Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

flammee
tammi 7, 2015, 23.15
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Miksi lopetit lajisi?
Vastaukset: 54
Luettu: 9438

Miksi lopetit lajisi?

Taitaa olla vähän näin että miksi pitää halpoja hintoja, jos kalliimillakin hinnoilla riittää porukkaa ja toimintaa on vielä helpompi pyörittää kun ei ole jatkuvia taloudellisia ongelmia. Taannoin oli se korisjuttu, siellä havaittiin että hintojen nostaminen oli kannattavaa - tuli enemmän harrastajia ja voitiin tarjota parempaa. Kai se nyt potkuunkin on linkattu...
flammee
tammi 4, 2015, 14.08
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Miksi lopetit lajisi?
Vastaukset: 54
Luettu: 9438

Miksi lopetit lajisi?

Karaten taisin lopettaa kun kaverikin lopetti - sen verran pieni seura että se oli se ainoa samaa kokoluokkaa oleva pari. Oli siinä kyllä armeijakin välissä, kävin sen jälkeen siis kerran treeneissä. Judo tais jäädä kesätauolla, joskin aloitin sitten tkd:n, mutta mielestäni tuo oli enemmän taukolopetus kuin puhdas lajinvaihdos. TKD:n aikoina kokeilin muutamaa muuta lajia, mutta päätin kuitenkin aina lopettaa ja keskittyä kwondoon (eli kaippa ne sivulajit eivät olleet riittävän mielekkäitä verrattuna ykköslajiin, eli en pitänyt).. Sitten vaihdoin tkd:n taidoon. Aikidon lopetin kun halusin keskittyä taidoon. Joka sitten jäi vuorotyön jalkoihin sekä vaihdoin juoksuun, kun sitä pystyi treenaan työn puitteissa niin paljon paremmin. Hanmoodo nyt viimeisenä, siinä oli juttuja jotka tökkivät vähän liikaa, joskin oli siinä pieni loukkaantumistaukokin ja vaihdos punttiin.

Useammassa kohdassa on useampia syitä, äänestin kuitenkin siis..
-Vaihdoin toiseen kamppailulajiin
-Vaihdoin muuhun harrastukseen
-En pitänyt lajista
-Kaveri lopetti