Nyt voit liittyä etupotkijaksi näppärästi ja nopeasti PayPalin kautta tästä linkistä. Tukemalla Potkua pidät sivustoa pystyssä. :)

Kuva

Haku löysi 2 tulosta

flammee
tammi 9, 2005, 03.13
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Filosofia?
Vastaukset: 65
Luettu: 8020

Keiju kirjoitti: Tunnen lapsia, jotka saavat kotonaan pelata mitä vain ja milloin vain ja ovat selvästi tämän vuoksi käytökseltään kimppuun kävijöitä jo 3-5 vuotiaana jopa vanhempiaan kohtaan. Vikahan on tietenkin vanhemmissa ja perheen vuorovaikutussuhteissa. Mutta väitätkö, että väkivaltapelit ovat lapsille soveltuvia, jos eivät käyttäydy itse huonosti?

Kun kaverini 5-vuotias poika potkii ja nyrkkeilee aina, kun häntä yritää estää jotenkin, niin äitihän siitä innostuu toteamaan, että "pitääpä viedä poika karateen, kun noin on innokas potkija", niin lähtökohdat on mielestäni aika huonot.
Mutta, jos se karateharrastus oikeasti opettaa lapsen tavoille tuon kärsivällisyyden suhteen, niin onhan se oikeasti hieno juttu.
Toisaalta, jotkut kakarat ovat vaan luonnehäiriöisiä ja olisivat sitä ilman tietokonepelejä, televisiota tai kamppailulajeja. Tämä viiltävän tarkka analyysi on puhdasta mutua. :badgrin:
flammee
tammi 8, 2005, 18.58
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Filosofia?
Vastaukset: 65
Luettu: 8020

Kun junnuille opetetaan tappelusjuttuja jossain vastuullisessa seurassa, heille myös kerrotaan että väkivalta treenien ulkopuolella on pahasta ja sen seuraus on siellä treenien ulkopuolella pysyminen.