Voit luoda tilin myös sosiaalisen median tunnuksillasi. Klikkaa alta. :)

Kuva

Haku löysi 31 tulosta

flammee
tammi 26, 2019, 14.43
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Kamppailulajit ja media
Vastaukset: 2051
Luettu: 243073

Kamppailulajit ja media

https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/3fa584e4-cae5-417b-9d0e-8a31c7c20886 kirjoitti: Wallu Valpiolla uskomaton ruokarytmi - syö vain kerran kolmessa päivässä: ”Syöminen ei kuulu peruselämäntyyliini”
...
Wallu kuvailee Selviytyjät-kautta superfyysiseksi. Hänen yleiskuntoaan kaikki pitivät alussa heikkona, eikä kukaan muistanut, että Wallu on itse asiassa melkoisen urheilullinen kaveri.

Hän on pelannut jalkapalloa ja pesäpalloa, toiminut laskettelunopettajana, suorittanut kansainvälisen kickboxing-passin, harrastanut petanqueta ja nyrkkeillyt. Mies myös lenkkeilee.
Mikäs se tämä tällainen passi on?
flammee
syys 7, 2018, 06.58
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Kamppailulajit ja media
Vastaukset: 2051
Luettu: 243073

Kamppailulajit ja media

Kari Aittomäki kirjoitti:
syys 7, 2018, 02.26
Mitä mä yritän pihistä on se että kamppailuyhteisöt ovat hyviä paikkoja karsia kaikki aatteellinen kuoha ja olla vaan niinku sälli muitten joukossa.
Joo, asiahan on vähän niinkuin näin.. Että jos samassa tilassa ollaan treenaamassa niin ei ne aatteelliset ideologian eroavaisuudet oikein merkitse mitään.
flammee
syys 5, 2018, 20.05
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Kamppailulajit ja media
Vastaukset: 2051
Luettu: 243073

Kamppailulajit ja media

Jaa-a, sopiiko sitten kamppailuseuran heittää kaikki muslimit pihalle, koska islamistit, terrorismi, naisten epäoikeudet, sharia jne.. :D Tai pitäisikö bannata potkusta koska linkittää väkivaltaisen äärijärjestön (=varisverkosto) materiaalia tänne, eli melkeen niinkuin kuuluu sellaiseen. ;)
flammee
marras 22, 2016, 18.09
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Kamppailulajit ja media
Vastaukset: 2051
Luettu: 243073

Kamppailulajit ja media

Sosiaalisessa mediassa on jaeltu tätä juttua, en nyt ihan keksinyt mihin ketjuun laittaisin, joten pistin tänne kun on tällanen löyhä linkki... Jutun alkupuoli liittyy vain ihan p_skasti järjestettyyn juoksutapahtumaan, mahdollisesti myös jonkin sortin huijaukseen, kun mitään luvattuja arvontoja ei ollut, eli valtaosa saaduista tuloista saattoi hyvinkin mennä järjestäjän taskuun, eikä tapahtuman järjestämiseen.. Loppupuolelta käy siis ilmi että järjestäjänä on Marko Pänttönen jolla on myös tällanen...
http://www.fighteracademyfinland.fi/

http://rawviking.fi/x-run-ylojarvi-the-dark-side
flammee
elo 25, 2016, 19.17
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Kamppailulajit ja media
Vastaukset: 2051
Luettu: 243073

Kamppailulajit ja media

Sormenkatkaisusta ei sitten ihan yhtäkkiä parannutakkaan.. :s

http://www.iltalehti.fi/kamppailulajit/2016082422218837_bw.shtml
Potkunyrkkeilyn maailmanmestari Jarkko Jussila kertoo karua tarinaa yli puolen vuoden kuntoutumistaistelustaan.

-Päihtynyt mies katkaisi Jarkko Jussilan ammattilaisuran pitkäksi ajaksi.
-Epäilty taittoi Jussilan keskisormen poikki, eikä MM-potkunyrkkeilijä ole toipunut.
-Jussila sanoo, että päästäisi miehen kävelemään ohitseen pimeällä kujalla.
...
Jussilan sormi oli palasina. Kirurgi parsi kättä ruuveilla ja titaanilevyillä, eikä ammattiurheilijalla ollut mitään asiaa jatkaa uraansa normaalisti. Kädellä ei voinut nostaa edes kirjaa hyllystä, saati nyrkkeillä.

