäänkuin menneessä ajassa, joka on sitä näiden hahmojen Oikeaa Aikaa.

Jos jokin viesti menee leffoissa perille, on se kaikenlainen entisten aikojen hehkuttaminen ja se että sitten lopulta tehdään vielä kerran kuten ennen vanhaan. Se laittaa jonkin tarinan kuuntelumoodin päälle. Tästä tietty löytyy vahvaa yhtymäkohtaa Chinatowniinkin. Aika hemmetin vahvaa.

Watchmen hyödyntää tätä ja todellakin antaa katsojalle kokemuksen siitä että on jotakin enemmän. Pätkään myös sopii sellainen musiikin käyttö kuin siinä on. Se vie katsojan matkalle leffan maailmaan.

Ja leffan maailmassa pyöritellään hyvää ja pahaa sellaisilla tavoilla, että voi tunnistaa näkemyksiä joita muut ihmiset omaavat (kuten vaikkapa Koomikon kyynisyys tai Rorschachin periaatteellisuus) ja universaaleja pohdintoja muutenkin tähän tematiikkaan liittyen.

Kyllä tämä on selkeät viisi tähteä vieläkin ja voin katsella vaikka vuoden päästä uudestaan.

Mimmini ei sen sijaan tykännyt yhtään. Hänelle esim pohdinnat hyvästä ja pahasta olivat itsestäänselvää settiä ja leffa ei antanut tuossa suhteessa mitään. Ja oli liian väkivaltainenkin. Höh.
Lasse Candé
loka 23, 2019, 16.27
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Viimeisin katsomasi elokuva
Vastaukset: 9658
Luettu: 551700

Viimeisin katsomasi elokuva

Niin hyvä esimerkki pointistani jo kuvien perusteella, että yllättää itsenikin. :O

Varmaan välittyy vielä paremmin leffassa.
Lasse Candé
loka 23, 2019, 09.39
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Viimeisin katsomasi elokuva
Vastaukset: 9658
Luettu: 551700

Viimeisin katsomasi elokuva

Tuo että laitetaan vähemmän nätiksi on mielenkiintoinen ilmiö. Leffan rumuutta ilmennetään jollakin, mikä lopulta on kuitenkin aika kaunista. Tästä päästään oikeastaan aiempaan pointtiini, jossa kauneus tms on ominaisuus jonka avulla voi välittää vahvemmin kaikennäköistä, jopa rumuutta.

Sergio Leone sanoi hyvin haastattelussa Huuliharppukostajan Frankista, että kun yritti saada Henry Fondasta pahista lialla ja vastaavilla jotka tuovat tiettyä rumuutta mukaan, että eihän Fondasta saa rumaa vaikka tekisi mitä. Lopulta jäi jäljelle pahuuden kasvot, joita välitetään Fondan hyvännäköisyydellä. Paradoksaalisesti myös rumuutta välitetään usein taiteen kannalta paremmalla menestyksellä jos otetaan kaunis henkilö ja tehdään ulkonäölle jotakin millä viestitään rumuutta. Se pointti hyppää voimakkaammin silmiin jos niitä ärsykkeitä ei ole muita. Esim nörttejä rakennetaan usein jotakuinkin näin, oleellisesti kauniista ihmisistä.
Lasse Candé
loka 22, 2019, 16.02
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Viimeisin katsomasi elokuva
Vastaukset: 9658
Luettu: 551700

Viimeisin katsomasi elokuva

Kauniiden näyttelijöiden käyttämiselle voi olla myös taiteellisia perusteluja ja uskon näin myös olevan. Aihe on tosin melko vaikea keskusteltava ja potentiaalisesti tunteita nostattava.

Olisi helppoa vain sanoa että rahan tai suosion takia näin tehdään. Ja puoliksi se olisi tietenkin myös totta: Vaikutus katsojalukuihin ja tuloihin on varmasti positiivinen.

Mutta toinen puolikas on se, että hyvännäköisyys tarkoittaa paljossa häiritsevien yksityiskohtien puuttumista. Jos ei erikseen haluta korostaa hahmon huonoa ryhtiä tai vinoa naamaa, ei kannata valita tällaisia näyttelijöitä. Ja kun mahdollisimman paljon karsitaan ja kuitenkin halutaan nähdä ihminen, päädytään ihmisiin jotka mielletään kauniiksi.

Tietyllä tapaa tällainen kauneus vapauttaa resursseja hahmolle oleellisten asioiden ilmaisemiseen.

