Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

Lasse Candé
heinä 5, 2017, 12.59
Keskustelualue: Dojang
Aihe: Kojida
Vastaukset: 85
Luettu: 59251

Kojida

mlc kirjoitti:Kerron silti: Aikido.
Ei potkuja, ei lyöntejä. Silti yksi tehokkaimmista lajeista. Aika törkeää väittää että olisin jotenkin O'Sensein yhdistänyt mitenkään Kojidaan, halusit vain irvailla ja halventaa lajiani. En pidä fanaattisen puolustavasta tyylistäsi. Ala-arvoista. Tuntuu pahalta kun tollanen väkivaltafanaatikko ees sanoo O'Sensein nimen.

mlc - aikido
Wow.

Oli pakko tarkistaa puhelimesta että onko nyt 2017 vai ollaanko vielä 90-luvun puolella. Se, kuinka Conan O'Sensei on liitetty tähän aiheeseen lienee kaikille melko selvää. Eikä kauan mennyt wittuilusyytösten kaivamiseenkaan, kun on kuitenkin ensin itse tullut tänne puhumaan oikeista lajeista kuten jujutsu ja aikido.

Missä mielessä muuten jujutsu on mielestäsi laji?
Missä sellaisessa mielessä aikido on oikea laji, missä Kojida ei ole?

Ja missä mielessä aikido on yksi tehokkaimmista lajeista? :D


Pitää nyt yrittää välttää passkamyrskyyntymistä, mutta noihin kysymyksiin olisi ihan oikeasti kiva saada vastaus. Enemmän aiheesta, hyvin Juuso kyllä vastailee. Täytyykin ihan kysyä, onko Kojida koskaan ollut potkumiitissä?
Lasse Candé
heinä 4, 2017, 21.47
Keskustelualue: Dojang
Aihe: Kojida
Vastaukset: 85
Luettu: 59251

Kojida

Lisään tähän että Mika ei koe väkivaltafanaattista ilmapiiriä hänelle kannattavaksi.

Toivotan hyvää vointia ja kiitos sanomasta.