MM-voittaja pohti tuoreeltaan pahoinpitelyn jälkeen Iltalehdelle, että uran jatkuminen on mahdollista.

Kahdeksan kuukautta kului. Elokuussa 2016 käsi ei edelleenkään mene nyrkkiin. Jussila, 37, on viittä vaille entinen ammattiurheilija, jolta riistettiin elinkeino.

- Ruuvit ja titaani poistettiin leikkauksessa heinäkuussa. En ole voinut tehdä koko aikana toisella kädellä mitään fyysistä. Jos kättä yrittää laittaa nyrkkiin, keskisormi jää pystyyn puoliväliin, Jussila sanoo.
...
Ottelija käy fysioterapiassa useita kertoja viikossa. Venytysharjoitukset ja laserhoidot parantavat liikkuvuutta noin millimetrin kuukaudessa. Ne aiheuttavat Jussilalle kipuja.
flammee
kesä 3, 2016, 12.40
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Kamppailulajit ja media
Vastaukset: 2051
Luettu: 243073

Kamppailulajit ja media

Jorge kirjoitti: Ei olis tullut kutsua Halosen bileisiin nykytilanteen vallitessa.

Tietenkin sama tyyppi, ei niitä ITF- taekwon-doineja linnan juhlissa ihan pilvin pimein ole ollut ja tuomitun naisen kohdalla nimenomaan nuo bileet mainittiin
Olihan niitä tollasia toinenkin, mutta se oli kevyemmän sarjan, siksi niitä googlausvihjeitä on varmaan laitettu reilummin, ettei tulis ihan niin paljoa väärinkäsityksiä. Aika tyly väärinkäsityshän se on että ois väkivalta- ja huumausainerikollinen.
flammee
kesä 2, 2016, 22.11
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Kamppailulajit ja media
Vastaukset: 2051
Luettu: 243073

Kamppailulajit ja media

Juu, eihän se itf-ottelu aina näytä niin kummoiselta, eikä kaikki toiminta ole sellaista räjähtävän terävää. Parhaimmillaan toki ihan hyvää settiä. Toi tais olla sentään mustien vöiden mm-taistelua, muistelen että oli siis painoluokat ja vielä vyöarvotkin, jonka mukaan ne sarjat menee + liittoja oli kai 3+marginaalisemmat.
flammee
kesä 2, 2016, 18.32
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Kamppailulajit ja media
Vastaukset: 2051
Luettu: 243073

Kamppailulajit ja media

Tossa iltalehden jutussahan se olikin varsin yksityiskohtaisesti kerrottu mitä kävi ja vielä vähän lisää taustatietoja googlailua helpottamaan.
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016060221664615_uu.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
Ensin yläkertaan asteli 35-vuotias mies ja kohta perässä hänen tuore 32-vuotias vaimonsa. (Pariskunta oli mennyt naimisiin pari viikkoa ennen naapuritappelua.)

35-vuotias kävi yläkerran miehen kimppuun. Syntyi painiottelu naapurin asunnon eteiskäytävässä.

32-vuotias nainen riensi kohta miehensä avuksi. Hän hyppäsi yläkerran miehen selkään. Naapurin mies kaatui ja nainen alkoi kuristaa häntä "kuristusotteella".

Tuore morsian ei ole mikään hentoinen neito, sillä hän on nuorempana voittanut kamppailulajissa isojen naisten sarjassa maailmainmestaruuden. 32-vuotias on tuttu Suomen kansalle myös linnanjuhlista.

Seuraavaksi puolestaan naapurin vaimo tuli ahdinkoon joutuneen miehensä avuksi. Hän saikin miehensä riistettyä vapaaksi mestarinaisen otteesta.

Valitettavasti naapurin rouva joutui nyt maailmanmestarin käsittelyyn. 32-vuotias heitti hänet eteisestä olohuoneeseen.

Kolme hätäpuhelua

Yläkerran naapureiden avuksi tuli heidän kotonaan yöpynyt ystävä. Yhdessä kolmikko sai työnnettyä 35-vuotiaan miehen ulos asunnosta ja lukittua oven.

