Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 3 tulosta

Nelson
marras 27, 2005, 01.13
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Bittihelvetti
Vastaukset: 2694
Luettu: 204191

Codec-paketeista:

Naked puhuikin asiaa mikä ongelma noissa paketeissa on. Kuitenkin niitä paketteja on monia erilaisia ja jos ei ymmärrä noiden codeccien päälle yhtään mitään niin voi olla työlästä etsiä yksitellen kaikki mitä tarvitsee. Helpoin tapa on kokeilla asentaa joku suosittu codec paketti ja toivoa että kaikki toimii mitä tarvii. Pienellä tuurilla tämä on monesti se helpoin ja nopein tapa saada kaikki toimimaan(jos on huonoa tuuria niin voi mennä vaan sekaisin, sitten ei kellään ole kivaa).
Nelson
kesä 6, 2005, 14.05
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Bittihelvetti
Vastaukset: 2694
Luettu: 204191

mawashi kirjoitti: Sokrates:

Kokeile huviksesi OpenOfficea...
Openoffice on ehdottomasti varteenotettava vaihtoehto. Kokeilin sitä itse joskus ja tuntui ihan toimivalta paketilta pikaisesti kokeiltuna. Siirryin itse kuitenkin takaisin microsoft officeen koska se oli tutumpi.

Openoffice lukee ja tallentaa myös microsoft officen dokumentteja ainakin oman pikaisen kokeiluni mukaan. Ja ohjelmahan on täysin ilmainen.
Nelson
kesä 6, 2005, 12.30
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Bittihelvetti
Vastaukset: 2694
Luettu: 204191

Jos tahtoo oikeasti vastauksia, niin juuri noihin kysymyksiin erinomainen sivusto:

http://fin.afterdawn.com/" onclick="window.open(this.href);return false;

Siellä on myös keskustelualue, jossa varmasti puitu samoja ongelmia. Forum keskittyy juuri pääosin digitaaliseen videoon ja audioon liittyviin asioihin. Afterdawnista löytyy myös aiheisiin liittyviä artikkeleita.
a) siirtää vanhoja analogisia VHS-nauhoja digitaaliseen muotoon (koneelle)
Itse joskus kopioisin VHS nauhoja koneelle Hauppauge TV-kortilla ja WinDVR ohjelmalla. Lopuksi pakkasin videot DIVX muotoon, jotta vie vähemmän tilaa. Lopputulos oli tyydyttävä.