Mutta kauneutta on tietenkin monenlaista, kuten myös castaamista. Huomaan vain käytännössä jos joskus katson pienemmän budjetin leffoja, että omintakeinen ulkonäkö kiinnittää liikaa huomiota itseensä. Joskus esimerkiksi latasin harrastajaporukan tekemän Tähtien sodan, mikä sijoittui kolmos- ja nelosepisodien väliin. Tässä tökkäs pahasti, vaikka ei muistaakseni puhuta edes mistään rumiluksista.

Ääni on ehkä vielä tätä tärkeämpi. Onneksi Viggo Mortensen pitää huutopuheen joukoilleen vasta Kuninkaan paluun loppupuolella. :D
Lasse Candé
loka 6, 2019, 12.50
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Viimeisin katsomasi elokuva
Vastaukset: 9658
Luettu: 551700

Viimeisin katsomasi elokuva

Gravity oli pakollista katsottavaa fysiikan opettajalle. Siinä on muutamia hienoja juttuja, kuten impulssin näkyminen, olikohan palosammuttimen kanssa. Ja sitten anti on suuri, kun googlaa virheitä ja alkaa kelailemaan. Lamppuja saattaa syttyä ja osa jo sellaisella tasolla, että lukiofysiikka voi avautua. Yksi esimerkki on ihan sen romun kiertäminen. Jos se kerran kiertää eri nopeutta kuin Bollocks, niin myös sen kiertoradan tulisi olla eri. Leffassa molemmat ikäänkuin kiertävät samaa rataa. Fysiikan pähkäilijälle onkin mielenkiintoinen kelailu, että onko pienemmässä vai isommassa ympyrän muotoisessa kiertoradassa suurempi nopeus ja että mitä käy jos yhtäkkisesti vaikkapa ympyräradassa kasvattaa nopeutta? (Kelailu on mielenkiintoinen, koska se saattaa aikaansaada pohdinnan että kuinka tämä on mahdollista.)

Juuri luin jostain, että olivat leffassa tehneet aika hyvän läppä-"mokan". Kuvausryhmä ilmeisesti näkyy heijastuksessa olikohan kypärästä jossain taustalla leijumassa myös avaruudessa. Nerokas tapa saada välkky lopulta huomaamaan että onkin tyhmä. :D
Lasse Candé
syys 25, 2019, 20.45
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Viimeisin katsomasi elokuva
Vastaukset: 9658
Luettu: 551700

Viimeisin katsomasi elokuva

Itse en yleensä usko juuri minkään mielenkiintoisen olevan vain yhdellä asialla selitettävissä. Muuten se ei olisi mielenkiintoista. Ja Tarantino ansaitsee tulla kutsutuksi vähintään mielenkiintoiseksi. Periaatteessa tuo olisi heikosti argumentoitu, mutta sanotaan nyt sitten että homma pätee myös käänteisesti: Tarantino kykenee täyttämään useita funktioita samanaikaisesti monilla ratkaisuillaan ja se osaltaan tekee setistään mielenkiintoista.

Liittyy paljastuksiin, mutta en siis väitä omaa tulkintaani ainoaksi oikeaksi tai oikeastaan edes primäärisyyksi. Mutta tuskin mainitsemani on haitannutkaan.
Lasse Candé
syys 23, 2019, 10.13
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Viimeisin katsomasi elokuva
Vastaukset: 9658
Luettu: 551700

Viimeisin katsomasi elokuva

Joo, tuosta kimmokammon kommentista Tarantinon pätkään, oli tosiaankin hyvin toteutettua settiä. Voisi kai sanoa että hyvin toteutettu perustaltaan huono leffa. Olihan DiCaprio ja Pitt ihan älyttömän hyviä. Ja oli oikeastaan ilo katsella sitä että pääsivät näyttämään tätä osaamista. Siinä on leffan ehdottomasti suurin anti.

Atticora aika oikeassa tuosta genrejutusta ja elämänmausta. Täytyy huomata että juoni on jopa köyhempi kuin autoleffassa, joka myöskin paljolti perustuu elämänmakuun. Omasta mielestäni leffa edellyttää hieman myös Tarantinoon itseensä liittyvää kontekstia, enkä suosittele tämän lukemista ellei ole nähnyt elokuvaa:
paljastus:
Itse koin loppusetin pointin olevan sen kysymyksen taklaamisessa, kuinka media on yrittänyt saada Tarantinoa nalkkiin liiasta väkivaltaisuudesta. Yhdessä haastattelussa Tarantino kieltäytyy vastaamasta kysymyksiin, joissa yritetään maalata kuvaa että elokuvaväkivaltaa puskevilla on vastuuta todellisesta väkivallasta.