Ex-maailmanmestarinainen sitä vastoin jäi asuntoon, mutta nyt hänet kaadettiin joukolla maahan. 32-vuotias joutui odottamaan asunnossa poliisin saapumista.

Virkavalta tulikin nopeasti, sillä hätäkeskukseen oli soittanut kolme henkilöä: naapurin rouva, 35-vuotias tajutessaan vaimonsa jääneen asuntoon sekä ovisilmästä tilannetta seurannut kolmas naapuri.

Yläkerran naapurit eivät saaneet mustelmia ja pikkuhaavoja pahempia vammoja. Myös alakerran pariskunta kertoi saaneensa erinäisiä vammoja.

Syyttäjä uskoi poliisitutkinnan päätteeksi kuitenkin enemmän yläkerran pariskuntaa. 35-vuotias ja 32-vuotias saivat syytteet pahoinpitelystä ja törkeästä kotirauhan rikkomisesta ynnä eräitä muita tähän asiaan liittymättömiä syytteitä.

Vastakkaiset kertomukset

Tapaus sattui kotkalaisessa kerrostalossa keväällä 2015. Kymenlaakson käräjäoikeus käsitteli asian viime lokakuussa.

Käräjillä kuultiin kahdet täysin vastakkaiset kertomukset. Kumpikin pariskunta syytti naapureitaan siitä, kuka tunkeutui tai kuka veti sisälle asuntoon sekä siitä kumpi aloitti tappelun tai kumpi vain puolustautui hyökkäystä vastaan.

Ainoa asia, josta osapuolet olivat yksimielisiä oli se, että alakerrassa harjoiteltiin taistelulajia, josta tuli tietty määrä ääntä. Yläkerran naapuri oli vastannut paukkeeseen koputtamalla lattiaa.

Tätä tilannetta lähdettiin sitten selvittämään.

Käräjäoikeus katsoi, että sana on sanaa vastassa eikä muuta todistelua ole. Epäselvässä tilanteessa rikosasia on ratkaistava syytetyn eduksi. Käräjäoikeus hylkäsi syytteet.

Rankka rikostausta

Syyttäjä valitti päätöksestä hovioikeuteen vaatien alakerran pariskunnalle rangaistuksia alkuperäistä syytteistä. Itä-Suomen hovioikeus järjesti uuden käsittelyn, jossa kuultiin todistajana kolmatta, ulkopuolista naapuria.

Kyseinen naapuri todisti sen puolesta, että aktiivinen oli ollut alakerran mies (35-vuotias). Hän oli näköhavainnon mukaan juossut takaisin yläkertaan jokin astalo kädessään.

Oikeus katsoi, että alakerran pariskunta oli ollut hyökkäävämpi osapuoli. 35-vuotias aloitti pahoinpitelyn ja hänen vaimonsa jatkoi sitä kohdistaen purkauksensa myös naapurin rouvaan.

35-vuotias sai törkeästä kotirauhan rikkomisesta ja pahoinpitelystä viisi kuukautta vankeutta.

32-vuotiaan ex-maailmanmestarin tuomio on kolme kuukautta ehdollista, jonka hovioikeus luki törkeästä kotirauhan rikkomisesta ja kahdesta pahoinpitelystä.

Molemmilla tuomituilla on rikostaustaa. Miehellä on tilillään useita vankeusrangaistuksia ja naiselle viime syksyllä saatu tuomio törkeästä pahoinpitelystä. Kymenlaakson käräjäoikeus tuomitsi ex-maailmanmestarin viime syksynä yhden vuoden ja kahden kuukauden ehdolliseen vankeusrangaistukseen.
flammee
kesä 1, 2016, 15.34
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Kamppailulajit ja media
Vastaukset: 2051
Luettu: 243073

Kamppailulajit ja media

Käräjäoikeus -- tuomitsi miehen kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, huumausaineen käyttörikoksesta, ampuma-aserikoksesta ja huumausainerikoksesta 600 euron sakkoihin. Vaimo sai huumausaineen käyttörikoksesta ja ampuma-aserikoksesta 420 euron sakot.
Tää pätkä jäi jotenkin tosi irralliseksi, ei varmuudella voi edes päätellä että tuliko tuomio tkd-pariskunnalle vai sille toiselle. Entäpä oliko ampuma-aserikos siis sitä että käytti taekwondoa? :smt003

