Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 1 tuloksen

flammee
maalis 8, 2015, 22.29
Keskustelualue: Dojo
Aihe: Karate Do Shotokai (KDS)
Vastaukset: 97
Luettu: 20676

Karate Do Shotokai (KDS)

Ja mitä väliä? Ainakin mä olen aika ymmällään että mitä väliä on sillä että eroaako SKDS:n poppoon suoritustapa FKDS:n tavasta. Nyansseja jotka avautuvat lähinnä kokeneille karatejäärille. Eikä sillä vastata mitenkään esitettyyn kysymykseen, jos ite kysyisin että mimmonen on tyyli niin ei se mulle avautuisi ihan kauheasti jos näkisin miten tyylissä tehdään jokunen tekniikka...

Oma käsitys shotokaista on että ne tekee kataa vähän silleen taijimaisesti ja että ne hifistelee vähän turhan tarkalla tasolla tekniikkaa, erillisiä vyökokeita ei ole vaan porukkaa seurataan leireillä ja jos taso on riittävä niin vyöarvo napsahtaa ja jostain on jäänyt sellanenkin käsitys että Haradan poppoo on suomenruottalaisia, eli tarvii kai osata sitä kieltä..? Saatan olla ja todennäköisesti olenkin, jostain noista väärässä. :)