Tässä hipit naurettavastikin hokaavat vähän niinkuin että juuri näin on ja sitten typerästi hyökkäävät alan kimppuun. "Ala" sitten pistää vähän haisemaan ja homma viedään melko överiksi. Pidän tätä aika vahvana haistawittuna näille kriitikoille, jotka symbolisesti tapetaan kunnolla kuoliaaksi näyttäen lisäksi ettei heidän agendastaan välitetä pätkääkään. Tässä ajatuskuviossa on myös läsnä toteamus että ne kriitikot ovat vain kykenemättömiä witun tekopyhiä hippejä. Tärkeänä pointtina että eivät oikeasti kuitenkaan ole niin jaloja. (Esim puhkovat renkaan ja lopulta yrittävät myös teilata. Eivät vain osaa.)

Sitä voi sitten pohtia kävikö Tarantinolla egon päälle ja jos kävi, niin mitä esim minä pidän siitä että minä olen maksanut leffalipun nähdäkseni hänen julkisen haistawittunsa? Tietyllä tapaa tietenkin tykkään tällaisesta. :D
Lasse Candé
syys 22, 2019, 17.37
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Viimeisin katsomasi elokuva
Vastaukset: 9658
Luettu: 551700

Viimeisin katsomasi elokuva

Lainaan kokonaan, kun on mennyt aikaa ja mahtunut niin paljon muita leffoja väliin.
Atticora kirjoitti:
syys 7, 2019, 01.59
HArtaasti odottami tilaisuus päästä tarkistamaan Once upon a time in Hollywood koitti. Leffa oli pitkä (noin 2:40) ja hyvä kuin mikä. En lähde mitään arvostelua kirjoittamaan, kun en osaa.
Elokuvassa oli siis kuitenkin monia tasoja, välillä vaikka kuvattiin studiolla vanhoja kunnon länkkäreitä ja seuraavassa hetkessä lännenelokuvien kuvat ja tunnelmat olikin oikeaa elämää. Rekvisiita oli väliin oikein erinomaista. Vaihdeltiin kerrontatyylejä. Di Caprio ja Pitt pisti menemään ja sopasta keittyi pikkuhiljaa tosiaan oikea Hollywood-satu, jälleen monessa merkityksessä. Tästä olisi saanut vielä varmaan 100 kertaa enemmän irti jos tuntisi paremmin tuon ja aiemman ajan leffat ja henkilöt. Tarantinon rakkaus aihetta kohtaan tuli kyllä ilmi. Eli ei juuri valittamista.

Kuva

Di Caprio pisti menemään. Kuvituskuva.
Itsekin kävin katsomassa. Hieman harmitti että kun leffan ilmoitettu pituus oli 2 h 42 min ja leffa alkoi 14.05, niin piti rynnätä ulos heti kun lopputekstit tulivat ruutuun jotta ehdittiin viiden bussiin. Lopputekstit pamahtivat siis ruutuun 16.55. Missattiinko jotain?

Joka tapauksessa, Tarantinon ura on ollut hieno ja siihen mahtui erilaisia leffoja. Kill Billit olivat jotain ihan uutta ja se autopelleily meni hyvänä keskinkertaisuutena. Sitten tuli Inglorious Basterds joka onnistui vielä olemaan uudella ja samaan aikaan tutulla tapaa hyvä. Djangosta alkoi omasta mielestäni alamäki tai Ingloriousista, joka on vielä siellä mäen päällä. Jos alamäen Ingloriousista, Djangosta ja Hateful Eightistä ekstrapoloi, tullaan tähän uusimpaan.

Tarantinon pätkät ovat melkeinpä aina heränneet vielä jollakin uudella tasolla henkiin seuraavana päivänä. Ehkä tämäkin, mutta tuskin riittävän hyvin.

Valitettavasti leffasta ei voi oikein muuta sanoa, ilman että se spoilaisi jotain. Jos joku haluaa jutella, niin joutunee ottaa paljastus-tägit käyttöön...
Lasse Candé
syys 15, 2019, 13.59
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Viimeisin katsomasi elokuva
Vastaukset: 9658
Luettu: 551700

Viimeisin katsomasi elokuva

Vihdoinkin Nälkäpelit viimeistelty.

Ensimmäinen on hyvä ja loput huonoja. Tai sanotaan niin, että lopuista löytyy vähän hyvää, mutta yksikään ei ole riittävän hyvin paketoitu leffaksi.

Täytyy silti sanoa, että tykkään siitä Katniss Everdeenin hahmosta, joka ajallemme epätyypillisesti on laskelmoidun hyvä. Kässäri onnistuu pelaamaan homman aina niin ettei hänen tarvitse tehdä kai yhtään hyvyytensä kannalta kyseenalaista tappoa, vaan aina homma hoituu hänen puolestaan jotenkin.