Saattaa myös olla että tapahtumien kulku ei ollut ihan sellainen kuin iltalehdessä lukee, tuomio kait tulee lähinnä sille osapuolelle joka voittaa tilanteen. Mutta saattoihan se kyllä toisaalta mennäkin niin kuin lehdessä kerrottiin.
flammee
huhti 29, 2016, 15.23
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Kamppailulajit ja media
Vastaukset: 2051
Luettu: 243073

Kamppailulajit ja media

http://www.verkkouutiset.fi/ulkomaat/ISIS%20potkunyrkkeilija-49779" onclick="window.open(this.href);return false;
ISIS-sotilaaksi siirtynyt huippu-urheilija jäi kiinni, oli käsketty iskeä kirkkoa vastaan

Italian poliisi on pidättänyt Marokossa syntyneen potkunyrkkeilijän, joka asuu Italiassa. Isisin väitetään antaneen miehelle käskyn tehdä hyökkäyksiä Roomassa. Myös kolme muuta henkilöä pidätettiin.

Milanon syyttäjä Maurizio Romanellin mukaan tutkijat sieppasivat Isisin viestin, jossa käskettiin tekemään hyökkäyksiä Italiassa, kertoo Daily Mail.

Viestissä käskettiin tekemään hyökkäyksiä erityisesti Roomassa katolisen kirkon riemuvuoden aikana. Riemuvuosi alkoi 8. joulukuuta 2015 ja päättyy 20. marraskuuta 2016.

Romanellin mukaan hyökkäysten uhka ei ollut välitön, ja viranomaiset toimivat nopeasti. Neljä ihmistä pidätettiin ja kahdesta annettiin pidätysmääräykset.

Potkunyrkkeilijä on tunnistettu, ja hänen nimensä on Abderrahim Moutahrrick. Myös Moutahrrickin vaimo pidätettiin.

Pariskunta oli ilmeisesti aikeissa matkustaa lapsineen Milanosta Lähi-itään Isisin hallitsemalle alueelle.

Romanellin mukaan Moutahrrick on saanut Italian kansalaisuuden, ja hän on korkean tason kilpapotkunyrkkeilijä.
flammee
helmi 5, 2016, 12.54
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Kamppailulajit ja media
Vastaukset: 2051
Luettu: 243073

Kamppailulajit ja media

Eikös tuossa ole just sitä parjattua suolapatsasharjoittelua - hyökkääjä ottaa kiinni ja sitten toinen tekee temput kun hyökkääjä möllöttää passivisena.
flammee
joulu 23, 2015, 21.09
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Kamppailulajit ja media
Vastaukset: 2051
Luettu: 243073

Kamppailulajit ja media

kenttiensankari kirjoitti: Nähtävästi karatekatkin "osaavat". Aika raju tapa päättää vaimon elämä.


Karateka toimessa[/linkki]
Netissä lukee että kyseessä on tämä miekkonen. Muuallakin kuin ämveessä.
Kuva
flammee
joulu 23, 2015, 18.37
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Kamppailulajit ja media
Vastaukset: 2051
Luettu: 243073

Kamppailulajit ja media

Jaahas.... :x :smt104 Sopii toivoa että tulee linnareissu.

http://yle.fi/urheilu/mies_vaansi_suomalaisen_huippu-urheilijan_sormen_katki_pikkujouluissa__koko_ura_vaarassa__harkitsen_rikosilmoitusta/8550676" onclick="window.open(this.href);return false;
Mies väänsi suomalaisen huippu-urheilijan sormen katki pikkujouluissa – koko ura vaarassa – ”Harkitsen rikosilmoitusta”

- En tuntenut entuudestaan tätä miestä, kun hän voimiensa tunnossa halusi kokeilla, kuinka sormi katkeaa, Jarkko Jussila kertoo.

VAASA. Vaasalainen potkunyrkkeilijä Jarkko Jussila koki kovia pikkujouluissa Vaasan ulkopuolella sijaitsevassa ravintolassa Pohjanmaalla joulukuun puolivälissä.

Jussila kertoo Ylelle, että yllättäen keski-ikäinen humalainen mies väänsi hänen sormensa katki ja poikki. Tämän vuoksi Jussila joutui nukutusleikkaukseen ja pitkälle kilpailutauolle.