Ehkä ennen kaikkea tämä on tärkeä ilmiö tuossa naissankarikeskustelussa, koska hahmo yhdistelee paljon perinteisesti miehille laitettuja seikkailuelementtejä perinteisesti naisille laitettuihin hoiva- ja muihin pehmoiluihin. Ja oikeastaan onnistuu tässä kaikessa aika hyvin, mikä näkyykin leffasarjan suosiossa. Ocean's 8:n "ämmät on äijiä" -meininki ei oikein pelitä. En nyt muista näinkö tuota Ghost Bustersia, mutta mimmini väittää tuolla että näin. Kai se sitten oli niin huono että on pyyhkiytynyt muistista.

Laajempaan ilmiöön Bondeine Star Warseineen, varmaan tullaan näkemään armottomia mokia, mutta lopulta tervettä kehitystä missä kaikki sekoittuu ja kaaoksesta nousee aina välillä joitain loistavia elokuvia ja useita huonoja. Kuten tähänkin asti. Toivottavasti eivät mokaa James Bondia, esim millään näkymättömillä autoilla tai muulla mistä sarja ei voi toipua. :D
Lasse Candé
syys 13, 2019, 08.43
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Viimeisin katsomasi elokuva
Vastaukset: 9658
Luettu: 551700

Viimeisin katsomasi elokuva

Setäkerhosta, huomenta. Katselin eilen Ocean's Eightin.

Jotenkin pätkä ei onnistunut tekemään taustatarinoista mielenkiintoisia ja henkilöhahmojen esittelyt jäivät about tekemättä. Mikä sitten olikin ihan ymmärrettävää, koska ei kellään mitään väliä oikein mitenkään päin ollut. Hakkeri jotenkin nousi hieman muita mielenkiintoisemmaksi, koska oli selkeä työkuva. Muut vain olivat läsnä.

Sitten loppua kohden juoneen tuli todella tyhmiä ja turhia elementtejä. Ja pääjuttu oli todella huonosti myös laitettu mukaan sellaisella tavalla, ettei kyllä oikein yhtään kiinnostanut päähahmon ristiretki.

Leffa toimi sellaisena normaalina Ocean's (numero) -tyyppisenä "suunnitellaan keikka ja toteutetaan se, samalla kun musa soi" -leffana keskinkertaisesti, ajaen tuon asian ja ajalle sai vastinetta. Mitään fiiliksiä se ei kuitenkaan tarjonnut ja oli loppua kohden kömpelö juonessaan.

Voi tietty olla että setämiehet eivät vielä ole valmiita sille että vahvat naiset tehtailevat rikoksia ihan itsenäisesti ja kostavat miehille...
Lasse Candé
syys 9, 2019, 00.08
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Viimeisin katsomasi elokuva
Vastaukset: 9658
Luettu: 551700

Viimeisin katsomasi elokuva

Olen itse tiiraillut tuon muutamaan otteeseen ja tulen tiirailemaankin. Oikeastaan kriteerit leffan katsomiselle moneen otteeseen ovat että joko kyseessä on Bond-filmi tai sitten pätkä vie mukanaan sen maailmaan. Ja se maailma pitää olla olemassa.

Ollakseen melko tyypillinen pätkä, kuten sanot, olen vähän yllättynytkin siitä kuinka leffassa on silti oma maailmansa. Viggon hahmon todellisen luonteen, kuten myös parin rakkauden todellisen luonteen pohdinnat vievät aika diippeihin sfääreihin melko tabuisiin tunnelmiin. Aika kunnianhimoistakin settiä ja hemmetin hyvin toteutettua. Samaan syssyyn tulee vielä pojan kasvutarina.

Juoni sinänsä on pelkkää pintaa.Katselin jonkun Bessonin pätkän missä nainen saa huumetta ja muuttuu niin fiksuksi että aluksi kykenee tekemään oikeat ratkaisut ja loppua kohti käyttämään Voimaa ja muuttumaan tietokoneeksi ja siitä edelleen "kaikeksi". Ei edes kovin vähän typerää settiä, mutta onneksi se scifin muu tiedeajatusleikillinen anti oli hyvää ja mimmi nätti. Kyllä tuon katseli siis.
Lasse Candé
syys 7, 2019, 13.55
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Viimeisin katsomasi elokuva
Vastaukset: 9658
Luettu: 551700

Viimeisin katsomasi elokuva

Vahva suositus History of Violencelle ja toivomus että palaat mronkainen asiaan sen katsottuasi.

Todella oikealla tavalla diippiä settiä.