- Sattumanvaraisesti miehelle juolahti tämä päähän, sillä taustalla ei ollut mitään negatiivista. En tuntenut entuudestaan tätä miestä, kun hän voimiensa tunnossa halusi kokeilla, kuinka sormi katkeaa.

”Hän otti äkkiä sormestani kiinni”

Jussila kertoo, että hän oli juttelemassa ison porukan kanssa, kun kutsuvieraana ollut mies tuli myös juttelemaan.

- Hän otti äkkiä sormestani kiinni, ja kuului hirveä paukahdus, jonka varmasti kuuli koko tilaisuuden väki. Vasemman käteni keskisormessa murtui sormenpohja rystysen alta.

Jussila toimi tuolloin yksityistilaisuuden järjestyksenvalvojana.

- Tapahtumaan ei liittynyt mitään sanaharkkaa tai poistamistilannetta, Jussila vakuuttaa toistamiseen.

Hän kertoo joutuneensa kiireelliseen leikkaukseen Vaasan keskussairaalaan.

- Pääsin samana päivänä pois sairaalasta kotiini, mutta nukutuksen ja kipujen vuoksi olin pari päivää pökerryksissä, Jussila kuvailee tuntojaan.

Jussilan mukaan hänen sormensa on lastassa tammikuun puoleenväliin asti, jolloin siitä otetaan uudet röntgenkuvat.

- Jossain vaiheessa keväällä joudun uudestaan nukutukseen, kun sormestani poistetaan ruuvit ja muut. Toistaiseksi en ole saanut lääkäriltä vahvistusta siitä, jääkö vammani mahdollisesti pysyväksi.

”Toinen osapuoli on saatava vastuuseen teostaan – koko urani on vaarassa”

Jussila kertoo, että hän harkitsee rikosilmoituksen tekemistä miehestä, joka kävi häneen käsiksi.

- Keskustelen asiasta asianajajani kanssa. Mikäli en pääse toisen osapuolen kanssa sopimukseen, harkitsen rikosilmoituksen tekemistä joulun jälkeen. Toinen osapuoli on saatava vastuuseen teostaan, sillä minulle tulee esimerkiksi ansiomenetyksiä ja sairaalakuluja. Kaiken kaikkiaan puhutaan kymmenistä tuhansista euroista. Summaan vaikuttaa se, pystynkö enää jatkamaan uraani. Nyt olisivat olleet edessä rahakkaimmat otteluni, joita varten olen tehnyt 22 vuotta työtä. Pieni lipsahdus voi tuhota koko pitkän työni.

Jussila sanoo, että pahimmassa tapauksessa hänen koko uransa on ohi.

- Kirurgin sanoin saattaa olla, että tällä kädellä en pysty lyömään enää koskaan, vaikka arkiset asiat sillä sujuisivatkin.

Jussila: Pian syntyvä poikani jatkaa uraani, jos minun urani on ohi

Jussila on kolmen painoluokan maailmanmestari, ja hänellä olisi ollut edessä tärkeitä otteluita jo tulevana keväänä. Kaksi vuotta sitten WAKO-Pro:n maailmanmestaruuden voittanut Jussila olisi otellut Australiassa Sydneyssä huhtikuussa 64,5 kilon sarjassa. Tammikuulle myös kaksi WKF:n maailmanmestaruutta voittaneelle miehelle oli kaavailtu 69,5 kilon titteliottelua Afrikkaan.

- Minulla olisi ollut edessä urani suurimmat ottelut, ja nyt olen joutunut perumaan ennalta sovittuja asioita ainakin pitkälle kevääseen asti, sillä minulle on ensin määrätty sairauslomaa helmikuun puoliväliin asti.

Jussila joutuu jättämään myös valmennustehtäviään väliin. Ammattinyrkkeilyssäkin otteleva mies on valmentanut esimerkiksi nuoria koululaisia, että Suomeen saataisiin uusia huippu-urheilijoita.

- Minun piti mennä myös tammikuussa Suomen ja Ruotsin väliseen biljardiotteluun urheilijavieraaksi, mutta yhdellä kädellä on vaikea pelata, Jussila harmittelee.

- Myös remontoitavan talomme työmaa seisoo nyt, ja perheeni oli tarkoitus muuttaa sinne keväällä, Jussila jatkaa.

Hänen elämässään tapahtuu lähiaikoina kuitenkin myös positiivisia asioita.

- Vaimoni odottaa ensimmäistä lastamme, joka on poika, ja hänen on ennustettu syntyvän huhtikuun alussa. Poika on tuleva mestari, joka jatkaa siitä mihin isä jäi, jos urani on ohi.
flammee
joulu 15, 2015, 07.48
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Kamppailulajit ja media
Vastaukset: 2051
Luettu: 243073

Kamppailulajit ja media

Jep, ja tuo nyrkkeilijän tapaus kai sattui aikaa sitten, taisin ite postailla tähän (tai johonkin muuhun) ketjuun tekijän nimen.
flammee
marras 10, 2015, 08.37
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Kamppailulajit ja media
Vastaukset: 2051
Luettu: 243073

Kamppailulajit ja media

Mediasuhteet on kunnossa kun leirillä käymällä pääsee ylen uutisiin.. :)

http://yle.fi/uutiset/niina_haki_lisapotkua_talveen_thaimaan_defendo-leirilta_haluanko_enaa_ikina_lomalle_jolla_ei_ole_urheilua/8441616" onclick="window.open(this.href);return false;
Niina haki lisäpotkua talveen Thaimaan Defendo-leiriltä: Haluanko enää ikinä lomalle, jolla ei ole urheilua?

Miltä kuulostaa kahdet tiukat treenit päivässä +30 asteen helteessä, puukkohyökkäyksen torjunnan harjoitteleminen, kuntoilu vedessä ja thainyrkkeilysalilla? Joensuulaiselle Niina Myllerille Thaimaan treenileiri oli yksi elämän parhaista kokemuksista.

Kun joensuulainen Niina Myller kuuli thainyrkkeilykaveriltaan, että turkulainen Antti Nurmi järjestää Defendo Alliance Bootcamp leirin Thaimaan Hua Hinissä, innostui hän heti.

Myller on harrastanut kamppailulajeja kymmenkunta vuotta. Thainyrkkeilyssä hän kilpaili kolmisen vuotta sitten, Defendo sen sijaan oli aivan uutta.

Scandinavian Defendo on suomalaislähtöinen laji, jota on kehitetty Jyrki Saarion johdolla. Lajin lyöntitekniikat tulevat nyrkkeilystä, potkut thainyrkkeilystä ja muun muassa maassa tehtävät tekniikat brassi-jujutsusta. Itsepuolustustekniikat ovat Defendon omia.

Niina Myllerin Hua Hinin lerin ensimmäinen tekniikkaopetus oli puukkohyökkäyksen torjunta. Hiekkarannalla muovisilla veitsillä tehdyt harjoitukset herättivät niin turistien, kuin paikallisten huomion. Rannan kun täyttivät pudota veitsi-huudot ja ikävän näköisiin asentoihin väännetyt hyökkääjät.

Kahdet treenit päivässä Thaimaan lämmössä näkyivät ja tuntuivat - hyvällä tavalla. Väliin kehoa oli hoidettava elektrolyyttijuomalla, muta vastapainoksi tuli harjoituksia ihanan lämpimässä vedessä. Loma ilman urheilua tuntuu Niina Mylleristä matkan jälkeen liki mahdottomalta.

– Treenaamisesta tulee niin hyvä olo kehoon, voi hyvällä omallatunnolla ottaa aurinkoa rannalla, nukkuu ja jaksaa muutenkin paremmin, kuvailee treenilomalainen oloaan.

Samalla syntyi uusia ideoita talven harjoitteluohjelmaksi, ja oma keho avautui uudella tavalla. Tietoisuus siitä, missä on hyvä ja mikä osa-alue kropasta kaipaa vielä kehittymistä.

Muistot hyvistä harjoituksista ja esimerkiksi vierailut thainyrkkeilysalilla elävät Niina Myllerin muistoissa. Mutta vaikutuksen loka-marraskuun vaihteessa toteutuneessa matkassa tekivät myös treenikaverit.

– Kamppailu-urheilijat ovat rentoa porukkaa, etenkin Defendokat. Tiesin, että tästä tulisi hyvä reissu, vaikken tuntenut ketään. Naiset ja miehet kokoon ja ikään katsomatta treenaavat, kannustavat ja kunnioittavat toisiaan, painottaa Niina Myller.